MSI, lider mondial în producția de laptopuri, a organizat un nou eveniment virtual MSIology: The Leap to Singularity în cadrul căruia a prezentat noile laptopuri echipate cu cele mai recente procesoare grafice NVIDIA GeForce RTX 40 și procesoare până la Intel® Core™ HX din a 13-a generație, disponibile pentru precomandă și însoțite de recompense pentru early bird.

MSI se străduiește să atingă perfecțiunea și să ofere o experiență premium în gama de laptopuri, care vine cu descoperiri tehnologice inovatoare, performanțe extrem de puternice și un design estetic nou. “Am condus tendințele în materie de laptopuri high-end și continuăm să o facem!” a declarat Derek Chen, Worldwide Sales & Marketing Director.

Noua serie Stealth

MSI anunță noile modele Stealth 16 Studio și Stealth 14 Studio – câștigător al celui mai recent premiu CES 2023. Aceste două modele vin cu un design atrăgător, de culoare alb pur și albastru stelar. Echipat cu un șasiu din aliaj de aluminiu și magneziu, Stealth 16 Studio cântărește mai puțin de 2 kg și este mai subțire de 2 cm.

Stealth 14 Studio dispune de designul termic MSI Vapor Chamber, ceea ce îl face cel mai puternic laptop de gaming de 14 inchi care ar putea experimenta jocuri impresionante și ar putea gestiona eficient mai multe sarcini în mișcare. “Unul dintre cele mai puternice laptopuri de 14 inchi de pe pământ!”

“Cu noua gamă Stealth Studio evoluată de la MSI, nu mai trebuie să alegeți o singură activitate. Indiferent dacă creați conținut, consumați conținut, jucați jocuri sau pur și simplu vă relaxați, acestea vor îndeplini orice sarcină!”, a declarat Linus Sebastian, gazda emisiunii Linus Tech Tips.

Performanță extremă pentru seria Titan GT/ seria Raider GE

Multipremiatul Titan GT77 HX este înarmat cu cel mai puternic procesor i9-13980HX și cu un GPU pentru laptop GeForce RTX 4090, împreună cu tehnologia exclusivă MSI OverBoost Ultra, ajungând la o putere totală de 250 W sau suportând o frecvență de 5,2 GHz pe 8 nuclee P, în funcție de volumul de lucru. În plus, Titan GT77HX vine cu primul ecran MiniLED 4K/144Hz din lume, cel mai de top ecran pe care îl puteți avea pe un laptop în acest moment.

Seria Raider GE vine cu un șasiu nou-nouț, inspirat de mașinile sport, cu un design aerodinamic. Bara de lumini cu matrice îmbunătățită face ca noul Raider GE să arate mai elegant și să se distingă mai bine.

“Performanța a fost întotdeauna în ADN-ul MSI, iar în acest an am atins din nou standardele înalte de performanță pentru laptopurile contemporane cu cele mai recente game Titan GT HX și Raider GE HX”, a declarat Eddie Chen, MSI Notebook Senior Product Marketing.

MSI a adus un Smart TouchPad inovator pe ediția specială a lui Raider GE78 HX. Acesta pune pe touchpad cele mai utilizate taste rapide funcționale și suportă, de asemenea, comenzi personalizate. “Este cel mai proeminent și super comod touchpad de până acum”, a declarat Eddie Chen.

 

Cyborg: O nouă opțiune pentru jocurile de zi cu zi

Vă prezentăm un model complet nou pentru jocurile de zi cu zi, Cyborg 15. Acesta vine cu un design estetic al șasiului, din fibră de sticlă, prin care se pot vedea părțile mecanice interioare. Atractivul Cyborg 15 oferă un aspect futurist SF cu cele mai recente componente hardware și va fi cu siguranță alegerea de top pentru jocurile de zi cu zi.

 

Seria Creator Z: Cel mai puternic laptop Creator

Cel mai recent Creator Z17 HX Studio vine cu designul termic Vapor Chamber Cooler, care a maximizat puterea procesoarelor din seria Intel HX de generația a 13-a și a GPU-urilor NVIDIA RTX 40. Creator Z17 HX devine cel mai puternic laptop creator HX de pe piață.

Premiatul MSI Pen 2 folosește cea mai recentă tehnologie MPP2.6, care se conectează mai rapid ca niciodată. Se simte exact ca și cum ai scrie pe hârtie adevărată. MSI Pen 2 ar putea fi utilizat și pe hârtie reală, ca un stilou tradițional.

Noua serie Prestige

MSI anunță noul Prestige 13 Evo, cu un design incredibil de subțire și ușor, mai ușor de 1 kg. Dotat cu o baterie de lungă durată de 75Whrs, “este cel mai bun companion pentru o zi lungă de întâlniri sau călătorii”

Există și o altă opțiune, de 16 inch. Prestige 16 Studio vine cu GPU GeForce RTX 40 Series Laptop și cu validarea NVIDIA Studio, care promite o productivitate și mai bună, precum și performanțe remarcabile.

De asemenea, seria Modern se împrospătează cu noi opțiuni de culoare, albastru stelar și bej roz, pentru a satisface tendințele moderne de zi cu zi. Cea mai recentă serie de laptopuri de business și productivitate îndeplinește o varietate de cerințe și vă ajută să excelați în munca de zi cu zi.

Leap to Singularity cu laptopurile MSI

Cea mai recentă serie de laptopuri MSI aduce o tehnologie inovatoare, cu performanțe extreme și un design complet nou. “MSI se află cu adevărat în vârful a ceea ce este posibil din industria PC-urilor.” În cele din urmă, noile game de notebook-uri MSI sunt acum disponibile pentru precomandă.

Pentru imagini hi-res, vă rugăm să vizitați: https://msi.gm/S1E663C4

MSI Twitch: twitch.tv/msigaming

MSI GAMING: https://www.msi.com/

MSI Facebook: https://www.facebook.com/MSIGaming

MSI Instagram: https://www.instagram.com/msigaming/

MSI YouTube: https://www.youtube.com/user/MSIGamingGlobal

MSI Twitter: https://twitter.com/msitweets

Abonați-vă la MSI RSS Feeds prin https://www.msi.com/rss pentru știri în timp real și mai multe informații despre produse.


Poate te intereseaza si