NewLaw.ro, prima platformă digitală locală pentru colaborările cu o echipă de avocați, și Fairo, soluția inovatoare de administrare financiară pentru freelanceri și start-up-uri, anunță un parteneriat strategic care vizează remodelarea peisajului serviciilor juridice și de facturare adresate antreprenorilor. Esența acestui parteneriat constă în sprijinul reciproc și creșterea pe care o promovează. NewLaw.ro și Fairo își unesc forțele pentru a oferi freelancerilor, soloprenorilor și start-up-urilor instrumentele de care au nevoie pentru a naviga fără probleme în aspectele juridice și financiare ale afacerilor lor.

Principalele obiective ale parteneriatului NewLaw.ro – Fairo

În primul rând, ambele companii își propun să ofere start-up-urilor, freelancerilor și soloprenorilor soluții accesibile, ușor de utilizat și rentabile pentru nevoile lor juridice și administrative.

În al doilea rând, atât NewLaw.ro, cât și Fairo recunosc importanța antreprenorilor, a freelancerilor și a start-up-urilor ca motor al inovației și creșterii economice. Potrivit reprezentanților companiei, acest parteneriat reprezintă un efort colectiv de simplificare, automatizare și eficientizare a operațiunilor lor de afaceri, permițându-le antreprenorilor să se concentreze pe ceea ce fac cel mai bine. 

În plus, parteneriatul urmărește să democratizeze accesul la servicii profesionale juridice și de facturare, asigurându-se că toți antreprenorii, indiferent de mărimea sau resursele lor, pot beneficia de sprijin juridic și servicii de top.

În cele din urmă, NewLaw.ro și Fairo sunt dedicate creșterii și inovației reciproce, îmbunătățind în mod continuu platformele pentru a răspunde nevoilor în evoluție ale utilizatorilor lor.

Ca parte a acestui parteneriat strategic, ambele platforme vor avea secțiuni dedicate pe site-urile lor web și vor oferi oferte exclusive pentru clienții lor, facilitând astfel accesul întreprinderilor mici la serviciile oferite de ambele companii. 

NewLaw.ro: Tot ce ai nevoie, de la avocați la servicii juridice, pe o singură platformă

NewLaw.ro, proiectul antreprenorial dezvoltat și implementat de avocatul Bogdan Ilie și colegii săi din cadrul echipei NDI Law, este prima platformă digitală pentru colaborarea cu o echipă de avocați în România și unul dintre puținele proiecte digitale de antreprenoriat juridic din țară. NewLaw.ro își propune să simplifice relația client-avocat, facilitând colaborarea la distanță.

Platforma susține românii și nu numai, care au nevoie de diverse servicii legale oferite de avocați, indiferent de locația lor. Platforma include avocați specializați în toate tipurile de servicii legale, inclusiv Achiziții Publice, Dreptul Muncii, Dreptul Familiei, Dreptul Administrativ, Dreptul Fiscal și Dreptul Penal de Afaceri. Aceasta servește ca un instrument cuprinzător pentru colaborarea cu acești profesioniști, de la schimbul de oferte și contracte până la gestionarea documentelor pentru procesele legale.

Platforma NewLaw.ro este gândită ca o punte între clienți și avocați, principalele avantaje fiind simplificarea relației client-avocat și creșterea eficienței în ceea ce privește timpul, disponibilitatea și costurile. Colaborarea noastră cu Fairo se bazează pe principiul susținerii reciproce. Combinând expertiză juridică cu soluții inovatoare de facturare, ne propunem să oferim un suport cuprinzător comunității antreprenoriale”, spune Bogdan Ilie, avocat și fondator NewLaw.ro.

Bogdan Ilie, Co-Fondator NewLaw.ro

Fairo: Administrare financiară surprinzător de simplă pentru freelanceri

Fairo, o soluție inovatoare de administrare financiară susținută de Raiffeisen Bank International, oferă freelancerilor funcționalități esențiale pentru afacerea lor, cum ar fi emiterea rapidă a facturilor profesionale de pe telefonul mobil sau desktop, conectarea conturilor bancare și monitorizarea automată a statusului de plată a facturilor, precum și contabilitate smart și calculator de impozite pentru PFA și PFA, toate disponibile într-o singură aplicație intuitivă.

Aplicația Fairo a fost creată cu scopul de a furniza freelancerilor o soluție automatizată, intuitivă, accesibilă și ușor de utilizat pentru administrare financiară, astfel încât aceștia să poată petrece mai puțin timp cu sarcinile administrative și mai mult timp concentrându-se pe ceea ce le place cu adevărat să facă. Fairo are peste 20.000 de utilizatori înregistrați, dintre care peste 12.000 au sediul în țara noastră, România fiind o piață strategică pentru Fairo.

“Aplicația noastră oferă freelancerilor și antreprenorilor tot ce au nevoie pentru a-și gestiona task-urile administrative rapid și fără efort, astfel încât să poată fi plătiți pentru munca lor, dar și să rămână  conformi cu legea în orice moment. Ne concentrăm pe automatizarea tuturor etapelor din procesul de emitere a facturilor, de la datele precompletate ale clientului la monitorizarea automată a statusului de plată, oferind în același timp accesul la funcționalitatea de contabilitate smart și simplu de utilizat pentru PFA-uri și PFI-uri, care pregătește toate datele necesare pentru completarea declarației lor fiscale. În plus, parteneriatul nostru cu NewLaw.ro reflectă angajamentul nostru comun de a simplifica experiența antreprenorială. Platformele noastre sunt concepute pentru a se completa reciproc, oferind o soluție completă ce îmbunătățește experiența freelancerilor, soloprenorilor și start-up-urilor”, declară Andrii Hidulian, Managing Director la Fairo.

Andrii Hidulian, Managing Director la Fairo.

Poate te intereseaza si