Samsung Galaxy Note 5 primeste nume de cod project noble

QuickMobile aduce în premieră în România trei versiuni ale Samsung Galaxy Note 4: Charcoal Black, Frosh White și Blossom Pink.

Potrivit celor de la Samsung, cele mai noi modele din oferta sud-coreenilor, Samsung Galaxy Note 4 și Note Edge vor fi disponbile în magazinele de specialitate începând cu data de 17 octombrie.

Cele două modele de Samsung, vor fi livrate în România pentru prima dată în magazinele QuickMobile.
Începând cu luna octombrie, chiar înainte de lansarea oficială programată de Samsung pentru Europa, Samsung Galaxy Note 4 și Samsung Galaxy Note Edge vor putea fi comandate online
Prețurile pentru Samsung Galaxy Note 4 pornesc de la 3.499 de lei, iar pentru Samsung Galaxy Note Edge de la 3.999 de lei.

Samsung Galaxy Note 4

O dată cu lansarea lui Samsung Galaxy Note Edge, sud-coreeni introduc pe piața telefoanelor mobile display-ul curbat. Acesta acoperă inclusiv latura dreaptă a terminalului și funcționează independent de ecranul principal. Partea curbată este dedicată în principal afișării notificărilor sau accesării unor aplicații ce pot fi personalizate în funcție de utilizator. Ecranul de 5,6 inch are o rezoluție de 1.600 x 2.560 pixeli.

Autonomia Samsung Galaxy Note 4 este si ea cu 7,5% mai mare față de cea a Note 3. De la 0 la 50% se va încarcă în doar 30 de minute. Camera foto principală de 16 MP cu care este echipat Galaxy Note 4 are stabilizator optic de imagine și autofocus. Camera frontală de 3,7 MP va oferi însă un unghi wide de fotografiere de până la 120 de grade. Samsung Galaxy Note 4 are o memorie de 3GB RAM și un spațiu de stocare de 32GB.
Samsung Galaxy Note Edge (6)

Poate te intereseaza si