Tematica ADATA pentru 2024 este Inovează astăzi, îmbrățișează ziua de mâine”

ADATA Technology, lider mondial în domeniul modulelor de memorie și memoriilor flash, face echipă cu brandul său de gaming XPG și cu cel de stocare încorporată de nivel industrial ADATA Industrial pentru Computex Taipei 2024, în perioada 4-7 iunie. Tematica ADATA pentru 2024 este “Inovează astăzi, îmbrățișează ziua de mâine”. În cadrul expoziției, ADATA prezintă produse din trei categorii majore, legate de viziunea și angajamentul de a conduce inovația și inițiativele durabile. Aceste categorii includ “AI Computing”, “Sustenabilitate și inovație” și “Realitate imersivă”.

Ambasadorul ADATA și al mărcii XPG, Mera, va avea o apariție surpriză în secțiunea “AI Computing”. ADATA va prezenta primul laptop de gaming AI din lume echipat cu un SSD de până la 24TB și 96GB de DRAM, DDR5 8000 R-DIMM overclock-ate pentru gestionarea sarcinilor de calcul masive și procesarea datelor, precum și o linie completă de soluții de stocare Express Card care promovează dispozitivele mobile AI. De asemenea, ADATA va expune diverse produse de înaltă performanță care continuă să conducă tendințele de sustenabilitate în secțiunea “Sustenabilitate și inovație”, inclusiv singurele soluții de răcire inovatoare complete din industrie și o gamă completă de produse de stocare ecologice, realizate din materiale reciclate. Alte puncte de atracție vor include familia de șasiuri de gaming INVADER X, câștigătoare ale premiului iF Design Award 2024 și componente de gaming care combină disiparea optimizată a căldurii, conștientizarea problemelor de mediu și aplicarea tehnologiilor viitoare. Secțiunea “Realitate imersivă” prezintă un nou PC portabil de gaming, XPG NIA, o gamă completă de produse și periferice de gaming, precum și cele mai puternice SSD-uri externe și periferice mobile din industrie. Pentru a facilita participarea consumatorilor din întreaga lume la expoziție, ADATA va lansa simultan, începând cu 4 iunie, evenimentul COMPUTEX online, permițând consumatorilor să experimenteze întreaga gamă de produse ADATA de top din industrie!

“AI Computing” – nou eră de stocare inteligentă AI

ADATA combină tehnologia de ultimă generație cu ambasadorul mărcii XPG, Mera, în secțiunea “AI Computing”. Acest personaj virtual AI se bazează pe un aspect realist, combinat cu un model de limbaj intern. Această tehnologie necesită componente de calcul AI de înaltă performanță și dezvăluie investiția cuprinzătoare a ADATA în domeniul AI, inclusiv stații de lucru inteligente, memorie overclockată, carduri de memorie, laptopuri pentru jocuri și soluții industriale.

Stația de lucru inteligentă cu inteligență artificială XPG DEFENDER WS L se remarcă prin capacitățile sale superioare de procesare și prin șasiul revoluționar de reducere a zgomotului. O versiune axată pe dezvoltarea AI a laptopului XPG XENIA 15G este echipată cu până la 24TB de stocare pe SSD și 96GB DRAM, oferind utilizatorilor viteze și capacitate de procesare a datelor de neegalat. ADATA prezintă, de asemenea, memorii DDR5 8000 R-DIMM overclockate, concepute pentru a face ca modelele AI să ruleze mai rapid și mai lin. În plus, produsele de memorie LPCAMM2 de ultimă generație de la ADATA sunt soluții de memorie de înaltă performanță ideale pentru gestionarea PC-urilor AI și a sarcinilor de lucru complexe. Acestea sunt conforme cu standardele JEDEC și dispun de cele mai recente tehnologii și noi arhitecturi de proiectare. Prin utilizarea circuitelor integrate DRAM LPDDR5/5X, acestea pot atinge viteze de până la 7.500 MT/s. Aceste produse sunt disponibile în diferite capacități, inclusiv 16GB, 32GB și 64GB. În viitor, acestea vor fi aplicate la computerele personale, la stațiile de lucru de înaltă performanță pentru jocuri și chiar în centrele de date, ca o opțiune de înaltă performanță, foarte fiabilă și cu un consum redus de energie, care aduce o schimbare revoluționară în ecosistemul PC.

În prima jumătate a anului 2024, ADATA a început oficial să producă în masă carduri de memorie microSD SD7.1 Express cu viteze de citire/scriere de până la 800/700 MBps. De asemenea, a lansat carduri de memorie SD8.0 Express cu viteze de citire/scriere care ating 1.700/1.200 MBps, atingând viteze PCIe SSD și îmbunătățind considerabil performanța dispozitivelor mobile AI. În prezent, ADATA Technology este singura marcă de top care oferă soluții complete de stocare Express Card.

În ceea ce privește spațiul de stocare de nivel profesional, ADATA Industrial acordă prioritate calculului AI prin cele trei avantaje cheie de bază: “conectivitate perfectă a datelor, viteză sporită de mare viteză și sisteme de securitate consolidate”. Diferitele produse de stocare BiCS5 3D(e)TLC, SSD-urile de clasă enterprise cu DWPD ridicat și SSD-urile NVMe Gen4/Gen5 de clasă enterprise cu performanțe extrem de ridicate demonstrează avantajele puternice ale ADATA în domeniul cercetării și dezvoltării de produse și tehnologii. În același timp, va fi prezentată o varietate de module de memorie de calitate industrială pentru a îmbunătăți precizia și eficiența transferului de date AI și pentru a promova în continuare dezvoltarea AI computing.

 

“Sustenabilitate și inovație” – Liderul industriei de răcire declanșează revoluția produselor ecologice

ADATA și-a demonstrat capacitățile sale puternice de cercetare și dezvoltare în domeniul răcirii și continuă să fie liderul industriei în lansarea celor mai complete soluții de răcire pentru DRAM și SSD pentru a remedia problemele termice cauzate de stocarea turbo-rapidă, inclusiv un “strat de disipare a căldurii”, “răcire cu lichid”, “răcire cu aer” și “utilizarea de materiale inovatoare”. Modulul de memorie DDR5 XPG LANCER NEON RGB utilizează tehnologia de acoperire cu strat de disipare a căldurii pe PCB, un radiator format din materiale PCR reciclate în proporție de 50% și un proces IMR (in-mold transfer) ecologic pentru a deveni primul modul de memorie RGB ecologic disponibil pe piață. Project NeonStorm PCIe Gen5 SSD, unul dintre favoriții juriului premiului Computex BC Award din acest an, adoptă un sistem patentat de răcire activă dublă, care combină o conductă de aer din aliaj de aluminiu cu două straturi, un sistem de răcire cu lichid și ventilatoare duble pentru a crește eficiența de răcire a acestui SSD Gen5 cu 10%. SSD-ul LEGEND 970 PRO PCIe Gen5 se mândrește cu o viteză de citire/scriere continuă de până la 14.000/12.000 MBps, utilizând un radiator din aluminiu extrudat cu două straturi și un microventilator intern pentru a evacua rapid energia termică de la fiecare capăt al aripioarelor sale, crescând performanța de disipare a căldurii cu până la 20%. SSD-ul Project NeoCool PCIe Gen4 nu este doar uimitor la vedere, ci utilizează și noi materiale compozite din grafen pentru a crea o soluție inovatoare de disipare a căldurii pentru SSD.

ADATA continuă să promoveze protecția mediului și să aprofundeze angajamentul față de operațiunile sustenabile cu carcasa EC600 de 2,5 inchi pentru HDD/SSD, din care 85% este plastic reciclat, ceea ce reduce efectiv emisiile cu 74%. Discul de 2,5 inchi din interiorul carcasei primește o nouă viață, prelungind astfel ciclul de viață general al produsului. Cea mai recentă unitate flash UC320 poate fi văzută, de asemenea, la expoziția din acest an. Se preconizează că aceasta va conține 85% plastic PCR, reducând emisiile de carbon cu 68%.

Șasiul de gaming XPG INVADER X mid-tower a câștigat premiul iF Design Award 2024 pentru caracteristicile sale ecologice. Carcasa este preinstalată cu ventilatoare cu rotire inversă pentru a optimiza performanța de răcire și a asigura o temperatură de funcționare rece, în timp ce designul său simplu redefinește estetica jocurilor. XPG și-a extins linia de soluții de răcire pentru a include inovații precum coolerul pentru CPU XPG HYDRO și HURRICANE MAG. Pentru a completa gama existentă, XPG prezintă, de asemenea, coolerele LEVANTE II AIO și VENTO 120 ARGB PWM, oferind astfel o multitudine de opțiuni de construcție de PC-uri ecologice.

“Realitatea imersivă” – Îmbunătățiri cuprinzătoare pentru jocuri și stil de viață cu tehnologie inteligentă

Pe lângă gama completă de periferice mobile destinate simplificării stilului de viață al consumatorilor din întreaga lume, ADATA XPG va lansa la Computex 2024 și un dispozitiv portabil pentru jocuri. Uimitoarea capodoperă XPG, noul XPG NIA, combină ergonomia superioară cu un design de calcul circular, pentru a crea o experiență ultra-confortabilă, astfel încât jucătorii să se poată juca non-stop sau să poată modela dispozitivul după bunul plac. XPG NIA va fi, de asemenea, un pionier în utilizarea tehnologiei de urmărire a ochilor EYEWEAR, care vă permite să vă bucurați de cea mai bună experiență de joc imersivă de oriunde!

XPG prezintă o gamă completă de șasiuri pentru gaming din familia INVADER X, lansată recent, inclusiv INVADER X BTF, INVADER X PRO BTF și INVADER X MINI. De asemenea, vizitatorii vor descoperi și noile tastaturi de gaming SORCERERER și SORCERER MINI, prima cască de gaming echilibrată din lume, PRECOG STUDIO, și edițiile speciale Xtreme Saga ale mouse pad-ului FRONTLINE XL. De asemenea, la expoziția din acest an puteți vedea întregul portofoliu XPG de surse de alimentare conforme cu ATX 3.0 și ATX 3.1, inclusiv cea mai bună sursă de alimentare de top FUSION 1600W Titanium, proiectată în colaborare cu DELTA Electronics și prima sursă de alimentare SFX Platinum PSU de la XPG.

Utilizarea unificată a interfeței USB-C revoluționează încărcarea dispozitivelor mobile, precum și stocarea și salvarea fișierelor masive. ADATA a introdus o serie de SSD-uri externe Type-C pentru a satisface cererea tot mai mare de conexiuni fără întreruperi între dispozitive, inclusiv cele mai recente modele pe USB4: SE920, SE880 de mare viteză și SD810 robust.


Poate te intereseaza si