Triumph România, reprezentanță Triumph Motorcycles în România, organizează în perioada 22-23 mai prima ediție a evenimentului Track Days destinat pasionaților de motociclete. Cele două zile vor fi dedicate testelor de circuit sub îndrumarea multiplului campion MotoRC, Vlad Neaga.

Evenimentul va găzdui motociclete de colecție, de la cele mai noi modele din gama ROADSTERS, popularele modele din gama MODERN CLASSICS, până la cele mai puternice din gama ADVENTURE.

Instructori și piloți profesioniști vor fi alături de participanți și îi vor ghida pe parcursul întregii experiențe. În cadrul evenimentului, participanții vor avea ocazia să exploreze caracteristicile și performanțele motocicletelor Triumph pentru a-și da seama care model se pliază cel mai bine personalității fiecăruia.

Fiind echipate cu motoare cu trei cilindri, motocicletele Roadsters sunt extrem de manevrabile, oferind fiori de plăcere și performanțe la cel mai înalt nivel. Acestea se evidențiază față de celelalte prin direcția liniară și puternică, manevrabilitate de precizie și fiabilitate. Prin îmbinarea clasicului cu modernul, modelele din categoria Modern Classics, în special modelul Triumph Bonneville, oferă experiența unui motor britanic, cu detalii și finisaje premium. La polul opus, modelele din categoria ADVENTURE oferă maximum de adrenalină datorită celor trei cilindri în linie, care oferă putere în fiecare moment.

Înscrieri pentru pasionații brandului britanic

Pasionații brandului britanic, dar și cei care fac cunoștință pentru prima dată cu motocicletele Triumph se pot înscrie la test ride, cu respectarea următoarelor condiții:

  • să fie posesori de permis categoria A cu vechime minimă de 2 ani;
  • să prezinte la circuit permisul și cartea de identitate în original (nu se acceptă copii);
  • să vină cu echipament de protecție corespunzător (cască integrală, geacă moto, mănuși moto, pantaloni, ghete moto);
  • să se înregistreze utilizând formularul de înscriere (pot alege maxim 2 modele de motociclete pentru test ride);
  • să accepte confirmarea participării (un reprezentant Triumph îi va contacta pentru confirmarea modelelor, datei și orelor pentru test ride);
  • să respecte întocmai programul indicat și instrucțiunile organizatorilor.

Participanții se pot înscrie la test ride prin simpla completare a formularului de înscriere: https://triumphromania.ro/triumph-track-days/ și pot alege două modele pentru testele pe circuit dintre cele disponibile.

Mai multe informații despre eveniment și despre modelele disponibile pentru test ride pot fi găsite pe site-ul https://triumphromania.ro/


Poate te intereseaza si