UTOK extinde gama de tablete cu procesoare Intel Atom prin anunțarea lui UTOK i1000, tableta multimedia echipată cu husă, tastatură plus 5 ani garanție.

Tabletă UTOK i1000 a fost concepută cu scopul de a satisface dorințele consumatorilor de
conținut multimedia. Procesorul Intel Atom Z2520 este cu până la 50% mai rapid decât UTOK i1000.pngprocesoarele Dual Core din gamă, oferind consumatorilor performanțe ridicate, însă mult mai accesibile. Alături de procesor, UTOK i1000 dispune de 1 GB RAM DDR3, pentru gestionarea eficientă a aplicațiilor. Performanțele ies în evidența pe ecranul IPS HD de 10.1”, care afișează culori vibrante din orice unghi, ideale pentru conținutul multimedia și navigare web.
Specificațiile UTOK i1000 sunt completate de memoria internă de 8 GB, extensibilă cu până la 32 GB prin cârd micro SD, camere foto duale, conectivitate WiFi 802.11 b/g/n și 3G prin intermediul unui modem extern și bateria de 6000 mah, ce asigură o autonomie de până la 6 ore. Android Jelly Bean 4.2 este sistemul de operare ce complementează cu succes specificațiile tehnice ale UTOK i1000. Grație interfeței simple și intuitive, a stabilității îmbunătățite și a accesului la sute de mii de aplicații din Magazinul Play, UTOK i1000 reprezintă echilibrul perfect dintre software și hardware. În plus, tabletă vine echipată cu o hușa cu tastatură care oferă atât protecție, cât și un nivel de funcționalitate de neegalat. Aspectul elegant și tastatură inclusă fac din această hușa partenerul ideal pentru tabletă UTOK i1000.

UTOK i1000_husa cu tastatura

 Pe lângă specificațiile tehnice, UTOK i1000 aduce consumatorilor beneficii de care aceștia se pot bucură încă din prima zi de utilizare. Prin aplicația UTOK Now, utilizatorii pot prelungi garanția UTOK i1000 până la 5 ani, pot consulta manualul de utilizare în format electronic și accesoriile disponibile și pot primii suport tehnic în timp real de la departamentul de asistentă tehnică. Fiind o tabletă concepută pentru conținutul multimedia, aplicațiile preinstalate precum Seenow și Zonga oferă filme, seriale și înregistrări ale emisiunilor preferate, respectiv acces la peste 20 de milioane de melodii și sunt disponibile gratuit timp de o luna. De asemenea, 100 de cărți sunt preinstalate pe fiecare UTOK i1000 și sunt accesibile prin intermediul aplicației Elefant eBook Reader. Nu în ultimul rând, aplicația socială de going-ouț Getlokal pune în mâinile utilizatorilor cele mai cool destinații de petrecere a timpului liber.
UTOK i1000 este disponibilă începând de astăzi, 30 septembrie 2014, la un preț recomandat de 649 lei.

Poate te intereseaza si