Ecranul uriaș Quantum Mini-LED de 43 inci introduce complet jucătorii în lumea virtuală

Samsung Electronics lansează la nivel global noul Odyssey Neo G7 (denumire model: G70NC). Acesta este primul model de monitor plat Mini-LED al companiei și vine cu un nou tip de design în cadrul portofoliului gamei Odyssey, care este lideră în industrie. Noul monitor dispune de un ecran mare, special conceput pentru a le oferi jucătorilor un câmp vizual cât mai larg și cele mai clare detalii de vizualizare – invitându-i în lumea propriilor jocuri preferate cu o calitate fidelă a imaginii.

Piața monitoarelor de gaming va deveni din ce în ce mai mare, iar jucătorii își doresc acum mai mult de la monitoarele lor. Nu oferim doar o experiență de gaming mai bună, ci reconstruim și noi capabilități inteligente pe ecranele noastre, care să le ofere jucătorilor un loc all-in-one pentru tehnologie și divertisment. Inovațiile noastre le permit jucătorilor de pretutindeni să rămână absorbiți de propriile jocuri preferate cu performanțe vizuale care să le intensifice emoțional experiențele”, a declarat Hoon Chung, Executive Vice President of Visual Display Business, Samsung Electronics.

Samsung Odyssey Neo G7 este proiectat pentru a oferi o calitate cât mai fidelă a imaginii, un câmp de vizionare personalizabil de înaltă performanță și funcții optime personalizate pentru jocuri și divertisment.

Monitor de gaming suficient de mare pentru orice tip de joc și platformă

Ecranul mare de 43 inci oferă o rezoluție 4K (3.840 x 2.160) cu Display VESA HDR600 și certificare HDR 10+ pentru o calitate avansată a imaginii, care prezintă cea mai bună grafică de astăzi. Odyssey Neo G7 aduce în prim-plan tehnologia Quantum Matrix de la Samsung, folosind LED-uri Quantum Mini, care permit un control ultra-fin și precis al LED-urilor. Drept urmare, utilizatorii se pot bucura acum de un negru mai bogat, o expresie mai extinsă a culorilor și mai multe detalii, chiar și în condițiile mai întunecate de joc.

În plus, display-ul mat reduce reflexia luminii pe ecran și minimizează distragerile în timpul celor mai intense sesiuni de joc, permițându-i ecranului mare să ofere detalii impresionante în timp ce jucătorul se concentrează doar asupra jocului și a performanței vizuale uimitoare.

Odyssey Neo G7 este un monitor potrivit pentru orice tip de platformă de jocuri – folosind conexiunea DisplayPort sau HDMI pentru a-l conecta la platforma de jocuri a utilizatorilor sau pentru a comuta la HDMI 2.1 pentru a juca pe cea mai recentă consolă de jocuri. O altă opțiune este aceea de a încerca jocuri de mobile gaming pe un ecran mare de 43 inci prin WIFI/Bluetooth încorporat sau pur și simplu prin conectarea unui controler pentru ca utilizatorii să se poată bucura de un joc în cloud fără a avea nevoie de o consolă.

Performanță pentru a duce jocurile la următorul nivel

O rată de reîmprospătare de 144Hz și un timp de răspuns de 1ms (MPRT) permit un răspuns rapid și fluid și mișcări precise ale mouse-ului. Chiar și în cele mai intense momente, Odyssey Neo G7 păstrează un gameplay de acțiune extrem de fluid și rapid, reducând întreruperile, latența de intrare și screen tearing prin suportul AMD FreeSync Premium Pro.

Așteptările utilizatorilor cresc din ce în ce mai mult în zona de experiențe de joc personalizate și personalizabile. Odyssey Neo G7 oferă o gamă de caracteristici inovatoare care permit utilizatorilor să ajusteze dimensiunea ecranului, poziția și chiar raportul pentru o configurație optimă de joc. Flex Move Screen permite utilizatorilor să ajusteze dimensiunea ecranului între 43 și 20 inci pentru a se potrivi cu dimensiunea preferată în funcție de jocul pe care îl joacă și chiar să schimbe poziția ecranului. Deci, utilizatorii pot găsi acum modalitatea perfectă de a performa excelent în orice joc.

Pentru a-și personaliza performanța, utilizatorii pot folosi Samsung Game Bar1, un instrument puternic care le permite utilizatorilor să vizualizeze și să modifice rapid setările importante fără a fi nevoie să părăsească ecranul de joc. Jucătorii pot vedea și modifica FPS (cadre pe secundă), raportul de aspect, intervalul dinamic ridicat (HDR) și rata de reîmprospătare variabilă (VRR) sau pot ajusta setări, precum raportul ecranului, timpul de răspuns și modul Game Picture. Game Bar pune jucătorul în control deplin fără a rata nicio secundă din acțiunea jocului.

Funcții inteligente pentru experiențe personalizate

Odyssey Neo G7 este echipat cu funcții inteligente pentru a satisface o varietate mare de nevoi, cu experiențe personalizabile prin Samsung Smart Hub și Samsung Gaming Hub.

Samsung Gaming Hub2 este o platformă de game streaming all-in-one care permite jucătorilor să descopere și să joace jocuri de la parteneri în cloud, precum Xbox și NVIDIA GeForce Now, fără a avea nevoie de o consolă sau de o descărcare a jocurilor în prealabil. Este instrumentul suprem pentru a permite utilizatorilor libertatea de a explora fiecare colț al lumii virtuale a jocurilor video, fără limitări.

În plus, utilizatorii pot obține, de asemenea, experiența smart TV cu aplicațiile de la parteneri, precum Prime Video, Netflix și YouTube, direct prin Samsung Smart Hub pentru a se bucura de diferite tipuri de conținut over-the-top (OTT), folosind doar simpla conexiune la internet – nu este nevoie nici măcar de a porni computerul sau de o eventuală conectare la alte dispozitive.

Odyssey Neo G7 va fi disponibil la nivel global începând cu trimestrul 1 al anului 2023, urmând să fie disponibil comercial și în România în luna martie.

1 Game Bar permite jocuri pentru PC și consolă, dar nu și Samsung Gaming Hub.

2 Samsung Gaming Hub este disponibil doar în anumite țări: Brazilia, Canada, Franța, Germania, Italia, Coreea, Spania, S.U.A. și Regatul Unit. În alte țări europene, jocurile în cloud pot fi accesate prin Samsung Smart Hub. Disponibilitatea serviciilor și a conținutului poate varia în funcție de regiune și parteneri.


Poate te intereseaza si