Acer a anunțat, de asemenea, noile Predator Helios Neo 18 și Helios Neo 16 cu cele mai noi procesoare, grafică și funcții îmbunătățite de inteligență artificială

Rezumat:

  • Cele mai recente laptopuri Acer Predator Helios sunt echipate cu procesoare Intel® Core din a 14-a generație, GPU NVIDIA® GeForce RTX Seria 40 cu DLSS 3.5 și tehnologie de răcire 3D AeroBlade din a 5-a generație pentru sesiuni de jocuri solicitante.
  • Laptopurile de gaming Predator Helios sunt disponibile în versiuni de 16 și 18 inci, împreună cu cele mai recente caracteristici de gaming; opțiuni de afișare Mini LED[i], taste mecanice MagKey 3.0 și suport Wi-Fi 7.
  • Noile laptopuri de gaming Predator Helios Neo 18 și Predator Helios Neo 16 combină componente de ultimă generație și grafică strălucitoare pe ecrane WQXGA și invită jucătorii să se scufunde adânc în Predator Verse descifrând codul de pe capacul lor anodizat negru abisal

Acer lansează o serie de laptopuri de gaming puternice, în frunte cu modelele Predator Helios 18 și Predator Helios 16. Acer a anunțat, de asemenea, noul laptop de gaming Predator Helios Neo 18 și actualizări majore ale modelului Predator Helios Neo 16, toate echipate cu cele mai recente procesoare Intel® Core din a 14-a generație și cu GPU-uri NVIDIA® GeForce RTX seria 40 pentru laptopuri, cu tehnologie DLSS 3.5 și NVIDIA Advanced Optimus. GPU-urile NVIDIA RTX pentru laptop sunt dotate cu nuclee AI Tensor specializate care permit performanțe și accelerații AI de neegalat în aplicații creative, productivitate ultra-eficientă, jocuri extrem de rapide și multe altele. Laptopurile Predator dispun de Copilot de la Microsoft în Windows 11 și de o tastă Copilot dedicată pentru acces rapid la asistență pentru sarcini cu ajutorul AI. De asemenea, acestea sunt livrate cu o lună de Xbox Game Pass Ultimate, care le oferă jucătorilor acces la sute de jocuri de înaltă calitate pentru PC.

Jucătorii care caută un avantaj competitiv vor fi încântați de laptopurile Predator Helios 18 și Predator Helios 16, deoarece acestea vin cu opțiuni pentru panouri Mini LED captivante, taste mecanice MagKey 3.0 pentru timp de răspuns mai scurt și viteze de rețea fulgerătoare cu compatibilitate Wi-Fi 7.

Pe lângă specificațiile și caracteristicile de top pentru jocuri, perechea de noi laptopuri Helios Neo îi atrage pe entuziaști să pornească într-o altă aventură în Predator Verse, descifrând mesajele ascunse de pe capacele lor elegante anodizate. Toate laptopurile de gaming beneficiază de tehnologia de ventilație AeroBlade 3D din a 5-a generație pentru a menține laptopurile răcoroase sub presiune, de tehnologia Acer PurifiedVoice 2.0 AI de reducere a zgomotului de fundal și de difuzoare cu DTS:X® Ultra pentru experiențe audio imersive atunci când joci, comunici sau faci streaming.

“Suntem încântați să dezvăluim noua gamă de laptopuri de gaming Predator Helios pentru 2024, care oferă o combinație de performanță, capacități termice avansate și ecrane strălucitoare”, a declarat James Lin, General Manager, Notebook-uri la Acer Inc. “Alimentate de procesoarele Intel Core (14th Gen) HX-Series, capacitățile laptopurilor sunt împinse mai departe și sunt pregătite să facă față noilor aventuri de gaming care ne așteaptă.”

“Noul Acer Predator Helios este un laptop frumos, care pune în valoare performanța noilor noastre procesoare Intel Core (a 14-a generație) din seria HX”, spune Roger Chandler, VP și GM Enthusiast PC & Workstation la Intel. “Tehnologiile avansate de răcire de la Acer mențin procesoarele noastre reci și funcționează rapid, combinate cu o selecție excelentă de opțiuni de afișaj, memorie și stocare care fac din Predator Helios 16 și 18 o alegere excelentă pentru gameri și creatori.”

Laptopurile Predator Helios 18 și Predator Helios 16

Laptopurile de gaming Acer, axate pe performanță, sunt dotate cu cele mai noi procesoare și caracteristici superbe, permițând jucătorilor să își atingă potențialul maxim în timpul jocului. Cu până la un procesor Intel Core i9 14900HX, care dispune de o arhitectură hibridă de performanță recent optimizată, Predator Helios 18 (PH18-72) și Predator Helios 16 (PH16-72) permit utilizatorilor să se confrunte cu cele mai solicitante jocuri și software-uri de astăzi, fără compromisuri. Tărâmurile jocurilor video apar mai realiste ca niciodată pe laptopurile de gaming pregătite pentru inteligență artificială, alimentate de grafică până la NVIDIA GeForce RTX 4090[1] (MGP de până la 175 W[2] ) proiectat cu arhitectura ultra-eficientă NVIDIA ADA Lovelace pentru a oferi performanțe revoluționare și grafică îmbunătățită de inteligența artificială datorită capabilităților complete de ray tracing ale tehnologiei DLSS 3.5. Tehnologiile GeForce RTX sunt acceptate în peste 500 de jocuri și aplicații populare, inclusiv în jocuri de succes precum Cyberpunk 2077 și Alan Wake 2. Soluțiile termice avansate de la Acer mențin dispozitivele și componentele interne la turație maximă, acționate de ventilatoarele duble AeroBlade de generația a 5-a.

Jucătorii vor fi pe deplin implicați atunci când vor explora tărâmurile de joc pe ecranele impresionante ale laptopurilor Helios, iluminate cu o luminozitate remarcabilă și culori vii. Laptopurile oferă opțiuni de panouri WQXGA sau Mini LED[1] de 16 și 18 inchi (16:10) care funcționează la o frecvență rapidă de 250 Hz, suportă o luminozitate strălucitoare de 1000[1] nits și o gamă de culori DCI-P3 de 100% pentru experiențe vizuale excepționale. Spectacolul hipnotizant de culoare se extinde dincolo de ecranele sale, prezentând efecte de iluminare RGB dinamice pe logo-urile Predator ale laptopurilor, pe bara de iluminare Infinity Mirror din spate și pe tastaturile cu iluminare din spate cu LED-uri personalizabile. Efectele de iluminare și culorile logo-urilor de pe carcasă și RGB per-taste pot fi personalizate cu ajutorul celei mai recente aplicații all-in-one PredatorSense care funcționează, de asemenea, ca centru de control și monitorizare pentru modul de performanță și setările ventilatorului laptopurilor.

Laptopurile Predator Helios 16 și Predator Helios 18 vin, de asemenea, cu cele mai recente caracteristici ale tehnologiei senzoriale. Noile MagKey 3.0 au fost instalate pe butoanele vitale WASD ale laptopurilor, cu două seturi suplimentare pentru personalizare incluse la achiziționare. MagClick dispune de un comutator mecanic schimbabil patentat care permite jucătorilor să se bucure de sunetele satisfăcătoare ale unui feedback tactil mecanic distinct și de un timp de răspuns mai rapid la fiecare apăsare de tastă. Pentru comunicare și transmisiuni în timpul jocului, laptopurile valorifică matricea triplă de microfoane Acer PurifiedVoice 2.0 și tehnologia AI de reducere a zgomotului pentru a filtra sunetele de fundal nedorite, precum și soluția de webcam Acer PurifiedView cu AI pentru ieșiri video și imagini clare. Sunetele imersive pot fi amplificate prin intermediul căștilor și al difuzoarelor interne încorporate cu DTS:X Ultra pentru un sunet de înaltă calitate și fără distorsiuni. Laptopurile Predator Helios asigură, de asemenea, viteze de rețea stabile și rapide cu capacitatea Wi-Fi 7[3] și fiecare dintre ele dispune de două porturi USB Type-C Thunderbolt 4 universale și de cititoare de carduri MicroSD pentru un plus de confort.

Laptopurile Predator Helios Neo 18 și Helios Neo 16

Noile Predator Helios Neo 18 (PHN18-71) și Predator Helios Neo 16 (PHN16-72) vin cu cele mai noi tehnologii și caracteristici la prețuri mai accesibile, pentru a alimenta aventurile de joc ale jucătorilor ocazionali și de nivel începător. Cunoscute pentru aspectul lor vizual unic, laptopurile Helios Neo continuă să prezinte designuri izbitoare și detalii distinctive cu coduri criptate gravate cu laser pe capacele lor anodizate negru intens, atrăgând jucătorii să descifreze mesajele ascunse și să se îmbarce într-o călătorie antrenantă în Predator Verse.

Alimentate de un procesor Intel Core i9 14900HX recent optimizat, asociat cu GPU-uri până la NVIDIA GeForce RTX 4070[1] cu o putere grafică maximă de 140 W[2] în modul Turbo, dispozitivele de gaming Helios Neo permit utilizatorilor să facă mai mult decât jocuri și creație. De asemenea, acestea beneficiază de îmbunătățiri grafice fluide bazate pe inteligență artificială și de performanțe accelerate ale sistemului cu ajutorul tehnologiei DLSS 3.5 și ray-tracing. Pentru un plus de performanță, laptopurile pot fi configurate cu până la 32 GB de memorie DDR5 5600 MHz și până la 2 TB de unități de stocare solidă PCIe Gen 4 în RAID 0.

Pe lângă componentele interne impresionante, laptopurile Helios Neo 18 și Helios Neo 16 prezintă imagini uimitoare pe ecranele IPS WQXGA (2560 x 1600) cu rate de refresh de 240 Hz, timp de răspuns de 3 ms și acoperire pentru o gamă de culori DCI-P3 de 100%. Panourile lor sunt dotate cu tehnologiile NVIDIA Advanced Optimus și G-SYNC pentru a crește în mod dinamic ratele de cadre și a reduce latența în funcție de jocurile și aplicațiile încărcate. Caracteristici precum personalizarea dinamică a iluminării pe tastatura RGB cu 4 zone a laptopurilor și gestionarea dispozitivelor prin intermediul aplicației de utilitate PredatorSense 5.0 (cu o tastă PredatorSense dedicată), oferă utilizatorilor un control total și le permite să adauge personalizări distincte dispozitivelor lor. Laptopurile Helios Neo 18 și Helios Neo 16 utilizează, de asemenea, instrumentele de videoconferință îmbunătățite de Acer prin inteligența artificială în Acer PurifiedVoice 2.0 și Acer PurifiedView, în timp ce puternicul sistem de difuzoare cu sunet surround DTS:X Ultra ridică la nivel înalt sunetele generate în timpul jocurilor, al chat-ului și al activităților de agrement. De asemenea, acestea sunt dotate cu Intel Killer DoubleShot Pro pentru conexiuni fără lag și o gamă completă de porturi, inclusiv două porturi USB Type-C cu Thunderbolt 4, un port HDMI 2.1 și cititoare de carduri MicroSD.

Preț și disponibilitate

Predator Helios 18 (PH18-72) va fi disponibil în EMEA în luna februarie, începând cu 3.999 EUR.

Predator Helios 16 (PH16-72) va fi disponibil în EMEA în luna februarie, începând cu 2.799 EUR.

Predator Helios Neo 18 (PHN18-71) va fi disponibil în EMEA în luna februarie, începând cu 2.199 EUR.

Predator Helios Neo 16 (PHN16-72) va fi disponibil în EMEA în luna februarie, începând cu 1.699 EUR.

i[ ] Specificațiile pot varia în funcție de model și/sau regiune. Toate modelele sunt supuse disponibilității

[2] Pe baza datelor de laborator interne ale Acer în anumite condiții (sub 23°C pentru CPU+GPU 240W în modul Turbo). Cifrele reale pot varia în diferite situații.

[3] Produsele Wi-Fi 7 pot accesa canale de 320 MHz în 6 GHz și noi combinații de canale de 160 MHz în 5 GHz cu noi capacități de punctare a unităților cu resurse multiple.


Poate te intereseaza si