Pentru foarte mulți dintre noi este important să fim în pas cu ultimele noutăți în materie de gadgeturi. Fie pentru că ni le dorim, fie pentru că avem nevoie de ele, acestea sunt mereu la mare căutare. De la unele dintre cele mai noi telefoane, până la tablete, PC-uri, laptopuri sau console video, toate reprezintă o adevărată necesitate pentru multe persoane. În ceea ce privește telefoanele, acum nu mai trebuie să îți faci griji asupra prețului noilor apărute, deoarece poți cumpăra online telefoane second hand. Acestea sunt de calitate, au un preț pe măsură și un mod de funcționare optim.

La Yzzy ai la dispoziție o gamă largă de telefoane second hand, pe care să le comanzi în funcție de preferințele tale – vezi aici telefoane iPhone 12 Pro Max. Magazinul online de telefoane îți oferă acces la o varietate de telefoane, chiar și la unele dintre cele mai noi apărute. Prețul lor este unul accesibil, iar modul de funcționare este unul excelent. De asemenea, vei beneficia și de o garanție de 12 luni, așadar te poți bucura de condiții de cumpărare ideale, pentru orice tip de telefon. Poți comanda inclusiv telefoane iPhone 11, la un preț care să fie pe măsura buzunarului tău.

Poți cumpăra un telefon mobil pentru propria utilizare ori pentru a face un cadou deosebit unei persoane apropiate. Vei beneficia doar de telefoane cu o sănătate a bateriei între 85-100%, de garanție pentru un an, cât și de livrare gratuită în doar 24 de ore. De asemenea, dacă prețul nu se potrivește bugetului tău, poți opta și pentru plata în rate. Mai multe detalii despre aceste aspecte ai la dispoziție pe site.

Telefoane în ultimele tendințe, disponibile second hand

Foarte multe persoane cumpără telefoane care nu se potrivesc așteptărilor lor ori vor să încerce un alt tip. În acest fel, le vând de cele mai multe ori și cei norocoși intră în posesia acestora. Chiar dacă sunt telefoane second hand, nu este o certitudine ca acestea să fie folosite un timp îndelungat. La Yzzy se fac peste 30 de teste și se țin cont de peste 60 de criterii de funcționare și aspect, înainte de a pune telefoanele în vânzare.

Așadar, dacă te-ai hotărât să cumperi noul gadget apărut, Yzzy te așteaptă cu o mulțime de produse calitative, fără să îți faci griji că acestea nu vor funcționa corespunzător. Poți beneficia chiar de un telefon care a fost folosit o perioadă scurtă de timp, iar în acest fel te vei bucura de calitatea lui un timp îndelungat.

Descoperă întreaga gamă de la Apple!

Știm cu toții că Apple este întotdeauna în atenția publicului și tot mai multe persoane achiziționează telefoane de acest tip. La Yzzy ai la dispoziție o întreagă categorie destinată brandului Apple, unde poți vedea unele dintre cele mai noi telefoane. Ultimele apărute sau cu 3-4 modele în urmă, pe site-ul yzzy.ro poți găsi exact ceea ce ai nevoie.

Varietatea de telefoane îți permite să comanzi ceea ce cauți, la un preț optim și la o calitate foarte înaltă.

Contact:

str. Ana Ipătescu, nr. 5, Bucovina Business Center, birou 208

contact@yzzy.ro


Poate te intereseaza si