Diseară va avea loc marea lansare a lui iPhone 6, la Flint Center, lângă sediul din Cupertino, California, al companiei americane, unde, în urmă cu 30 de ani, Steve Jobs dezvăluia unui public extaziat Apple Macintosh. Reîntoarcerea în acest loc simbolic indică faptul că Apple ascunde în mâneca ceva îndrăzneț, scrie Forbes.
Deși Apple a fost foarte “scumpă” în declarații oficiale, jurnaliștii de specialitate au reușit să adune numeroase informații despre misterioasele produse Apple ce urmează să fie lansate astăzi.
Diseară vom avea parte de:

  • iPhone-uri mai mari

iPhone 6 va fi disponibil în două variante, una de 4,7 inch și altă de 5,5 inch. Ecranul actualului iphone 5S are diagonală de 4 inch.

  • iWatch – ceasul inteligent

Pe lângă lansarea lui iphone 6 vom participă și la lansarea celui mai deștept și revoluționar model de ceas.

  • Vom plăți cu telefonul

Tehnologia NFC (Near Field Communication), prin care poți plăți printr-o simplă atingere, este deja incorporată de telefoane HTC, Google, LG și Nokia, însă nu s-a bucurat de prea mult sprijin din partea comercianților.

  • Baterie îmbunătățită

Să sperem cムde data această vom scăpa de problemă bateriei care atunci când avem mai mare nevoie de ea, se descărcă.
iphone-6-1

Apple se așteaptă la un succes uriaș cu noul smartphone iphone 6, motiv pentru care a comandat furnizorilor între 70 și 80 de milioane de unități.
Apple a vândut 9 milioane de telefoane din seria 5 în primul weekend de la lansarea oficială, record ce urmează să fie bătut, cel mai probabil, de nouă generație iphone 6.
Ambele modele iphone 6 vor avea un profil metalic și vor fi mai subțiri cu 9% față de iphone 5s, însă mai grele cu 10%.

Poate te intereseaza si