Aseară, în cadrul evenimentului de lansare iPhone 6, iPhone 6 Plus și Apple Watch au fost oferite publicului Apple, primele informații oficiale despre cel mai nou sistem de operare pentru dispozitivele mobile, abia lansate – iOS 8.

Actualizarea va fi publicată în mod oficial pe 17 septembrie, moment în care toţi utilizatorii de dispozitive mai noi de iOS o vor putea descărca. iOS 8 va rula pe toate telefoanele iPhone de la 4S şi până în prezent (4S, 5, 5C şi 5S), toate tabletele de la iPad 2 şi până în prezent (2, 3, 4, Air, Mini şi Mini Retina), cât şi pe iPod Touch de generaţia a cincea.
Disponibilitatea iOS 8
iOS 8 e versiunea care aduce cele mai multe noutăți atât pentru dezvoltatori, dar și pentru toți ceilalți.Fiecare îmbunătățire are un scop. Fiecare caracteristică nouă merită să fie cu adevărat o caracteristică nouă. Fiecare funcție a fost mai atent gândită, fiecare pas e mai eficient. Toate la un loc oferă o experiență de utilizare și mai bună care te surprinde plăcut la început și devine, fără să-ți dai seama, absolut indispensabilă.
De ce e iOS 8 cel mai avansat sistem de operare mobil din lume?
Fiindcă acum poți să vezi (și să editezi și să organizezi) pe toate dispozitivele tale orice poză. Și să-ți faci auzită vocea într‑un mesaj text. Iar aplicațiile de sănătate și fitness comunică acum între ele, cu antrenorul sau chiar cu doctorul.
Vom avea noi opțiuni pentru tastatură și mai multe modalități de a da share. Și vei putea utiliza iCloud și Touch ID vor căpăta și alte funcții importante, altele decât cele de până acum.
Pozele tale, acum pe toate dispozitivele tale.
Toate fotografiile și videoclipurile pe care le faci se află acum în Galeria foto iCloud. Cu ajutorul ei ai libertatea să-ți accesezi colecția de pe orice dispozitiv, oricând vrei. Așa că poți vedea o fotografie de săptămâna trecută sau de anul trecut, indiferent unde te afli.
poze ios 8
Mesajele
În iOS 8, Mesaje au caracteristici amuzante, utile și chiar surprinzătoare, care vor schimba felul în care comunici în scris.
mesaje ios8
Design
Funcțiile pe care le folosești zilnic au acum capabilități noi și cu adevărat importante. Iar caracteristici complet noi te lasă să faci lucruri pe care nici nu știai că vrei să le faci.
design ios8
Tastatură mai inteligentă și mai personală
Pornind de la conversațiile din trecut și stilul tău de scris, iOS 8 ia în considerare stilul informal pe care e posibil să îl folosești în Mesaje și limbajul mai formal pe care probabil îl folosești în e‑mailuri. Își va da seama atunci când tu vei vorbi prin mesaje sau mailuri cu familia și când este vorba de business.
smart keyboard
Sharing cu familia
E un nou mod de a aduce armonie în viața digitală a familiei tale. Până la șase membri ai familiei beneficiază împreună de achizițiile de pe iBooks și App Store – fără să aibă conturi la comun.
share with family
iCloud Drive
Se vor stoca în siguranță toate prezentările, foile de calcul, PDF-urile, imaginile și orice alt tip de documente în iCloud. Și le poți accesa de pe iPhone, iPad, iPod touch, Mac sau PC.
icloud drive
Sănătate
Noua aplicație Sănătate îți oferă un tablou de bord, ușor de citit, cu toate datele tale despre sănătate și fitness. Cu ajutorul lui HealthKit, toate aplicațiile de sănătate și fitness vor lucra împreună și te vor ajuta să duci o viață cât mai sănătoasă.
health kit

Toţi utilizatorii de iPhone vor putea intra în posesia noului update săptămâna viitoare, cu două zile înainte de debutul noilor dispozitive iPhone 6 şi iPhone 6 Plus pe piaţa din Statele Unite.


Poate te intereseaza si