BenQ oferă un abonament gratuit pe un an la Pantone Connect pentru noii utilizatori de monitoare profesionale

BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovații în domeniul soluțiilor de imagine și numărul unu pe piața proiectoarelor DLP, a anunțat extinderea parteneriatului său pe termen lung cu Pantone. Această colaborare va oferi noilor utilizatori de monitoare profesionale din seria DesignVue PD și PhotoVue SW un abonament premium gratuit pentru un an la platforma digitală Pantone Connect. Pantone Connect asigură consecvența și acuratețea culorilor pentru advertising, modă și design de produs, oferind acces exclusiv și complet la peste 15.000 de culori Pantone. Aceasta include funcții care permit designerilor și altor creatori de conținut digital să partajeze palete și să colaboreze cu echipa lor, cu clienții și nu numai.

Parteneriatul dintre BenQ și Pantone a început în anul 2015, când BenQ a fost primul brand de monitoare profesionale din lume care a primit o certificare Pantone Validated – un simbol de încredere al fidelității culorilor pentru consumatorii care cumpără ecrane și imprimante. De atunci, BenQ a produs mai multe monitoare Pantone Validated decât orice alt producător din lume. În plus, BenQ a devenit primul producător de monitoare din lume care a obținut Pantone SkinTone Validated, care redă cu acuratețe 110 tonuri de piele.

“Ca şi compania ce a creat tehnologia AQCOLOR, BenQ este mândru să fie un partener de lungă durată al comunității globale de profesioniști din domeniul culorilor, care au încredere că sistemul Pantone oferă culori precise”, a declarat Conway Lee, președinte al BenQ Corporation. “Pantone este principala autoritate mondială în materie de culori, iar noi cei de la BenQ împărtășim aceeași pasiune pentru acuratețea și accesibilitatea culorilor. Am lucrat îndeaproape pentru a oferi cele mai bune monitoare din lume pentru fotografi, editori video și designeri, aşteptând cu nerăbdare ca prin intermediul parteneriatului nostru să sprijinim în continuare clienții cu aceste instrumente suplimentare.”

BenQ și Pantone sunt de acord că,“Culoarea contează”, echipând profesioniștii din domeniul creativ cu un abonament gratuit de un an la Pantone Connect.

“La Pantone, obiectivul nostru este de a da posibilitatea creatorului modern să fie inspirat și să creeze oriunde s-ar afla. Cu Pantone Connect, scopul nostru este de a oferi această flexibilitate, permițând ca datele despre culoare să fie comunicate și produse în mod constant în fiecare etapă a procesului de proiectare și producție. Suntem foarte încântați să lucrăm cu BenQ pentru a continua să oferim oportunități și acces profesioniștilor din domeniul creativității, pentru a-și realiza adevărata viziune cromatică”, a declarat Jung Sin, Product Manager Pantone Connect.

Pe lângă faptul că pot fi partajate în cadrul structurilor de echipă, Pantone Connect permite salvarea și stocarea sigură a culorilor în cloud, accesarea acestora de oriunde și utilizarea lor în toate programele de design Adobe®.

Abonamentul gratuit de un an la Pantone Connect Premium (în valoare de
89,99 euro) este disponibil pentru noii cumpărători ai anumitor monitoare profesionale BenQ și va fi disponibil până la 30 septembrie 2023 sau până la epuizarea stocului de coduri. Pentru fotografi, acuratețea şi consistența culorilor a seriei BenQ PhotoVue SW atinge un nou nivel cu Pantone Connect. Pentru designeri, seria BenQ DesignVue PD include conector Thunderbolt, ceea ce le face ideale ca monitoare externe pentru dispozitivele Mac.

Pentru a afla mai multe despre monitoarele BenQ și pentru a primi abonamentul gratuit Pantone Connect Premium, vă rugăm să vizitați: https://www.benq.eu/en-eu/campaign/pantone-connect-redeem

Modele eligibile: PD2500Q, PD2506Q, PD2700Q, PD2700U, PD2705Q, PD2705U, PD2705UA, PD2725U, PD3200Q, PD3200U, PD3205U, PD3205UA, PD3220U, PD3420Q, SW271C, SW240, SW270C, SW321C

Pentru mai multe informații:

BenQ AQCOLOR Facebook: https://www.facebook.com/AQCOLORbyBenQ/

BenQ AQCOLOR Instagram: https://www.instagram.com/aqcolor_by_benq/

Site-ul oficial Pantone Connect: https://www.pantone.com/pantone-connect


Poate te intereseaza si