În mai puțin de o lună, mai exact pe 8 octombrie, la New York, taiwanezii de la HTC își vor lansa pe piață noile produse, în frunte cu un nou smartphone  – HTC Eye.

HC-M8-EYEA-SHSR-1Conform ultimelor zvonuri, HTC Eye nu pare să fie decât un HTC One M8 dar un pic mai îmbunătățit. Acesta ar avea o cameră duală de 13 MP, în timp ce HTC One M8 dispune de o cameră de 4 MP. În noua configurație DUO, camera primește noi caracteristici, cea mai importantă fiind implementarea senzorului de profunzime alături de obiectivul principal.

În continuare cei de la HTC merg pe ideea că cu cât camera are pixeli mai mari, cu atât imaginile sunt mai clare și mai profi.

HTC Eye se pare că va rula de pe Android 4.4 KitKat cu HTC Sense 6 în partea de sus a telefonului.

Zvonurile apărute acum ceva timp, se pare că se confirmă, va avea un ecran de 5,2 inch full HD, va folosi un procesor Snapdragon 801, unul dintre cele mai bune și cel mai probabil va fi smartphone selfie centric.

Nu se știu alte dotări tehnice, dar am putea vedea o nouă alternativă mai accesibilă la HTC One (M8), care să fie oferită și cu Windows Phone

Ce părere ai despre HTC Eye? 

Poate te intereseaza si