GOCLEVER, producător de soluţii tehnologice inovatoare, lansează tableta INSIGNIA 700 PRO, echipată cu cel mai nou procesor Intel® Atom™, Z2520, cu viteza de 1.2GHz.

Având la bază sistemul de operare Android 4.4 KitKat, noua tabletă se adresează celor care vor un dispozitiv care să redea fluid filme HD ori să ruleze cele mai complexe aplicaţii, precum jocurile 3D.

Performanţele excelente ale tabletei sunt asigurate pe lângă procesorul puternic, de cei 2 GB de memorie RAM DDR3 şi de procesorul grafic dedicat, PowerVR SGX 544 GPU. Ecranul IPS cu diagonala de 7 inch, cu rezoluţia de 1024×600 şi cu 5 puncte multitouch, garantează imagini de calitate şi unghiuri largi de vizualizare.
Nu lipsesc nici camerele, INSIGNIA 700 Pro fiind echipată cu o camera frontală de 0.3 MP şi cu o cameră principală de 2 MP. Pozele realizate pot fi partajate pe reţelele de socializare prin intermediul conexiunii Wi-Fi. De asemenea, tableta este echipată cu modul Bluetooth, cu un port microUSB şi cu o ieşire audio de tip jack. Informaţiile pot fi stocate în memoria internă de 8 GB, care poate fi extinsă prin folosirea de carduri microSD, cu capacitate maximă de 32 GB.


GOCLEVER a echipat INSIGNIA 700 PRO cu Android OS, 4.4 KitKat. Pe lângă faptul că cea mai nouă versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google asigură performanţe sporite, ea garantează şi o securitate îmbunătăţită, respectiv folosirea optimizată a bateriei de 3000 mAh pentru obţinerea unei durate de funcţionare prelungite. Android 4.4 OS include de asemenea şi suport pentru tehnologia Bluetooth Smart, care permite o calitate optimă a conexiunii folosind mai puţină energie, o nouă aplicaţie de cameră (noile caracteristici şi meniul de setări refăcut asigură o experienţă de folosire mai confortabilă), respectiv suport pentru Google Cloud Print.
Cea mai nouă tabletă din portofoliul GOCLEVER are doar 285 gr şi dimensiuni de 190 x 108 x 9 mm. INSIGNIA 700 PRO se lansează în exclusivitate în oferta magazinului Cel.ro, urmând să fie disponibil şi în oferta altor distribuitori, pornind de la preţul de 319 lei.


Poate te intereseaza si