Rezumat:

  • Lumea afișajelor oferă posibilități nelimitate: de la aplicații de semnalizare digital, la chioșcuri interactive pentru centre de informare, ticketing, preluare de comenzi, înregistrare a prezenței sau raportare a timpului.

  • Acer Chromebox Mini CXM1 oferă o soluție rentabilă adaptată nevoilor întreprinderilor mici și mijlocii, simplificându-le intrarea în spațiul de semnalizare digitală cu un dispozitiv eficient și ușor de gestionat.

Într-o epocă în care peisajul digital evoluează rapid, companiile caută din ce în ce mai mult modalități dinamice, receptive și interactive de a se implica și conecta cu publicul.
Semnalizarea digitală și chioșcurile interactive se află în prima linie a acestei transformări. Se
așteaptă ca piața de semnalizare digitală să înregistreze o creștere puternică în următorii ani, până la 30,56 miliarde de dolari în 2028
1 , datorită apariției orașelor inteligente, cererii de informații în timp real, accentului pus pe comunicarea cu angajații, expansiunii în sectoarele transporturilor și ospitalității.

Acer răspunde cererii în creștere de pe piață cu calculatoare de mici dimensiuni concepute pentru a alimenta orice configurație, oferind flexibilitate, securitate și ușurință în utilizare, ecrane de înaltă rezoluție și ecrane personalizate adaptate pentru vitrinele magazinelor și zonele în care vizibilitatea este esențială.

Soluțiile Acer sigure, fiabile și rentabile oferă ecosisteme end-to-end concepute pentru a stimula eforturile de transformare digitală prin integrare, astfel încât întreprinderile mici și mijlocii să poată comunica ușor și eficient cu clienții lor, chiar și de la distanță.

Acer Chromebox Mini CXM1: în centrul sistemelor de semnalizare digitală
Pentru a gestiona sistemele de semnalizare digitală, Acer a proiectat Acer Chromebox Mini CXM1. Acest computer de mici dimensiuni poate gestiona până la trei ieșiri video simultan, datorită celor 2 porturi HDMI 1.4b și a unui port USB tip C, care adaugă versatilitate la o varietate de configurații de afișare. Designul său compact și elegant garantează că poate fi integrat perfect în configurația de semnalizare digitală fără a fi deranjant, în timp ce arhitectura fără ventilator contribuie la o funcționare silențioasă și fiabilă, esențială pentru o utilizare neîntreruptă. Dispozitivul dispune, de asemenea, de cele mai recente opțiuni de conectivitate, inclusiv Wi-Fi 6E, BluetoothTM 5.2 și un port Gigabit Ethernet, oferind performanțe de rețea robuste fără compromisuri. Pentru a se adapta la diferite configurații, Acer Chromebox Mini CXM1 este livrat cu accesorii opționale, inclusiv o tastatură și un mouse USB, precum și un kit de montare VESA, garantând compatibilitatea deplină cu orice tip de afișaje LFD și sisteme de semnalizare digitală.

Integrare și gestionare fără întreruperi
Cu ChromeOS,
Acer Chromebox Mini CXM1 este o alegere versatilă pentru o gamă largă de aplicații, de la spații de vânzare cu amănuntul cu trafic intens, la medii educaționale interactive. ChromeOS oferă o implementare rapidă, actualizări automate de securitate la fiecare 4-6 săptămâni și asistență pe termen lung pentru a asigura fiabilitate și performanță constantă. În plus, consola Google Admin bazată pe cloud permite o personalizare extinsă, cu politici configurabile pentru gestionarea de la distanță. Acer Chromebox Mini CXM1 poate fi asociat cu Kiosk & Signage Upgrade, oferind controale de securitate avansate, management simplificat și monitorizare IT scalabilă, ceea ce îl face un accesoriu perfect pentru a răspunde nevoilor tot mai exigente de semnalizare digitală.

Transformarea afacerilor cu soluții digitale avansate
Noul Acer Chromebox Mini CXM1 se alătură liniei existente de soluții de semnalizare digitală Acer pentru a răspunde nevoilor dinamice ale pieței, inclusiv o gamă largă de afișaje de format mare (LFD). De la ecrane LFD 4K de înaltă rezoluție și pereți video imersivi și expansivi, până la tablouri interactive și soluții specializate pentru ferestre, Acer propune soluții LFD pentru o multitudine de medii de afaceri.
Proiectat pentru a se integra perfect cu orice tip de ecran prin intermediul kitului de montare VESA, Acer Chromebox Mini CXM1 duce mai departe angajamentul Acer de a combina tehnologia de ultimă generație cu aplicații practice,
oferind companiilor o suită completă de instrumente pentru publicitate de impact, partajare de informații și interacțiune cu clienții.

O gamă completă de afișaje de format mare
Afișajele Acer de format mare sunt piatra de temelie a oricărui mediu cu trafic intens. Fie că este vorba despre implicarea în comerțul cu amănuntul, educație sau colaborare corporativă, gama Acer este proiectată pentru o performanță constantă și o claritate uimitoare pentru a captiva audiența de fiecare dată.

Gama largă de ecrane cu format mare de la Acer oferă soluții pentru orice nevoie: pentru nevoi promoționale și funcționare non-stop ca seria DV, pentru a capta atenția cu afișajul de mare format 4K din seria DV5K, pentru conținut educațional, prezentări și proiecte colaborative care au nevoie de ecrane tactile și tablouri interactive datorită seriei DT, pereți video expansivi pentru experiențe imersive, datorită designului elegant, cu rame înguste pentru instalații în lanț cu seria DW.

Cu instrumente de gestionare robuste și securitate mereu actualizată, ecranele Acer mențin performanțele maxime cu o întreținere minimă, permițând clienților să se concentreze pe crearea de conținut atractiv care să își atragă publicul.

Acer Chromebox Mini CXM1 Specificații tehnice Acer Chromebox Mini CXM1

CPU

Procesor Intel® Celeron™ seria N

OS

ChromeOS

Memorie

până la 16GB LPDDR4X cu canal dublu

Stocare

până la 128GB eMMC

Dimensiuni

161,26 x 119,85 x 33,9 mm

Grafică

Grafică Intel UHD integrată

Conectivitate

Gigabit Ethernet

Wi-Fi 6

BluetoothTM 5.2

I/O

3x ieșiri video 4K simultan

2x HDMI 1.4b

5 x USB 3.1 Gen 1 tip A

1x USB tip C (suportă DisplayPort și Power Delivery)

1x mufă audio (Combo)

Accesorii (opțional)

Suport VESA

Tastatura

Mouse

Certificări

EPEAT® Silver

MIL-STD 810H


Poate te intereseaza si