Intel a introdus anul trecut pe piață platforma Z790 și a impresionat jucătorii entuziaști. Anul acesta așteptăm introducerea celei mai recente platforme B760. Noua gamă de plăci de bază B760 de la MSI va produce o surpriză pentru utilizatorii obișnuiți, atrăgând interesul și stârnind discuții pe scară largă. Plăcile de bază MSI B760 vizează piața mainstream, au un design unic și specificații bogate. Haideți să aflăm în continuare mai multe detalii despre platforma B760.

Platforma B760 are o mulțime de caracteristici uimitoare, evidențiate de seriile MPG, MAG și PRO de la MSI. Alegerea utilizatorilor mainstream sunt plăcile de bază din seria MAG TOMAHAWK și MORTAR de culoare albă. Plăcile de bază MSI din seria MAG au adoptat 12 sisteme de alimentare Duet Rail Power System cu DrMOS de 75A și PCB cu 6 straturi cu acoperire de cupru de 2 oz pe strat. Seria MSI MAG suportă interfața Lightning PCIe din generația a 5-a și include pe placa de bază până la 3 sloturi M.2 din generația a 4-a. Pentru a face față căldurii generate în timpul sarcinilor intense, seria MAG dispune de soluții termice premium, inclusiv All Aluminum Design și Extended Heatsink. Sloturile M.2 sunt acoperite de asemenea cu M.2 Shield Frozr.

Seria PRO păstrează într-un mod discret un design liniar. Aspectul rezervat se poate asorta perfect cu biroul sau studioul dvs. Plăcile de bază din seria MSI PRO au în standard specificații capabile să îndeplinească nevoile de business și conțin 12 sisteme de alimentare Duet Rail Power System și suportă interfața PCIe Lightning de generația a 4-a și M.2. Cu soluțiile de răcire Extended Heatsink Design pentru radiator și M.2 Shield Frozr, supraîncălzirea nu va fi niciodată o problemă.

Pentru iubitorii de ITX în număr din ce în ce mai mare avem MPG B760I EDGE WIFI DDR4. Radiatorul din aluminiu alb-argintiu captează atenția încă de la prima vedere. Cu 8 faze directe cu DrMOS de 90A și 8 straturi PCB cu 8 straturi de cupru de 2 oz, placa de bază dezlănțuie adevărata putere a procesoarelor Intel Core din generația a 13-a. Placa de bază suportă cele mai recente interfețe PCIe Lightning din generația a 5-a și deține 2 sloturi M.2 integrate care oferă o capacitate de expansiune ridicată.

Există mai multe aspecte care fac ca plăcile de bază MSI B760 să fie uimitoare. Linia de plăci de bază MSI B760 oferă clienților atât opțiuni DDR4, cât și DDR5. Toate plăcile de bază echipate cu Wi-Fi suportă cele mai recente tehnologii Intel Wi-Fi 6E și LAN 2.5G pentru a vă ajuta să vă bucurați de o experiență de conectare în rețea de mare viteză. În plus, plăcile de bază MSI B760 dispun de un shield IO preinstalat și clipuri EZ M.2 pentru o asamblare mai ușoară a PC-ului.

Plăcile de bază MSI B760 vor fi expuse la standul MSI (The Venetian / Veronese #2402-2406) în timpul CES 2023. La prima sa apariție la salonul fizic CES după trei ani, MSI va prezenta nu numai cele mai recente plăci de bază din seria B760 și sisteme PC, ci și câștigătorii premiilor CES, inclusiv MEG Z790 GODLIKE, sisteme PC customizate cu răcire cu lichid, noile sisteme PC cu tematică albă și cele mai recente SSD-uri PCIe 5.0 pentru a crea experiențe complet noi în perioada 5-9 ianuarie.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să intrați aici pentru informații despre noile produse. 


Poate te intereseaza si