O dată cu lansarea noului catalog “bookbook”, Ikea s-a gândit că ar fi bine să îi parodieze pe cei de la Apple. Nu este pentru prima dată când compania americană se lasă parodiată.
În videoclipul de prezentare a noului catalog apare designerul Jörgen Eghammer, care este îmbrăcat cu un tricou asemănător purtat de Jony Ive, şeful pe design al Apple, într-un videoclip nu de mult făcut.
jony ive
Videoclipurile de prezentare pe care Apple le face pentru produsele sale se evidenţiază prin cadre luate de aproape cu reprezentanţi ai companiei, un fundal „curat” şi descrieri amănunţite ale dispozitivelor.
Jörgen Eghammer
Dacă veți urmări videoclipul de prezentare a noului catalog, veți observa că IKEA a făcut cam același lucru.În videoclipul de prezentare a noului catalog apare designerul Jörgen Eghammer, care are un tricou similar cu cel purtat de şeful pe design al Apple, Johny Ive, într-un clip recent. „Catalogul IKEA 2014 vine încărcat complet, iar autonomia bateriei este eternă”, glumeşte Eghammer. Apoi acesta vorbeşte de „tehnologia tactilă” (touch id) a noului „bookbook”.

Poate te intereseaza si