M3 face parte din noua gamă de produse de gaming de la Sony care oferă o experiență imersivă, conducându-i pe gameri spre victorie

Sony Europe B.V. anunță perioada de disponibilitate în Europa pentru monitorul de gaming INZONE™ M3, iar în anumite țări, inclusiv în România, acesta poate fi precomandat chiar acum. Această nouă gamă de echipamente de gaming integrează experiența și expertiza Sony, ca pionier în domeniul tehnologiei audio-vizuale, oferind caracteristici care le vor permite gamerilor să se lase învăluiți de acțiune și să se concentreze total asupra ei. Proiectat pentru performanțe extraordinare, INZONE le permite utilizatorilor să atingă un nou nivel de imersiune, care să-i ajute să obțină victoria.

Acțiune vibrantă și foarte fluidă

Noul monitor de gaming INZONE M3 cu HDR oferă o rezoluție Full HD și o rată de reîmprospătare ridicată de 240 Hz cu timp de răspuns GtG (Gray to Gray) de 1 milisecundă și rată de reîmprospătare variabilă (Variable Refresh Rate – VRR), permițându-le utilizatorilor să capteze cu precizie mișcările rivalilor în jocurile de tip shooter. Cu o acoperire de peste 99% a spectrului sRGB, monitorul INZONE M3 redă conținutul într-o gamă largă de culori bogate și vibrante. Mai multe nuanțe și tonuri de culoare fac ca scenele să fie extrem de realiste, pentru jocuri dramatice și captivante.

Proiectat pentru a corespunde oricărui stil unic de joc

Suportul unic de tip trepied, cu înălțime redusă, oferă confort total în timpul sesiunilor de gaming, optimizând în același timp spațiul de pe birou pentru integrarea perifericelor. Cu o amprentă mică a monitorului, utilizatorii pot poziționa cu ușurință o tastatură înclinată și un mouse pad mare de gaming în jurul sau sub ecran. Alte caracteristici se referă la înălțimea și înclinarea reglabilă și un sistem de gestionare a cablurilor pentru un birou curat.

Funcții utile pentru sesiunile de gaming

Cu ajutorul comutatorului KVM automat (comutator USB Hub automat), utilizatorii pot controla până la două PC-uri folosind o singură tastatură, un singur mouse și o singură pereche de căști conectate la monitor. Cu modul FPS Game Picture Mode, luminozitatea și contrastul sunt optimizate pentru a vizualiza clar adversarii. În plus, funcția Black Equalizer permite descoperirea celor mai mici detalii, chiar și în umbrele profunde.

Perfect pentru PlayStation®5

Monitorul INZONE M3 oferă funcția Auto HDR Tone Mapping, care funcționează alături de consolele PlayStation®5 pentru a recunoaște automat monitorul în timpul configurării inițiale și pentru a optimiza setările HDR. În plus, monitorul va comuta automat în modul Cinema atunci când sunt vizionate filme pe PlayStation®5 și în modul Game atunci când utilizatorii se bucură de o sesiune de gaming.

Software-ul INZONE Hub pentru PC: experiență de gaming personalizată

Software-ul1 pentru PC INZONE Hub de la Sony a fost creat pentru a controla monitoarele și căștile INZONE, permițându-le utilizatorilor să-și adapteze experiențele prin personalizarea unei game largi de acțiuni, inclusiv o varietate de setări de sunet și imagine.

Specificații cheie ale monitorului de gaming INZONE M3 de 27 inch Full HD/240Hz:

  • Rata de refresh până la 240 Hz, IPS, cu timp de răspuns de 1 ms GtG (Gray to Gray), cu tehnologie a ratei de refresh variabilă compatibilitatea NVIDIA® G-SYNC®2 și VRR în standardul HDMI 2.1.

  • Cu certificare3 DisplayHDR™ 400, spațiu de acoperire a culorilor sRGB99% și suport pentru 1,07 miliarde de culori, monitorul oferă o experiență de joc vibrantă și culori bogate.

  • Cu certificare DisplayHDR™ 400 sRGB și acoperire de 99% a spațiului de culoare și suport pentru 1,07 miliarde de culori, oferind o experiență vibrantă de joc și culori bogate.

Preț și disponibilitate:

  • INZONE M3: pentru informații despre preț și despre disponibilitatea la precomandă, accesați site-ul Sony local la www.sony.ro.

Alte monitoare INZONE

Căști INZONE:

Pentru mai multe informații despre echipamentele de gaming INZONE, vă rugăm să accesați: https://www.sony.ro/search?search=inzone

1 Disponibil pe site-ul Sony https://www.sony.net/inzonehub-support) și compatibil cu Windows 10 sau 11.

2 Planificat pentru certificare

3 Planificat pentru certificare


Poate te intereseaza si