Apple își asumă îndoirea noului model iphone 6 Plus și totodată afirmă că au fost foarte puține cazuri.

Apple-Logo-GrauÎn urmă cu câteva zile, v-am prezentat pe site faptul că noul iPhone 6 Plus, practic fratele vitreg al seriei Note de la Samsung are o problemă destul de majoră cu îndoitul. Nu a trecut mult timp iar acum oficialii Apple au sosit cu declarația despre acest aspect deloc fericit pentru compania din Californa și extrem de avantajos pentru concurență.
Apple declară faptul că îndoirea lui iPhone 6 a fost prezentată de doar 9 clienți, deci probabil că discutăm o serie limitată cu probleme. Aceast grav handicap pe care îl prezintă modelul 6 Plus, este destul de rar întâlnit datorită ranforsării din metal și titanium în punctele ce se pot produce îndoituri. În cazul display-ului acesta produs cea mai rezistentă sticlă de pe piață.

Foarte mulți dintre posibili clienți de iPhone 6 și 6 Plus au fost destul de speriați de acestă știre ce a circulat zilele acestea. Cei care doresc să cumpere noile telefoane, trebuie să știe un aspect important, produsele trebuie să tracă diverse teste de verificare înainte să iasă pe piață.

Tot această săptămână, competitorii din piață: Samsung, BlackBerry sau LG au profitat din plin de acesta reclamă negativă, promovând intens faptul că smart phone-urile lor sunt rezistente și nu pot să fie îndoite.

Cei care au achiziționat deja modelul 6 Plus și întâmpina această problemă, cu siguranță o să aibă posibilitatea să meargă la reprezentanțele agreate pentru o schimbare a telefoanelor cu acest defect.

Poate te intereseaza si