Actualizarea ideală într-un pachet mic și rapid

XPG, divizia de e-sport a ADATA, lider mondial în domeniul memoriilor, este specializată în crearea de produse de înaltă performanță și cu un design uimitor, dedicate pasionaților de e-sport, de tehnologie, gameri și overclockeri.

XPG a anunțat astăzi lansarea memoriilor LANCER BLADE DDR5 RGB și LANCER BLADE DDR5, punând accentul pe designul de radiator cu profil redus, eliberând ansamblul plăcii de bază de înălțimea radiatorului și oferind un profil perfect pentru carcasele mici, cu spațiu limitat. Seria XPG LANCER BLADE include două modele cu viteze maxime de 6000MT/s și 6400MT/s. Utilizând cipuri Hynix de înaltă calitate atent selecționate, aceste module de memorie au o latență redusă și sunt ușor de overclockat, permițând în același timp gamerilor să beneficieze de o creștere a vitezei prin overclocking cu un singur click. În același timp, seria XPG LANCER BLADE suportă Intel XMP 3.0 și AMD EXPO și este compatibilă cu cele mai recente platforme Intel și AMD, asigurând o stabilitate excelentă și o experiență de operare mai lină atunci când se execută mai multe sarcini sau aplicații de mari dimensiuni. În plus, seria XPG LANCER BLADE adoptă un raport preț-performanță ridicat, combinat cu o funcționare și o calitate excelente, fiind cu siguranță cea mai importantă alegere atunci când jucătorii își modernizează sistemele.

Seria D35G DDR4 cu profil redus și LANCER RGB ROG CERTIFIED DDR5 se alătură petrecerii

Seria LANCER BLADE include modele RGB și non-RGB în variante de culoare midnight black și snowstorm white. Modulele de memorie sunt disponibile la viteze de 6000MT/s și 6400MT/s și capacități de 16GB sau 32GB. Modulele pot fi achiziționate în pachete cu o singură tavă sau cu două tăvițe, oferind flexibilitate pentru a satisface nevoile gamerilor care rulează instalații de sistem mai diverse. XPG a lansat diferite soluții de memorie cu radiator cu profil redus pentru platformele DDR4 și DDR5. SPECTRIX D35G RGB/GAMMIX D35 sunt module DDR4, în timp ce LANCER BLADE RGB/LANCER BLADE îndeplinesc nevoile DDR5 ale utilizatorilor. Toate aceste serii de produse pun accentul pe un raport preț-performanță ridicat și pe designul radiator cu profil redus. Jucătorii pot alege să facă upgrade într-un mod care li se potrivește, accelerându-și simultan eficiența jocurilor și a muncii.

XPG a lansat, de asemenea, un modul de memorie LANCER RGB ROG CERTIFIED DDR5 cu o viteză surprinzătoare. Atunci când este asociat cu plăcile de bază compatibile cu Intel Z790 ROG, Intel XMP 3.0 poate fi activat pentru a face imediat overclock la 6600MT/s. Prin activarea suplimentară a modului “ROG Certified”, utilizatorii se pot bucura de o creștere suplimentară a vitezei cu 3%, adica până la 6800MT/s. Fanii ROG nu mai trebuie să se preocupe de selecția memoriei deoarece memoria LANCER DDR5 RGB ROG-CERTIFIED oferă cea mai bună compatibilitate și performanțe de overclocking.

Mai multe informații despre produse:


Poate te intereseaza si