Opalescence este un brand recunoscut în domeniul produselor de albire dentară, oferind o gamă variată de soluții pentru îmbunătățirea aspectului danturii. Produsele Opalescence sunt concepute pentru a satisface nevoile individuale ale clienților, fie că este vorba de tratamente profesionale aplicate în cabinetul stomatologic, fie de soluții de albire acasă. Dintre produsele sale, gelurile de albire Opalescence cele mai populare, datorită eficienței lor, oferind rezultate vizibile într-un timp relativ scurt.

Unul dintre aspectele care diferențiază Opalescence de alte mărci de pe piață este accentul pus pe sănătatea dentară în timpul procesului de albire. Gelurile lor conțin ingrediente care ajută la minimizarea sensibilității dentare și la întărirea smalțului. Acest lucru permite utilizatorilor să experimenteze un proces de albire confortabil, fără a compromite sănătatea danturii.

În plus, Opalescence se angajează să ofere produse accesibile și ușor de folosit. Sistemul lor de albire acasă Opalescence Go propune gutiere preformate, care asigură o aplicare uniformă a gelului pe suprafața danturii.

În România, cele mai cunoscute soluții de albire dentară sunt pastele de dinți profesionale de albire, arată un sondaj demarat în această vară de Opalescence și DentalMall.ro, destinația online de unde pot fi achiziționate soluțiile Opalescence destinate persoanelor fizice, dar și cele pentru cabinete stomatologice.

Dacă un sfert dintre respondente nu cunosc tehnici și soluții de albire dentară, la întrebarea „Ce soluții de albire cunoașteți?”, o treime dintre respondente au indicat ca răspuns „sistemele de albire profesionale” (32%). Pastele de dinți profesionale rămân însă cele mai populare soluții pentru albire, fiind cunoscute de mai multe de jumătate dintre respondente (52%)

Întrebate dacă au apelat sau au în plan să apeleze la procedura de albire dentară, pentru ce tehnică de albire dentară ar opta, 6 femei din 10 au indicat ca răspuns „albirea dentară în cabinetul stomatologic”, în timp ce albirea efectuată „acasă cu ajutorul kiturilor și sistemelor de albire recomandate de medicul stomatolog” este o opțiune aleasă de o treime dintre respondente (32%).


Poate te intereseaza si