MEG 342C QD-OLED oferă specificații de top

MSI, unul dintre cei mai importanți producători de hardware de gaming la nivel mondial, anunță lansarea unui nou monitor de gaming cu specificații extrem de atractive. De la prima scurgere de informații despre MEG 342C QD-OLED în 2022, MSI a perfecționat continuu fiecare aspect al acestuia pentru o experiență de joc mai bună și iată că modelul MEG 342C QD-OLED este în sfârșit gata de lansare.

Display-ul QD-OLED de 34 de inci oferă o combinație incredibilă de tehnologie Quantum Dot și panel OLED care prezintă cea mai bună calitate a imaginii cu un control perfect al iluminării pixelilor. Luminozitatea HDR este ajustată până la 1000 niți, depășind cerințele de certificare VESA DisplayHDR True Black 400 și oferind cea mai bună experiență de utilizare în timpul jocurilor, cu un timp de răspuns foarte rapid de 0,1 ms și o rată de refresh de 175 Hz.

Performanța culorilor este îmbunătățită și mai mult prin tehnologia Quantum Dot, spre deosebire de alte monitoare OLED. Volumul culorilor atinge 97,8% Adobe RGB, 99,3% DCI-P3 și 139,1% sRGB, cu cele mai vii culori în modul implicit Premium Color Mode. În modul professional, cu o valoare DELTA E mai mică de 2, culoarea afișajului este uimitoare și precisă, pentru o experiență captivantă în jocuri, vizionare de videoclipuri și multe altele.

 

MSI, ca lider în industrie, îmbunătățește mereu dispozitivele lansate și continuă să aducă noi provocări în cee ace privește proiectarea monitoarelor de gaming. Exclusivul SpectrumBar nu este doar o bară luminoasă care suportă efecte de iluminare RGB prin intermediul funcției Mystic Light, ci dispune și de o nouă funcție Glow Sync care permite sincronizarea automată a acesteia cu conținutul afișat.

MSI Gaming Intelligence și funcția OLED CARE sunt cele mai bune exemple de integrare serioasă între hardware și software. Cu ajutorul inteligenței artificiale, veți fi întotdeauna cu un pas înaintea adversarilor din jocurile preferate și veți reduce riscurile de arsuri OLED.

Noul monitor de gaming MEG 342C QD-OLED de la MSI oferă și o varietate de porturi I/O pentru gamerii cărora le place să folosească KVM pentru a controla mai multe dispozitive prin intermediul hub-urilor USB încorporate și pentru a încărca dispozitive inteligente cu porturile USB Type-C (Power Delivery de până la 65W) și 4 porturi USB 3.2 Gen 1 Type-A. Dispozitivul este echipat cu 2 porturi HDMI™ care suportă 3440 x 1440 @175Hz, așa cum este specificat în HDMI™ 2.1 și este compatibil cu cea mai recentă generație de dispozitive de consolă.

Vă rugăm să vizitați website-ul oficial MSI pentru a afla mai multe detalii și specificații tehnice despre noul produs, AICI.

###

Abonați-vă la MSI RSS Feeds prin https://www.msi.com/rss pentru știri în timp real și mai multe informații despre produse.

MSI Twitch: twitch.tv/msigaming

MSI GAMING: https://www.msi.com/

MSI Facebook: https://www.facebook.com/MSIGaming

MSI Instagram: https://www.instagram.com/msigaming/

MSI YouTube: https://www.youtube.com/user/MSIGamingGlobal

MSI Twitter: https://twitter.com/msitweets


Poate te intereseaza si