HTC pune la cale lansarea unei noi tehnologii care să schimbe radical cameră foto care echipează smartphone-urile proprii.

Ea ar urmă să fie completată de un program special conceput în acest scop.

Compania taiwaneză a anunțat un eveniment pentru data de 8 octombrie, în orașul american New York. El se numește “Double Exposure” și are scopul de a lansă o nouă tehnologie care să revoluționeze această componența a telefoanelor ei inteligențe, scrie digitaltrends.com.
Modelul One M8 are deja opțiuni de control avansat al imaginilor obținute, însă HTC a fost, totuși, criticată pentru că ultimele modele de telefoane lansate nu au o calitate la fel de bună a camerei foto precum a telefoanelor de vârf de pe piață.
Potrivit celor de la GSMarena, noile smartphone-uri ar putea să aibă cameră de 16 megapixeli, cu un obiectiv ultra-wide. Nici WiFi-ul și Bluetooth nu vor lipsi.
Este posibil că la începutul lunii octombrie, cu ocazia acestui eveniment, să fie lansat și un nou model de smartphone HTC. Este clar că nouă strategie a companiei se orientează spre o calitate cât mai bună a camerei foto, îndreptată spre utilizatorii care doresc fotografii selfie cât mai reușite.
htc-titan-2-16-megapixel-camera

SURSĂGsm Arena

Poate te intereseaza si