• Bicicleta electrică Acer ebii dispune de o tehnologie bazată pe inteligență artificială care se adaptează la condițiile de pedalare, la puterea de pedalare și la nivelul de asistență preferat de utilizator, pentru o experiență optimă și personalizată.
  • ebiiRide ajustează utilizarea bateriei în funcție de distanța până la destinație pentru a se asigura că utilizatorii ajung acolo unde trebuie
  • Utilizatorii pot merge mai mult și mai departe cu bateria ebii, care se poate înlocui și încărca rapid
  • Acer ebii are un design elegant, evidențiat de curbe netede, un finisaj alb mat și o ramă din aliaj de aluminiu usor, pentru un plus de eleganță
  • Este echipată cu o transmisie cu curea din carbon și anvelope flat-free realizate din materiale reciclabile, pentru o întreținere ușoară

Acer a anunțat astăzi Acer ebii, bicicleta electrică cu inteligență artificială care utilizează o cutie de control inteligent al vehiculului care găzduiește tot ce aveți nevoie pentru o plimbare plăcută și fără efort. ebiiAssist se adaptează automat la condițiile de drum, la puterea de pedalare și la preferințele biciclistului pentru o călătorie mai ușoară. Bateria sa de lungă durată, funcțiile inteligente de siguranță și designul minimalist și ușor oferă utilizatorilor posibilitatea de a se plimba cu ușurință pe străzile orașului, cu stil și confort, lăsând în același timp o amprentă de carbon mai redusă.

“Noua Acer ebii respectă angajamentul nostru față de sustenabilitate prin intermediul tehnologiei și al designului creativ, condus în continuare de dorința de a îmbunătăți mobilitatea și experiențele utilizatorilor”, a declarat Jerry Kao, Co-COO, Acer Inc. “Pe măsură ce utilizatorii din mediul urban caută opțiuni convenabile, sigure și mai ecologice, asistența AI și funcțiile inovatoare de siguranță ale Acer ebii le permit să meargă mai departe, mai repede.”

“Debutul Acer pe piața e-bike reunește activitatea filialelor Acer, cum ar fi sistemul de alimentare MPS Energy și calculatoarele pentru biciclete Xplova”, a adăugat Kao. “Piatra de temelie a designului ebii este cutia de control inteligent al vehiculului, care alimentează și dirijează multitudinea de funcții ale bicicletei dintr-un singur centru de operațiuni.”

Arhitectura modulară a bicicletelor electrice a devenit posibilă prin intermediul unei cutii de control inteligent al vehiculului

Acer ebii se diferențiază prin arhitectura modulară caracteristică, care integrează pachetul de baterii și caseta de control într-o singură cutie de control inteligentă și compactă pentru vehicule. Designul său inovator permite o încărcare și un transport ușor al bateriei, o întreținere simplă și posibilitatea de actualizare fără efort, într-un design elegant și eficient.

Setul de roți din poziția motorului are un design puternic și un motor foarte eficient de 250/350 W cu 48 V CAN bus și un cuplu performant de 40 Nm, permițând o deplasare asistată de până la 25 de kilometri pe oră și poate fi configurat ca butuc față, centru sau spate, în funcție de nevoile utilizatorului.

Echipată cu funcții inteligente pentru o experiență de pilotaj adaptivă

Funcția ebiiAssist a bicicletei, alimentată de inteligența artificială, se adaptează la puterea de pedalare a biciclistului, la condițiile de pedalare și la nivelul preferat de asistență, adaptându-se în mod inteligent pentru o experiență mai personalizată. În timpul plimbărilor, controlerul își valorifică tehnologia AI pentru a ajusta automat puterea motorului și pentru a oferi o pedalare fără efort, pe baza utilizărilor anterioare și a mediului de pe traseu.

Inteligența artificială a ebii exploatează, de asemenea, date mari și colectează informații despre utilizatori prin intermediul aplicației însoțitoare ebiiGO. Utilizatorii își pot conecta telefonul la e-bike prin Bluetooth, apoi pot folosi ebiiGO pentru a verifica rutele recomandate, durata de viață a bateriei, viteza de rulare, setările de deblocare automată și multe altele, pentru un control mai mare asupra aventurilor urbane. De asemenea, ei pot accesa ebiiRide, o aplicație de control adaptiv al misiunii care funcționează cu ebiiAssist, pentru a se asigura că bicicliștii nu rămân niciodată fără energie pe drum. ebiiRide oferă trei moduri din care utilizatorii pot alege pentru a se adapta preferințelor lor de mers: Eco Mode pentru economisirea energiei, My ebii Mode pentru un echilibru inteligent și Boost Mode pentru reglarea vitezei și a puterii motorului în funcție de condițiile actuale de drum și de distanța până la destinație.

Baterie de lungă durată și detașabilă

ebii este dotată cu o baterie durabilă și detașabilă care poate funcționa până la 110 km și se încarcă până la 100% în doar 2,5 ore, în timp ce distribuția optimizată a energiei prin inteligență artificială ajută la prelungirea duratei de viață a bateriei pentru a susține o zi întreagă de mers. Este construită cu un design de înaltă integritate de la MPS Energy, care utilizează o dispunere și un suport unic al celulelor pentru o protecție și o siguranță mai mare a încărcării. Bateria cu încărcare rapidă a trecut, de asemenea, prin teste riguroase și aprobări de certificare pentru a asigura fiabilitate și securitate maxime.

Utilizatorii pot scoate cu ușurință pachetul de baterii, care poate funcționa ca încărcător portabil pentru alte dispozitive. De asemenea, un mâner bine gândit poate fi atașat la baterie pentru a fi transportată convenabil în deplasare. De asemenea, alimentarea bateriei poate fi verificată în orice moment prin ebiiGO sau prin intermediul afișajului LED inteligent de pe ghidon.

Călătorie fără griji alături de caracteristici de siguranță

Bicicliștii E-bike pot acum să înfrunte drumurile cu încredere, deoarece Acer ebii este înarmată cu o suită de caracteristici avansate de siguranță. Farul și farul spate ale ebii se aprind automat în întuneric, cu iluminare suplimentară sub cutia de control a vehiculului pentru a crește vizibilitatea în timpul mersului pe timp de noapte. De asemenea, ebii este echipată cu un senzor radar de avertizare în caz de coliziune din spate, montat sub scaun, pentru a alerta conducătorul despre automobiliștii sau obiectele care se apropie din spate. De asemenea, funcția de detectare a coliziunii și de notificare a stării de sănătate a bicicletei oferă călătorilor o mai mare liniște sufletească și îmbunătățește planificarea călătoriei în timpul deplasărilor lor.

Design vizionar și ușor

Cântărind doar 16 kg, cadrul robust și compact din aliaj de aluminiu al ebii este optimizat pentru o experiență de pedalare stabilă și agilă. Aspectul său discret, dar atrăgător, este marcat de margini netede și de un finisaj alb mat rece. Farul semitransparent se adaugă, de asemenea, la identitatea vizuală modernă a ebii, în timp ce afișajul LED, situat în centrul ghidonului, arată clar informații esențiale pentru bicicliști atunci când navighează spre destinații.

Întreținere ușoară și durabilă

Anvelopele airless ale ebii sunt sigure pentru mersul cu viteză ridicată deoarece sunt realizate cu inserții de spumă multistrat instalate pentru a elimina grija cauciucurilor plate. Proiectate cu gândul la sustenabilitate, anvelopele flat-free sunt, de asemenea, fabricate din materiale reciclabile în circuit închis. Durabilitatea puternică a bicicletei este întărită de o transmisie cu curea din carbon care nu necesită lubrifiere pentru întreținere. Pachetul său de baterii detașabile oferă un plus de confort și eficiență pentru bicicliști, permițându-le să schimbe fără probleme bateriile și să efectueze upgrade-uri fără a fi nevoie să înlocuiască întreaga structură a bicicletei.

Acer ebii va fi disponibilă în EMEA din luna septembrie, începând cu 1.999 EUR.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile și prețurile produselor pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin intermediul www.acer.com.


Poate te intereseaza si