ADATA Technology, unul dintre cele mai cunoscute branduri de module de memorie din lume, organizează competiția “Product Appearance Creation” unde creatorii talentați sunt invitați să își arate abilitățile prin realizarea unor design-uri creative pentru module de memorie și SSD-uri. Valoarea totală a premiilor depășește 2.500 USD, iar câștigătorul va primi un modul de memorie exclusiv. În acest an, compania își menține spiritul “Build to Create” pentru a dezvolta cât mai multe soluții adecvate pentru creatorii de conținut, inclusiv dispozitive creative și performante de ultimă generație, care au câștigat premii internaționale importante, cum ar fi SSD-ul LEGEND 960 MAX, modulele de memorie din seria ACE și SSD-ul extern SE920.

Modulele de memorie ACE – Un tur de forță rapid

Modulele de memorie din seria ACE se bazează pe un concept de design format din cercuri concentrice simple, câștigând premiul Good Design Award din Japonia în 2022. Folosește un radiator din aluminiu de înaltă calitate în culoarea gri-titan, cu nano-imprimare fantastică. Lumina și umbra se reflectă pe suprafața sa multifațetată atunci când este privit din unghiuri diferite, iar acest efect este asociat cu o tehnologie unică de acoperire pentru a spori atractivitatea vizuală. În același timp, ADATA selectează în mod special cipuri cu latență redusă pentru a crește performanța nativă înainte de overclocking la un nivel mai ridicat decât al memoriilor standard echivalente. Memoriile ACE suportă, de asemenea, overclocking Intel® XMP și sunt compatibile cu cele mai recente platforme Intel și AMD.

SSD seria LEGEND ─ O construcție solidă pentru performanțe uimitoare

SSD-ul PCIe 4.0 LEGEND 960 MAX a câștigat premiul Good Design Award din Japonia în 2022 și adoptă interfața de transmisie PCIe Gen4 cu o viteză de citire/scriere care atinge 7400/6800 MB/s. Acesta oferă performanțe uimitoare pentru animații 3D, dezvoltare de jocuri, vizualizare virtuală și alte aplicații, având în același timp o capacitate generoasă de 4 TB. SSD-ul Legend folosește o structură unică de disipare a căldurii 3D cu aripioare, care reduce eficient căldura generată de transmisia de mare viteză. Poate fi instalat în PS5, oferind performanțe excelente și rezolvând problema consolelor PS5 privind capacitatea insuficientă a memoriei implicite.

Stocarea brevetată pentru creații mai rapide

SSD-ul extern SE920 a câștigat premiul Red Dot Design și cel de-al 31-lea premiu Taiwan Excellence Awards în 2022 și utilizează o interfață de transmisie USB4 de ultimă generație, cu o viteză de citire de până la 3800 MB/s. Sistemul său patentat de disipare a căldurii este echipat cu un microventilator încorporat și o carcasă flexibilă care descarcă rapid căldura, rezolvând în mod eficient problema creșterii temperaturii datorată performanțelor extrem de rapide. SE920 se mândrește, de asemenea, cu o carcasă exclusivă și ingenioasă, retractabilă prin împingere. Când este retrasă, volumul total este redus pentru a facilita depozitarea, iar când carcasa este extinsă, fluxul de aer este îmbunătățit pentru a dispersa eficient căldura. SE920 oferă gamerilor și creatorilor o soluție de stocare mobile, stabilă, ușoară și de mare viteză.

Competiția “Product Appearance Creation” – Creează propriul design unic

ADATA invită creatorii de conținut din întreaga lume să proiecteze radiatoare unice și creative pentru modulele de memorie din seria ACE și pentru SSD-urile din seria Legend. Informațiile relevante sunt următoarele:

– Perioada de înscriere: până pe 28 februarie 2023, descărcați fișierele de produs de pe site-ul evenimentului și apoi încărcați-vă lucrarea pe site.

– Vot online: 4 – 20 martie, cele mai bune creații vor fi votate de fanii din întreaga lume, iar primii cinci clasați vor fi premiați.

– Anunțarea câștigătorilor: Lista câștigătorilor va fi anunțată pe site-ul evenimentului în data de 31 martie.

Concurenții care și-au trimis lucrările sunt invitați să împărtășească în mod activ creațiile lor pe contul personal de Instagram în timpul etapei de votare online și să eticheteze #ADATAbuildtocreate pentru a avea ocazia de a câștiga mai mulți fani. Premiile includ dispozitive performante care răspund nevoilor creatorilor, cum ar fi memorii, SSD-uri și periferice. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați site-ul oficial ADATA sau contul oficial de Instagram al ADATA @adata_global (https://event.adata.com/AdataCreatesLegends/en/).


Poate te intereseaza si