Acest articol este în continuă actualizare, vă invităm să utilizați tasta F5 la fiecare zece minute.

Încă din start, vă rugăm să consultați următoarele articole pentru a cunoaște modelele compatibile și informații despre update iOS 8 . Orice comentariu ne va ajută să soluționam diverse probleme, vă invităm să comentați cu încredere în secțiunea de la finalul articolului.

Vom încerca în acest articol să va punem la curent cu problemele pe care le puteți întâmpina cât și o parte din funcțiile cu care vine acest nou sistem de operare.

21:41 Funcția de detecție a melodiilor funcționează foarte bine. Acum Siri și Shazam au o conexiune foarte bună, dovadă poză de mai jos:

Siri Shazam

21:37 Dacă nu cunoașteți contul de iCloud al telefonului, vă recomandăm să nu faceți acest update, pe modelul 5C, după update a fost cerută parola de la contul de icloud setat pe telefon.

21:26 Suntem siguri că mulți dintre voi, doresc să facă acest update, ei bine vă invităm să intrați în SETĂRI => GENERAL => USAGE aici o să găsiți toate aplicațiile instalate cât și muzică și pozele. Alegeți cu grijă ce ștergeți, pentru ca la final să aveți 4.6 Gb sau 6.9 Gb in cazul iPad. disponibili pentru update.

21:00 Vă recomandăm să faceți update la iOS 8 doar în varianta OTA, adică din meniul telefonului. GENERAL => SOFTWARE UPDATE.

20:41: Se pare că de la ora 20:40 de minute, posibilitatea de update este disponibilă tuturor, serverele celor de la Apple ca la orice update au fost depășite “posibilități”

20:39 Pentru cei care au reușit să treacă peste spațiul necesar generos, peste 4.6 gb necesar pentru update, însă folosesc un iPhone 4S, se pare că sistemul de operare nu funcționează prea grozav, până la urmă, la fel s-a întâmplat și cu versiunea 7 pe ultimul model compatibil, iPhone 4.

Poate te intereseaza si