Samsung lansează NX1, o nouă cameră foto premium dezvoltată pentru fotografii experimentați, care își doresc cea mai bună calitate a imaginii și ușurință în utilizare.

Noua cameră foto revoluționară, îmbină design-ul modern cu inovația și tehnologia de top Samsung în a crea o cameră foto mirrorless extrem de rapidă.

NX1 oferă imagini de o calitate superioară și o ergonomie fără rival, stabilind noi standarde pentru fotografii de pretutindeni și oferindu-le o alternativă reală la camerele DSLR pentru utilizarea în regim profesional.
Combinând un sistem superior de fotografiere – în rafală cu autofocus continuu la 15 cadre pe secundă, un sistem auto focus de generația a treia cu 205 puncte de focalizare cu detecție de fază, un senzor APS-C BSI CMOS de 28MP pentru cea mai bună calitate a imaginilor, performanță versatilă și o construcție de precizie, noua cameră îi provoacă chiar și pe cei mai conservatori fotografi la o nouă interpretare asupra a ceea ce presupune de fapt fotografia profesionistă.
NX1 with 50-150 MM_2
Puternic și rapid, procesorul DRIMe V al camerei NX1 permite o reproducere cromatică superioară, precum și reducerea zgomotului de imagine, folosind nuclee puternice pentru imagistica de mare viteză de care fotografii au nevoie. Tehnologia revoluționară suportă și înregistrare video 4K UHD fără să fie nevoie de alt echipament, astfel că fotografii și cameramanii pot capta povești în cel mai clar, curat și realist mod cu putință.
Beneficiind de noul sistem NX AF (Auto Focus) de generația a treia cu 205 puncte de focalizare cu detecție de fază, Samsung NX1 extinde limitele nivelului semiprofesionist al fotografiei datorită vitezei, agilității și abilității de focusare. Cum momentele extraordinare durează doar o clipită, viteza AF (0,055sec) a NX1 permite captarea acestora în imagini detaliate pline de culoare. În plus, sistemul de fotografiere în rafală la 15 cadre pe secundă le permite utilizatorilor NX1 să urmărească și să capteze secvențele întregii acțiuni.
NX1 with 50-150MM_3
NX1 poate urmări instinctiv subiectul fotografiat aproape oriunde în interiorul cadrului, indiferent de locul în care se află aceştia, prin intermediul Wide Phase Detection. Fotografii pot capta chiar și cele mai scurte momente pentru că viteza și flexibilitatea lui NX1 permit focalizarea și captarea imaginii instantaneu, fără a fi nevoie de prefocalizare și recompunere. Această tehnologie le va fi de mare ajutor în special celor pasionați de filmări, pentru că NX1 suportă focalizarea cu detecție de fază în timpul înregistrării, iar rezultatul este o imagine stabilă și fluidă.
NX1 este echipat și cu noul senzor APS-C CMOS de 28MP și o structură inovatoare BSI (Back Side Illumination) cu microlentile. Comparativ cu senzorii tradiționali CMOS, BSI reduce zgomotul într-un mod eficient, eliminând obstacolele dintre obiectiv și photo-site-uri, pentru ca mai multă lumină să poată ajunge la fiecare pixel. Ca rezultat, utilizatorii NX1 nu vor fi nevoiți să facă compromisuri pentru calitate nici măcar în lumină slabă. Calitatea excelentă a imaginii și rezultatele superioare sunt garantate indiferent de scenariul sau subiectul fotografiat.
NX1 oferă posibilitatea realizării de înregistrări video 4K și Ultra HD (UHD). Înregistrările UHD au o rezoluție de patru ori mai mare decât Full HD. Tehnologia HEVC Codec (H.265) integrată, cea mai avansată tehnologie de comprimare disponibilă, eficientizează procesul de stocare a videoclipurilor, comprimându-le la jumătate din dimensiunea unui fișier codat cu H.264 fără a afecta calitatea în vreun fel. Toate fișierele sunt stocate pe cardul SD, astfel încât nu este nevoie de un recorder extern de 4K. Nu au fost neglijate nici cerințele de post-producție, fiind inclus un software de conversie și de editare a filmărilor 4K.
NX1_4
Echipat cu funcții Wi-Fi, NX1 beneficiază de cea mai rapidă și avansată conectivitate disponibilă, permițându-le utilizatorilor să vizioneze filme 4K pe televizoarele UHD prin streaming wireless. Datorită vitezei rapide de transfer a datelor, utilizatorii pot trimite imagini mari și videoclipuri Full HD ușor și fără întârzieri. NX1 este prima camera mirrorless din lume echipată cu Bluetooth, asigurându-le utilizatorilor o conexiune permanentă pentru transferuri rapide către smartphone-uri și tablete.
Extinzând gama obiectivelor NX, obiectivul 50-150mm 2.8 S ED OIS este un teleobiectiv de top, premium, perfect pentru NX1. Cu o diafragmă maximă F2.8 și o focală de 77-231mm în echivalent 35mm, acest obiectiv multifuncțional din seria S este ideal pentru o gamă largă de scenarii, inclusiv pentru sport, fotografierea faunei sălbatice și fotografie de portret. Funcțiile adiționale includ sistemul Advanced Multi-Axis Optical Image Stabilization (OIS) cu până la 4.5 diafragme (la mijlocul plajei focale, standard CIPA), Samsung’s Ultra Precise Stepping Motor (UPSM), și rezistență la praf și stropire prin Samsung Hyper Shield (SHS).


Poate te intereseaza si