Android confidentialitate

Motiv de bucurie sau tristețe pentru producătorii și utilizatorii sistemului de operare Android, Google o să introduca mult mai multe aplicații preinstalate.

Google aplicatii preinstalateÎn viitorul apropiat, utilizatorii sistemului de operare Android, vor avea mai multe aplicații preinstalate. Site-ul The Information a publicat astăzi știrea ce are la baza un contract confidențial prin care Google îi obligă pe cei care doresc să utilizeze sistemul de operare să includă un număr de 20 de aplicații preinstalate mai mult decât dublu față de numărul actual, 9.

Se pare că noile aplicații trebuie sa fie poziționate foarte bine, în poziții strategice in fereastra home. Odată cu acestă nouă condiție, producătorii ce depind exclusiv de Android, trebuie să isi regândească poziționarea aplicațiilor proprii. Google prin al său Android dorește o uniformizare a sistemului de operare, cam ceva ce face și Apple pe telefoanele iPhone. Se pare că producatorul ZTE a trecut deja la launcherul classic Google Now pentru următoarele smartphone-uri.

 

Poate te intereseaza si