Toshiba Europe GmbH anunță astăzi noua serie T54, proiectată pentru vizionarea filmelor în modul Cinema optimizat, combinând calitatea impecabilă a imaginii, procesarea rapidă și redarea 3D, cu conținut Smart TV. Disponibilă cu diagonale de 102 cm (40”) și 121 cm (48”), seria accesibilă T54 oferă o experiență de vizionare optimă, fără costuri premium.
Colecția special realizată de pre-setări ale seriei T54 permite calibrarea inteligentă a imaginii pentru a oferi imagini la calitate optimă. Una din aceste setări este modul Cinema, care asigură condițiile ideale pentru redarea filmelor și o experiență cinematografică mai autentică.
Luminozitatea imaginii este crescută în comparație cu modelele anterioare, în timp ce contrastul dinamic pentru detalii cu umbre și evidențierile imaginilor de pe ecran sunt îmbunătațite, astfel încât utilizatorii pot viziona filme mai confortabil într-o cameră întunecată, la fel ca în cinema. Culorile individuale au fost, de asemenea, ajustate pentru a îmbunătăți definiția imaginii și redarea culorilor generale. Împreună, aceste îmbunătățiri crează același efect precum vizionarea filmelor la rezoluții incredibil de detaliate pe ecran mare, într-un cadru ambiental, dar în confortul de acasă.
Cu procesarea puternică a imaginii AMR+ 800, utilizatorii beneficiază de imagini mai clare și redare fluidă atunci când vizionează filme de acțiune, competiții sportive și alte emisiuni de divertisment cu imagini în mișcare rapidă. Această viteză îmbunătățită a procesorului, combinată cu o rată ridicată de refresh, oferă privitorului redarea fluidă care ține pasul cu acțiunea. Procesarea avansată îmbunătățește, de asemenea, claritatea, fără a afecta luminozitatea sau a adăuga tremur, astfel divertismentul dinamic este atât de captivant pe cât ar trebui să fie, indiferent dacă urmărești marele meci de fotbal sau cel mai recent thriller.
Toshiba T 54
Seria T54 include televizoare Smart care aduc o largă varietate de conținut în sufrageria utilizatorilor. O varietate de divertisment, muzică și aplicații de știri sunt gata pentru a fi savurate în orice moment; inclusiv YouTube® și aplicații pentru vreme disponibile de pe ecranul de acasă. Cu seria T54 utilizatorii pot parcurge informații, pot asculta muzică, pot viziona videoclipuri sau conținut Full HD, toate de pe un singur dispozitiv.
Cu Wi-Fi® încorporat și opțiune de căutare, navigare și marcare a paginilor web utilizând browser-ul integrat, precum și cu servicii de video-on-demand, utilizatorii pot accesa mai mult din conținutul preferat, oricând își doresc. Funcția PVR (Personal Video Recording) este, de asemenea, disponibilă pentru a realiza cu ușurință înregistrări pe un hard disk extern (HDD).
Cu un media player integrat și o multitudine de opțiuni de conectivitate, seria T54 permite utilizatorilor să se conecteze și să ruleze aproape orice format de conținut doresc, inclusiv de pe HDD sau prin flux wireless, de pe un dispozitiv mobil compatibil. Cu 4 porturi HDMI®, privitorii pot conecta console și dispozitive de redare Blu-ray™, în timp ce două porturi USB permit vizualizarea fotografiilor și a videoclipurilor preferate, direct pe marele ecran.

Seria Toshiba T54:

  • Rezoluție: Full HD (1920 x 1080) Edge LED TV
  • AMR+ 800 (Active Motion & Resolution)
  • Funcționalitate Smart TV cu browser internet
  • Personal Video Recording
  • Conversie 2D la 3D cu control al adâncimii de câmp
  • Conectivitate: 4 x HDMI®, 2 x USB, intrare PC, suport pentru streaming wireless
  • Audio: Dolby® Digital Plus
  • Design: Negru cu ramă subțire și stand argintiu
  • Tunere: DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C, HbbTV®, analog3
  • Diagonale: 102 cm (40”) și 121 cm (48”)

Poate te intereseaza si