Dacă sunteți pasionați de ciclism, sporturi extreme, filmat în mașină atunci camera de filmat GoPro e neaparat să o achiziționați.

Întrucât ultimul model de GoPro se bucură de un real succes, au început să apară zvonuri despre următorul model, GoPro Hero 4, care aduc pe lângă specificaţii tehnice şi câteva imagini destul de credibile.

Pentru pasionații de GoPro, compania va lansa patru modele de cameră, în două culori – Black și Silver. Fiecare model de GoPro Hero 4, va fi unică în felul ei, de la capacitatea de filmare și fotografiere până la funcționabilitate.

Cu toate că imaginile de mai jos nu sunt încă oficiale, ele par cât se poate de credibile.

GoPro urmează să se lanseze pe 8 octombrie.
Modelul Hero 4 Black va fi primul care va oferi filmare 4K la 30 de cadre pe secundă, o dublare a framerate-ului în această rezoluţie faţă de Hero 3.De asemenea, va exista control manual pentru filmare şi fotografiere pentru ISO, culori, şi timp de expunere.Camera va fi rezistentă la apă până la adâncimea de 40 de metri și va beneficia de Wi-Fi și Bluetooth. Noua funcție HiLight Tag are rolul de a marca funcțiile importante dintr-o filmare, în timp ce QuikCapture va porni camera şi înregistrarea video dintr-un singur buton.

silverback

Varianta Silver a lui GoPro Hero 4 va oferi capabilităţi asemănătoare cu cele ale vechiului Hero 3+. Spre deosebire de varianta Black a cărui cameră filmează în rezoluţie 2.7K la 50 de cadre pe secundă, în QHD (2560 x 1440 pixeli) la 80 de cadre pe secundă şi Full HD, 960p şi 720p la 120 de cadre pe secundă, varianta Silver limitează filmarea la 15 cadre pe secundă pentru rezoluţie 4K, 30 pentru 2.7Km 48 pentru 1440p, 60 pentru Full HD, 100 pentru 960p şi 120 pentru 720p.

blackangled

Poate te intereseaza si