Într-un singur weekend, iPhone 6 și iPhone 6 Plus s-au vând în peste 10 milioane de exemplare.

iphone 6 si iphon5 6 plusAșa cum s-a anuțat la lansarea oficială a celor două noi modele de iPhone – iPhone 6 și iPhone 6 Plus, acestea au putut fi precomandate începând cu 12 septembrie și au ajuns pe rafturile magazinelor de specialitate în 19 septembrie.

Ca de fiecare dată, pentru a intra în posesia lui iPhone 6 trebuia să te înarmezi cu multă, multă răbdare pentru că erau niște cozi interminabile în fața magazinelor care dețineau pe rafturi cele două modele de iPhone.

În primul weekend de disponibilitate, Apple Inc și-a doborât un nou record de vânzare. Tim Cook, CEO al companiei, a dezvăluit că aceasta a fost cea mai de succes lansare de iPhone de până acum, fiind livrate peste zece milioane de unităţi. Acesta a declarat că ar fi putut vinde mai multe unităţi dacă ar fi existat stocuri mai mari.

Se pare că datorită numărului de cereri foarte mare pe care l-a avut primul val de transport, mulți dintre clienții Apple au fost nevoiți să aștepte cel de-al doilea transport care va începe pe 26 septembrie.

Cele 10 milioane de unități vândute într-un singur weekend s-au înregistrat în primele 10 țări selectate, urmând ca pe 26 septembrie, iPhone 6 și iPhone 6 Plus să ajungâ și în alte 20 de țări printre care –  Austria, Belgia, Turcia, Rusia, Norvegia, Olanda, Spania, Suedia, Taiwan, Emiratele Arabe şi Elveţia.

România nu este inclusă nici în cel de-al doilea val de transport, ceea ce înseamnă că iPhone 6 și iPhone 6 Plus ar putea să apară la noi abia spre sfârșitul toamnei.

Până acum, iPhone 6 pare să fie cel mai bine vândut telefon din istoria Apple.

iphone 6 6 plus

 


Poate te intereseaza si