Acer a anuntat și noile laptopuri Predator Triton 14 și Predator Helios 3D 15 SpatialLabs Edition cu procesoare Intel Core din generația a 13-a și GPU NVIDIA GeForce RTX 40.

Rezumat:

  • Acer adaugă procesoarele Intel® Core din a 13-a generație și GPU-urile NVIDIA® GeForce RTX Seria 40 pe gama sa puternică de laptopuri de gaming Predator
  • Predator Triton 17 X aduce capabilități de înaltă performanță pentru gameri și creatori, cu procesoare Intel® Core i9 din a 13-a generație[i] și sisteme de răcire avansate, într-un design subțire, de tip unibody
  • Predator Helios Neo 16 asigură performanțe suplimentare cu GPU NVIDIA® GeForce RTX Seria 40 cu DLSS 3 și are coduri criptate gravate cu laser pe capac, care îi îndeamnă pe gameri să descifreze mesajul ascuns și să descopere ce se află înăuntru
  • Noul Predator Triton 14, subțire și ușor, include cele mai recente componente de la Intel și NVIDIA, cu opțiuni de afișaj suplimentare
  • Gamerii au parte de vizionare 3D stereoscopică fără ochelari cu laptopul de gaming Predator Helios 3D 15 SpatialLabs Edition, acum cu procesoare Intel Core din a 13-a generație și GPU NVIDIA GeForce RTX 40 Series.

Acer a anunțat în cadrul evenimentului next@acer actualizări majore ale gamei sale de laptopuri de gaming, cu noi modele și suport pentru tehnologii de top din industrie: procesoare Intel® Core din a 13-a generație și GPU NVIDIA® GeForce RTX seria 40. Noile Predator Triton 17 X și Predator Helios Neo 16 se adresează atât gamerilor, cât și creatorilor de conținut, datorită componentelor puternice și opțiunilor de afișare premium. Subțire și puternic, Predator Triton 14 este conceput pentru muncă sau jocuri, în timp ce designul său elegant și discret îl face ideal pentru orice mediu. În cele din urmă, Predator Helios 3D 15 SpatialLabs Edition aduce 3D stereoscopic fără ochelari în lumea jocurilor, insuflând o nouă viață în peste 70 de titluri moderne și clasice, la care se adaugă în permanență și altele noi.

Predator Triton 17 X: Cel mai puternic laptop de gaming Acer de până acum

Noul Predator Triton 17 X (PTX17-71), elegant și puternic, combină un design minimalist sofisticat cu un hardware bine pregătit pentru jocuri. Se adresează jucătorilor și profesioniștilor care doresc un dispozitiv performant, subțire și care poate face față jocurilor AAA cu grafică intensivă și aplicațiilor de lucru cu resurse intense, având în același timp o autonomie suficientă pentru a fi folosit pe tot parcursul zilei. Cu o grosime mai mică de 1 inch, Triton 17 X este meticulos realizat și foarte portabil, iar designul artistic, dar minimalist, îl face să se remarce subtil în orice mediu.

În interiorul șasiului său metalic elegant sunt adăpostite unele dintre cele mai puternice componente disponibile, ceea ce plasează Predator Triton 17 X printre cele mai rapide laptopuri pentru gameri și creatori. Acesta poate fi configurat cu un procesor Intel® Core i9-13900HX de până la a 13-a generație[1] și cu GPU NVIDIA GeForce RTX 4090. Procesorul Intel Core i9 din a 13-a generație, cu noua arhitectură hibridă de performanță, dispune de până la 24 de nuclee la o frecvență turbo maximă de 5,4 GHz, oferind cea mai bună experiență de gaming mobil.

GPU-ul NVIDIA GeForce RTX 4090 pentru laptop este construit cu arhitectura ultra-eficientă NVIDIA Ada Lovelace, care oferă un salt calitativ în materie de performanță, cu ajutorul sistemului DLSS 3 cu inteligență artificială, care permite lumi virtuale realiste cu ray tracing complet. Suita sa de tehnologii Max-Q optimizează performanța sistemului, puterea, durata de viață a bateriei și acustica pentru o eficiență maximă. Pentru cei care caută performanțe îmbunătățite, acesta poate fi configurat cu până la 64 GB de memorie DDR5 5600 Hz și până la 4TB de stocare pe SSD PCIe în RAID 0.

Oferind unele dintre cele mai captivante imagini disponibile, Predator Triton 17 X include un ecran clar și luminos de 17 inchi (16:10). Sunt disponibile două configurații de afișaje, inclusive mini-LED WQXGA (AmLED)[1] care înregistrează o rată de refresh de 250 Hz[1], are o luminozitate maximă de peste 1.000 de nits pentru a îndeplini cerințele DisplayHDR™[1] și un raport de contrast ridicat de 1.000.000:1. Oferă, de asemenea, o gamă largă de culori DCI-P3 100% pentru culori vibrante și bogate și este certificat Eyesafe® ca ecran emisii reduse de lumină albastră, reducând 80% din lumina albastră dăunătoare. NVIDIA® Advanced Optimus și NVIDIA G-SYNC® ®[1] consolidează cadrele pentru o distracție fără întreruperi.

Răcire și conectivitate avansate

Predator Triton 17 X asociază componentele sale puternice cu soluțiile termice de ultimă generație de la Acer pentru a menține componentele laptopului de gaming subțire cât mai reci. Designul său termic prezintă o cameră de vapori care găzduiește sistemul său de răcire comprimat, permițându-i să facă față celor mai solicitante jocuri în cadrul formei sale elegante. Tehnologia Vortex Flow de la Acer este evidențiată de un sistem de răcire cu trei ventilatoare, care include două ventilatoare AeroBlade™ 3D din generația a 5-a, proiectate special, cu structuri de ghidare a aerului pentru a ajuta la obținerea unei creșteri de 10% a fluxului de aer în comparație cu generația anterioară de ventilatoare AeroBlade 3D. Laptopul utilizează conducte de căldură dedicate pentru procesoare și orificii de admisie și evacuare plasate strategic, susținute în continuare de soluția termică din metal lichid pe CPU, pentru a asigura un transfer eficient de căldură și o performanță optimizată.

Predator Triton X 17 vine la pachet cu alte caracteristici premium, inclusiv o tastatură cu iluminare RGB per tastă, cititor de amprente și touchpad din sticlă. De asemenea, posedă un sistem puternic de sunet surround DTS:X Ultra cu șase difuzoare, care oferă experiențele audio uimitoare în jocuri, filme și muzică. Intel® Killer E3100G+ Ethernet și Intel® Killer Wi-Fi 6E AX1690i asigură o conectivitate rapidă, în timp ce o gamă completă de porturi facilitează conectarea diverselor periferice și accesorii. Conectivitatea este asigurată prin Thunderbolt 4, capabil să susțină două ecrane 4K sau un singur ecran 8K, cu viteze maxime de transfer de date de 40 Gb/s și capacitatea de a încărca laptopul la o putere de până la 100 W. Cantități masive de date pot fi transferate rapid cu ajutorul cititorului de carduri SD 7.0, care oferă viteze de până la 985 MB/s.

Predator Helios Neo 16: Capacități de top la un preț de mijloc de gamă

Noul Predator Helios Neo 16 (PHN16-71) include componentele puternice pentru care este cunoscută linia Helios, dar oferă un preț mai accesibil. Pe lângă cele mai recente componente de top, Predator Helios Neo 16 adaugă și un plus de distracție, deoarece prezintă coduri criptate gravate cu laser pe capacul său anodizat negru, invitându-i pe gameri să accepte provocarea de a descifra mesajul.

Predator Helios Neo 16 va oferi modele cu procesoare performante Intel® Core HX[1] Gen 13 asociate cu GPU până la NVIDIA GeForce RTX 4070 cu o putere grafică maximă (MGP) de 140 W. Până la 32 GB de memorie RAM dual-channel DDR5-4800 MHz[1] și până la un SSD PCIe NVMe de 2 TB în RAID 0 oferă timpi de încărcare fulgerători în cele mai solicitante jocuri. Pentru a menține toată această putere la rece, Helios Neo include sistemul de răcire avansat de la Acer, cu o tehnologie de ventilator AeroBlade™ complet metalic și cu soluție termică din metal lichid pe CPU, pentru a duce performanța la potențialul său maxim.

Pe lângă performanțele de primă clasă, imaginile uimitoare se află în centrul modelului Predator Helios Neo 16. Linia oferă mai multe opțiuni de afișaje diferite, inclusiv un ecran IPS WQXGA (2560×1600)[1] de 165 Hz și un timp de răspuns de 3 ms[ii] și un ecran WUXGA (1920×1200) cu o rată de refresh de 165 Hz și care acoperă 100% din gama de culori sRGB. Ambele opțiuni de afișare includ NVIDIA Advanced Optimus și G-SYNC, asigurând cele mai fluide și mai vii imagini în timpul scenelor de joc în mișcare rapidă.

Predator Triton 14: Laptop subțire pentru jocuri și muncă

Micul, dar puternicul Triton 14 de la Acer include un procesor Intel® Core™ i7-13700H din generația 13 și GPU NVIDIA® GeForce RTXTM 4070 sau 4050. În plus, atât jucătorii, cât și creatorii vor aprecia noua opțiune de ecran care oferă niveluri vii de contrast și o gamă largă de culori. Ecranul strălucitor de 14 inchi (format 16:10) cu până la WQXGA[1] (2560 x 1600) Mini LED[1] are o rată de refresh foarte rapidă de 250 Hz[1], este certificat DisplayHDR™ 600 și acoperă 100% din gama de culori DCI-P3.

De asemenea, suportă până la 32 GB de memorie RAM de 6000 MHz[1] LPDDR5[1] și un slot pentru SSD M.2 pentru o mulțime de spațiu de stocare de mare viteză și include cea mai recentă soluție de rețea: Intel Killer Wi-Fi 6E AX1675i pentru viteze ridicate și o gamă completă de porturi, inclusiv un cititor de carduri MicroSD pentru descărcarea rapidă a fotografiilor și videoclipurilor. Sistemul său avansat de răcire include tehnologia de ventilație 3D AeroBlade™ 5th Gen, optimizarea fluxului de aer Vortex Flow și soluție termică din metal lichid pe CPU. Cu o grosime de doar 18,9-19,9 mm[1], este ușor de luat la drum pentru muncă sau distracție, în timp ce designul său elegant și portabil îl face ideal pentru un birou sau un mediu academic.

Predator Helios 3D 15 SpatialLabsEdition – Acum mai puternic ca niciodată

Următoarea generație a laptopului de gaming Predator Helios 3D 15 suportă acum puternicul procesor Intel® Core™ i9-13900HX din a 13-a generație și GPU NVIDIA® GeForce® RTXTM 4080. De asemenea, include până la 32 GB de memorie mai rapidă DDR5-5600[1] MHz. O opțiune dedicate doar pentru GPU, activată în PredatorSense 4.0, permite jucătorilor să maximizeze performanța. Gurile de aerisire din spate au fost, de asemenea, regândite și includ o iluminare RGB subtilă de-a lungul marginii, pentru o strălucire ambientală blândă a luminilor.

Predator Helios 3D 15 utilizează combinația dintre soluția de urmărire a ochilor SpatialLabs, afișajul 3D stereoscopic și tehnologiile de redare a scenelor în timp real pentru a da viață unor scene, obiecte și personaje 3D impresionante pe ecranul său de 15,6 inchi. Accesul la cea mai recentă versiune a aplicației TrueGame permite jucătorilor să experimenteze jocuri 3D fără ochelari, cu detalii și scene de joc prezentate în formele lor 3D finale. De asemenea, oferă diferite moduri de joc 3D cu setări 3D+ și 3D Ultra pentru peste 70 de titluri, altele fiind adăugate în mod continuu.

Laptopul de gaming 3D este susținut în continuare de Intel Killer® E2600 Ethernet Controller, Intel Killer® Wi-Fi 6E AX1675i și de tehnologia de răcire de ultimă generație de la Acer. De asemenea, este dotat cu o gamă completă de porturi, inclusiv două porturi USB 3.2 Gen2 (unul dintre ele suportând încărcarea offline), două Thunderbolt 4 care suportă funcționalitatea DisplayPort și Power Delivery[iii], precum și un cititor de carduri micro SD.

Prețuri și disponibilitate

Predator Triton 17 X (PTX17-71) va fi disponibil în EMEA din luna iunie, la prețuri începând de la 4.499 EUR.

Predator Helios Neo 16 (PHN16-71) va fi disponibil în EMEA din luna mai, la prețuri începând cu 2.199 EUR.

Predator Triton 14 (PT14-51) va fi disponibil în EMEA din luna mai, la prețuri începând de la 2.399 EUR.

Predator Helios 3D 15 SpatialLabs Edition va fi disponibil în EMEA din luna în iunie, la prețuri începând cu 3.999 EUR.

###

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile și prețurile produselor pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin intermediul www.acer.com.

Vizitați kitul de presă al Acer pentru imagini și specificații ale produsului sau vizitați sala de presă next@acer pentru a vedea toate anunțurile.

i[ ] Specificațiile pot varia în funcție de model și/sau regiune. Toate modelele sunt supuse disponibilității.

ii[ ] Timpul de răspuns nu este nativ. Realizat cu overdrive LCD.

iii[ ] Oferă până la 3 A la 5 V DC pentru încărcare USB. DC-in: necesită un adaptor de alimentare sau o sursă de alimentare care furnizează 65 W la 20 V. Pentru o performanță optimă, vă rugăm să utilizați un adaptor de alimentare Acer certificat sau un dispozitiv USB Power Delivery.


Poate te intereseaza si