O dată cu lansarea celor două variante de iPhone – iPhone 6 și iPhone 6 Plus, Apple implementează și pentru telefoane Wi-Fi 802.11ac, tehnologie pe care Macbook-urile o au disponibilă de mai bine de un an.

Cu ajutorul acesteia, fanii Apple vor dispune de viteze Wi-Fi de până la 3 ori mai mari decât în cazul folosirii unei conexiuni Wi-Fi 802.11n.
Separat de tehnologia Wi-Fi, Apple a lansat și suportul pentru Wi-Fi Calling cu operatorii de telefonie mobilă compatibili. Pentru ca Wi-Fi Calling să funcționeze, este absolut necesar să aibă suportul companiilor de telefonie mobilă, astfel că, în America, doar abonații lui T-Mobile pot folosi Wi-Fi Calling.
T-mobile
Marți, cei de la Apple, au anunțat că următoarea pe lista companiilor de telefonie mobilă care să se bucure de Wi-Fi Calling este AT&T care va fi disponbilă din 2015.
În România niciun operator de telefonie mobilă nu și-a anunțat deocamdată intenția de a oferi această funcționalitate, gratuit sau plătit, pentru clienții săi, însă orice este posibil.
iphone 6 3xwifi

Poate te intereseaza si