Samsung Galaxy Note 4 a fost prezentat la începutul lunii septembrie, iar acum a sosit momentul să vedem primul unboxing.

Samsung Galaxy Note 4 Samsung se mișcă rapid și a lansat deja pe piața din Coreea de Sud, pe 26 septembrie modelul Note 4. Cei de la Samsung Tomorrow au lansat urcat pe YouTube deja, primul unboxing pentru phabletul Galaxy Note 4.

După Coreea de Sud, lansarea pe celelate piețe se va face foarte curând. Note 4, ne suprinde plăcut de această dată, în stilul Apple cu o ramă din metal și un spate dintr-o piele mai deosebită.

Odată cu acest nou model, Samsung a livrat produsul cu o cutie 100% reciclabilă, ce aduce un plus companiei pe partea de ecologie și refolosire a materialelor.
Dacă tot am deschis categoria de plusuri, avem parte odată cu acest model de un display super clar, Quad HD (1440 x 256) Super AMOLED. Procesoarele cu care vine acesta echipat sunt Snap Dragon 805 sau Exynos 5433 în funcție de țară. Memoria ram este de top, nu mai puțin de 3 GB. Spațiul de stocare disponibil fiind de 32 sau 64 GB, pe lângă memoria disponibilă în telefon, spațiul se poate extinde cu un card micro sd de până la 128 GB.

În cazul în care nu ați învățat Coreana, vă invităm să urmăriți filmarea cu subtitrare în engleză

Galerie foto unboxing Samsung Galaxy Note 4:

Poate te intereseaza si