A trecut aproape un an de când cei la Apple au scos ultima variantă de iPad iar acum, la jumătatea lunii octombrie, vor scoate pe piață ultimul model de iPad și iPad Mini.

De mai bine de un an, compania se afla în discuții cu furnizorii pentru a produce telefoane și iPad-uri cu ecrane ceva mai mari.

Apple Inc se pregătește să lanseze, în mai puțin de o lună, o versiune a tabletei sale iPad cu o diagonală de 12,9inch, transmite Bloomberg, citând surse din interiorul companiei.

Până în prezent, Apple a produs iPad-uri cu o diagonală de 9,7 inch respectiv 7,9 inch.

Pentru că vânzările au scăzut considerabil timp de două trimeste consecutive, compania s-a gândit să conceapă  o tableta foarte mare, cu o diagonaă de 12,9 inch. iPad-urile ar fi foarte folositoare firmelor mari și ar putea fi cumpărate și de universități, școli și instituții guvernamentale. Tabletele sunt foarte bune pentru a viziona clipuri și pentru a naviga pe internet.
Ca dezavantaj, ar fi faptul că tastezi destul de greu pe el și multe programe de PC nu sunt încă optimizate.
Totodată, sursele susțin că Apple s-a gândit la o mărire a diagonalei telefoanelor, tabletelor pentru a putea concura cu rivalul sau Samsung Electronics.

ipad-12.9

Poate te intereseaza si