Componentele lui iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt destul de ușor de reparat. Acestea au trecut testul cu brio.

După ce săptămâna trecută ne-au demonstrat că Apple face în continuare telefoane sensibile la lovituri, acum cei de la iFixit, specialiști și în dezmembrări, au desfăcut noile smartphone-urile iPhone 6 și iPhone 6 Plus, constatând că acestea sunt destul de ușor de reparat.

Spre deosebire de iPhone 5s, noile modele par să fie mai bine gândite, primind la final nota 7 din 10 pentru gradul de dificultate pe care îl prezintă atunci când trebuie schimbată o componentă.

Cu toate că ecranul este făcut dintr-o sticlă ceva mai rezistentă și întărită cu ioni, acesta rămâne componenta cea mai predispusă la lovituri și zgârieturi. Cei de la iFixit au desfăcut iPhone 6 și spun că ecranul acestuia este mai ușor de detașat decât în cazul telefoanelor precedente ale Apple, deci mai ușor de schimbat în cazul în care apar crăpături.

Tot ei au confirmat faptul că iPhone 6 vine cu o baterie de de 1810 mAh, cipul A8, memoria RAM de 1GB si un cip de 16GB NAND flash fabricat de Sandisk, în timp ce fratele lui mai mare are o baterie ceva mai mare de 2915mAh și 1 GB de RAM.

iphone-6-si-iphoen-6-plus-destul-de-usor-de-reparat-ce-nota-primesc-de-la-ifixit_1_size1

 

 

Poate te intereseaza si