Cu Telekom România ai de 4 ori mai multă comunicare și divertisment. Încearcă și tu noile oferte Telekom.

După lansarea brandului Telekom Romania pe 13 Septembrie, noul portofoliu Telekom de servicii de telecomunicatii integrate a devenit disponibil pentru clienții persoane fizice.

Toți clienții noi se pot bucura de o experiență integrată, optând pentru servicii de calitate disponibile pe o singură factură broadband mobil și fix, voce mobilă și fixă și, de asemenea, divertisment TV. Acestea sunt livrate printr-o rețea care asigură conexiuni de mare viteză prin intermediul tehnologiei 4G, care acoperă mai mult de 50% din zonele urbane, respectiv FTTH (fibre to the home).

Noile pachete integrate, oferite de Telekom Romania Communications S.A. includ până la patru servicii și acces la platforma TV www.telekomtv.ro, disponibilă de la 1 octombrie 2014.

În funcție de zonă și tipul de telefon, clienții pot beneficia de viteză 4G, de Internet fix cu viteze de pînă la 200Mbps în ariile cu acoperire FTTH și de până la 126 de canale TV acolo unde sunt disponibile serviciile de televiziune interactivă și cablu digital. Grila TV din zonele cu acoperire FTTH includ, de asemenea, canalele premium HBO, HBO Comedy& HBO HD, o soluție TV multi-room care oferă acces la o selecție de canale TV în format analog, în funcție de oraș.

În prmeieră, clienții pot opta, de asemenea, pentru un pachet cu beneficii ultra-all-inclusive, care asigură de  4 ori comunicare nelimitată și divertisment, disponibil la tariful de 444 lei, TVA inclus (99 €): 3 abonamente Mobil Nelimitat L, TV L, Internet L și  voce L, precum și Internet mobil cu trafic recomandat de 4 GB și suplimentar conținut TV relevant precum MAXPAK, HBO Go,  pachetul HD, Eurosport 360 HD, Extra Liga 1, Disney Movies și Telekom TV Web & Mobile.

 

deutsche_telekom_logo_80525300

Poate te intereseaza si