Acer anunță, de asemenea, primele laptopuri Aspire Go cu mai multe opțiuni de procesor și ecran, accesibile pentru utilizatori

Rezumat

  • Acer lansează noul laptop Aspire Vero 16 AI, echipat cu cel mai recent procesor Intel® Core Ultra 7[1] cu Intel AI Boost și care reafirmă angajamentul Acer de a atinge neutralitatea în ceea ce privește emisiile de carbon, reducând la minimum amprenta de carbon pe tot parcursul ciclului de viață[2]
  • Prezintă noua linie de laptopuri Acer Aspire Go, disponibile în modele de 15,6 și 14 inci, cu ecrane până la WUXGA[1] și margini înguste, până la 16GB de memorie RAM[1], 1 TB de stocare pe SSD[1] și o suită de caracteristici esențiale pentru a îmbunătăți experiența de utilizare
  • Acer Aspire Go 14 este echipat cu procesoare Intel Core i3 N-Series[i] sau cu procesoare AMD Ryzenseria 7000[1] pentru a oferi multitasking și productivitate fără probleme
  • Toate laptopurile Aspire sunt integrate cu Microsoft Copilot în Windows 11, permițând accesul la Copilot[3] printr-o tastă dedicată și Acer PurifiedVoice pentru colaborare și o eficiență fără cusur în timpul îndeplinirii sarcinilor.

Acer a anunțat noi completări la linia de laptopuri Aspire, prezentând la CES 2024 o gamă extinsă de opțiuni de performanță și design pentru a susține nevoile de calcul de zi cu zi.

Aspire Vero 16 este cel mai recent model din linia de produse Vero, echipat cu noile procesoare Intel® CoreUltra[1] cu Intel AI Boost și compatibilitate Wi-Fi 7[4]. Acer s-a angajat să asigure neutralitatea emisiilor de carbon pentru Aspire Vero 16, urmând standardele internaționale[5] pentru calcularea amprentei de carbon și a neutralității emisiilor de carbon. În fiecare etapă a ciclului de viață a dispozitivului[6] se iau măsuri pentru a minimiza amprenta de carbon, iar apoi, se vor aplica credite de carbon de înaltă calitate pentru a atinge neutralitatea în materie. Laptopul Intel Evo Edition a crescut utilizarea materialelor reciclate post-consum (PCR) pe șasiu, dublând-o pe cea a modelului din 2021, pentru a combina ecoinovarea și experiențele PC premium.

Noile laptopuri Acer Aspire Go 15 și Aspire Go 14 au scopul de a sprijini utilizarea zilnică, modelele Aspire Go dispunând de procesoare Intel Core i3 N-Series, capacitate de memorie sporită, periferice cu funcții complete și tehnologia Acer PurifiedVoice, în timp ce Aspire Go 14 include, de asemenea, o opțiune de procesor AMD Ryzen seria 7000. Pentru un plus de flexibilitate, noile dispozitive Aspire vin cu cea mai recentă tehnologie bazată pe inteligență artificială; un companion inteligent AI cu Copilot în Windows[3] și acces rapid prin intermediul unei taste Copilot dedicate, împreună cu Acer PurifiedVoice pentru videoconferințe clare.

Aspire Vero 16: PC AI neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon, cu performanțe fenomenale

Combinând un design nou și cele mai recente caracteristici de colaborare, Acer Aspire Vero 16 (AV16-51P) este creat pentru cei care caută o alegere eco-conștientă, fără a sacrifica performanța. Proiectat pentru a face mai mult, laptopul Intel Evo Edition este echipat cu procesoare Intel Core Ultra 7[1] cu Intel AI Boost pentru a oferi experiențe PC premium, productivitate și autonomie de lungă durată de până la 10,5 ore[8] cu o singură încărcare. Livrat cu Copilot în Windows, acesta utilizează inteligența artificială generativă centralizată a aplicației pentru a asista în mod inteligent utilizatorii în navigarea cu ușurință între dispozitivele lor, ajutând la economisirea timpului și a efortului atunci când lucrează, creează sau se joacă. Imaginile video și audio clare sunt furnizate de camera web QHD 1440p a PC-ului AI, cu Acer PurifiedVoice asistat de AI pentru a rămâne departe de zgomotul nedorit în timpul conferințelor. Laptopul cu Windows 11 este echipat, de asemenea, cu 16 GB de memorie LPDDR5 care suportă până la 2 TB de stocare upgradabilă dual PCIe Gen 4 pe SSD.

Utilizatorii vor aprecia simplitatea noului design eco-chic al modelului Aspire Vero 16, cu suprafața sa netedă, finisată cu culoarea iconică Cobblestone Gray. Textura tactilă a șasiului nu conține compuși organici volatili, vopsea sau aditivi și este realizată cu 60% material PCR, ceea ce duce la mai puține emisii de CO2 în timpul producției. Caracteristicile ecologice ale modelului Aspire Vero 16 sunt completate de un touchpad OceanGlass realizat din plastic provenit din oceane, este livrat în ambalaje 100% reciclate și este prevăzut cu înregistrare EPEAT Gold[9] , ceea ce îl face o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc să își aducă contribuția la protecția mediului.

Aspire Vero 16 este prevăzut cu o gamă de caracteristici care asigură că experiența de utilizare nu este compromisă, pentru a îmbunătăți colaborarea și a susține stiluri de viață variate. Ecranul WQXGA (2560 x 1600) de 16 inci al dispozitivului, cu un raport de aspect 16:10 și margini subțiri, este ideal pentru muncă sau divertisment deoarece acoperă 100% din spațiul de culoare sRGB și este disponibil cu o opțiune de ecran tactil WUXGA. Utilizatorii pot face streaming, pot lucra și se pot conecta fără efort în orice locație cu ajutorul compatibilității Wi-Fi 7 și a unei selecții de caracteristici de conectivitate vitale, cum ar fi Bluetooth LE Audio, două porturi USB Type-C (Thunderbolt 4 și USB 4) și un port HDMI 2.1. De asemenea, Aspire Vero 16 este dotat cu o serie de aplicații inteligente, inclusiv aplicația AcerSense pentru a gestiona consumul de baterie, economisirea energiei și modurile de performanță ale laptopului, în timp ce Intel Unison 2.0 integrează diferite dispozitive și sisteme de operare într-un singur ecran pentru o productivitate fără întreruperi.

Laptopuri Aspire Go: Accesibile și ușor de utilizat

Noile laptopuri Aspire Go sunt dispozitive bine echipate pentru uz casnic, familii și studenți care caută un raport calitate-preț și performanțe excelente, cu toate elementele esențiale necesare pentru a rămâne conectați și productivi. Modelele Aspire Go 15 (AG15-31P) și Aspire Go 14 (AG14-31P) sunt echipate cu procesoare Intel Core i3 N-Series, în timp ce Aspire Go 14 (AG14-21P) poate fi echipat și cu procesoarele AMD Ryzen 7000 Series pentru a oferi o performanță receptivă, alături de o autonomie de până la 10 ore a bateriei la toate modelele. De asemenea, fiecare model este dotat cu până la 16 GB de memorie RAM LPDDR5 și SSD M.2 PCIe Gen3 de până la 1 TB pentru un spațiu de stocare suficient pentru a salva imagini, videoclipuri și fișiere.

Cu design cu rame înguste și raport de aspect de până la 16:10[1], laptopurile Aspire Go oferă spații de vizualizare mari și imagini de înaltă rezoluție pe panoul WUXGA al modelului Aspire Go 14 și pe ecranul FHD al modelului Aspire Go 15. De asemenea, dispozitivele sunt integrate cu Copilot în Windows[3], oferind o mai mare ușurință de utilizare și asistență utilizatorilor atunci când execută sarcini și utilizează aplicațiile de pe dispozitivele lor, cu un singur click pe tasta dedicată Copilot. Apelurile video de pe dispozitive sunt, de asemenea, îmbunătățite cu soluția TNR de la Acer pentru o mai bună claritate a imaginii, chiar și în condiții de iluminare slabă, în timp ce Acer PurifiedVoice AI Noise Reduction și microfoanele digitale duble asigură că vocile sunt captate cu precizie. AcerSense este soluția ideală pentru optimizarea spațiului de stocare și monitorizarea aplicațiilor, în timp ce conectivitatea Wi-Fi 6 ajută la reducerea la minimum a buffering-ului în timpul apelurilor video și al transmiterii de filme.

Toate noile modele Aspire Go dispun, de asemenea, de Acer BlueLightShield pentru a ajuta la protejarea ochilor în timpul perioadelor de vizionare prelungite. Aspire Go 15 și Aspire Go 14 se mândresc, de asemenea, cu mai multe caracteristici ecologice, deoarece încorporează materiale reciclabile în capacul și ambalajul lor și beneficiază de înregistrarea Energy Star și EPEAT Silver[9] .

Prețuri și disponibilitate

Acer Aspire Vero 16 (AV16-51P) va fi disponibil în EMEA din luna martie, la prețuri începând cu 1.199 EUR.

Acer Aspire Go 15 (AG15-31P) va fi disponibil în EMEA din luna februarie, la prețuri începând cu 529 EUR.

Acer Aspire Go 14 (procesor Intel) (AG14-31P) va fi disponibil în EMEA din luna martie, la prețuri începând cu 549 EUR.

Acer Aspire Go 14 (procesor AMD) (AG14-21P) va fi disponibil în EMEA din luna martie, la prețuri începând cu 649 EUR.

i[ ] Specificațiile pot varia în funcție de model și/sau regiune. Toate modelele sunt supuse disponibilității.

[2] Ciclul de viață include achiziția de materii prime, fabricarea, distribuția, utilizarea preconizată și eliminarea. Acer a luat inițiativa de a reduce impactul asupra mediului în timpul achiziționării materiilor prime, fabricării, utilizării și distribuției Aspire Vero 16 (AV16-51P). Orice emisii de carbon rămase vor fi compensate prin credite de carbon de înaltă calitate pentru a atinge neutralitatea în materie de carbon. Acest lucru va fi validat de o terță parte în conformitate cu ISO 14067.

[3] Disponibilitatea și calendarul de lansare a Copilot variază în funcție de piață și se supune actualizărilor din partea Microsoft.

[4] Sunt necesare dispozitive compatibile cu Wi-Fi 7 pentru a atinge vitezele/beneficiile declarate ale Wi-Fi 7 (802.11be).

[5] Inclusiv, dar fără a se limita la ISO 14067 și PAS2060.

[6] Ciclul de viață include materia primă, fabricarea, distribuția, utilizarea și eliminarea.

[7] Amprenta de carbon va fi validată de o terță parte în conformitate cu ISO 14067). După punerea în aplicare a măsurilor de reducere menționate mai sus, Acer va achiziționa și va retrage credite de carbon de înaltă calitate pentru a atinge neutralitatea în materie de carbon și pentru a obține o certificare din partea unei terțe părți.

[8] Durata de viață a bateriei este măsurată în setări și condiții de testare specifice, în conformitate cu MobileMark 2018. Durata reală de viață a bateriei poate varia considerabil în funcție de specificații, în funcție de modelul produsului, configurația, aplicațiile, setările de gestionare a energiei, condițiile de funcționare și funcțiile utilizate. Variația performanțelor apare, de asemenea, în funcție de componentele utilizate, care includ, dar nu se limitează la procesor, capacitatea RAM, spațiul de stocare, ecranul, rezoluția etc.

[9] Ratingurile EPEAT pot varia în funcție de țară – consultați http://www.epeat.net pentru a afla statutul de înregistrare în funcție de țară.


Poate te intereseaza si