Allview V1 Viper e poate fi deja precomandat

Allview V1 Viper e poate fi deja precomandat

0

Brașovenii de la Allview au lansat deja cel mai recent model de telefon – Allview V1 Viper cu un contur metalic, procesor Quad-Core la 1,3 GHz, si Android 4.4 KitKat. V1 Viper e are o grosime de numai 7,8 mm și o greutate de 122,5 grame. Smartphone-ul este Dual-SIM.

Telefonul vine cu 1GB de RAM și 8 GB de spațiu, extensibil cu card microSD de pânî la 32 GB. Display-ul IPS OGS de 4.5” și rezoluția de 854 x 480 p garantează redarea de imagini clare și luminoase. Ecranul este protejat de Dragontrail Glass, pentru o rezistență sporită la zgârieturi sau șocuri.

00_MainCamera principală este de 8MP cu Autofocus având  deschiderea focală a diafragmei de 2.0 µm ce oferă imagini mai luminoase, mai clare, chiar și în condiții de iluminare slabă. În comparație cu modelele anterioare, aceasta oferă o serie de îmbunătățiri ți asigură o reducere de până la 50% a consumului de energie.

Noua cameră vine cu numeroase funcții, cea mai interesantă fiind fotografierea instantanee la zâmbete.

Camera principală poate să înregistreze în format Full HD, în timp ce camera frontală de doar 2 MP dispune de funcții pentru îmbunătățirea fotografiilor, precum și “face beauty” care te lasă să faci mici retusuri ale fotografiei.

Datorită amplificatorului de sunet Yamaha și a funcției DTS, sunetului lui Allview Viper e este unul clar, fără distorsiuni chiar și la volum ridicat.

Printre aplicațiile preinstalate se numără Facebook, cea mai utilizată rețea de socializare și aplicația “Weather”, un ghid util pentru vremea de afară.

Telefonul V1 Viper e este disponibil incepând cu 30 septembrie pe bază de precomandă, la prețul de 649 lei.

allview-v1-viper-e-brasovenii-lanseaza-un-telefon-accesibil-cu-ecran-de-4-5_2_size1


Poate te intereseaza si

Statistici