iPhone 6 se îndoaie dacă te așezi din greșeală pe el!!

La doar câteva zile de la echiziționarea noului iPhone 6, după ce entuziasmul a scăzut iar iPhone-ul a început să fie plimbat și prin buzunar, nu doar în mâna proprietarului, au început să apară și primele nemulțumiri – iPhone 6 se îndoaie în buzunar ! 

“Ieri, am plecat de acasă la ora 10 dimineaţa, cu iPhone-ul în buzunarul din stânga faţă al pantalonilor. Am condus timp de 4 ore până la o nuntă, unde am stat destul de mult la masă, dar am şi dansat 2-3 ore. Am plecat de acolo la ora 2 noaptea şi am ajuns acasă după 4 ore de şofat. În total, iPhone-ul a fost 18 ore în buzunar, iar în majoritatea timpului am fost aşezat.

După ce l-am pus pe măsuţa de cafea şi m-am aşezat pe canapea să mă relaxez după şofat, am observat imaginea oglinzii de pe iPhone uşor distorsionată. L-am pus pe marginea mesei, aşa că aruncaţi o privire. Poate că la 5,5 inci este prea subţire?”, povesteşte victima pe forumul celor de la MacRumors.

iPhone-6-Plus-doesnt-pass-the-bend-test

Din câte se pare, problema apare sub butoanele de volum, îngrozindu-i pe utilizatori.

De ce se întâmplă acest lucru, încă nu știm exact, neexistând un comunicat oficial de la Apple care să explice problema.

Am putea să punem totul pe seama aluminiului care este folosit pe o suprafață destul de mare pe un iPhone 6 foarte subțire. Toate aceste detalii adunate cu un pic de presiune în anumite puncte duce la îndoirea lui atunci când este în buzunar.


Poate te intereseaza si