Artiștii și profesioniștii din domeniile culturale și creative lucrează într-o mare varietate de moduri și caută soluții care să răspundă cerințelor lor diverse și specifice pentru a-și exprima pe deplin creativitatea. Deși aceste nevoi sunt diferite, consensul este acela de a avea un monitor performant, care să poată asigura funcții de creștere a performanței, imagini de înaltă calitate și confort prin ajutorul conectivității.

MMD, principalul specialist în afișaje și partenerul licențiat pentru monitoarele Philips, lansează Philips 27B1U7903, un monitor 4K UHD Mini-LED Thunderbolt 4 care combină performanța excepțională a imaginii, conectarea sigură cu un singur cablu, materiale durabile și un design elegant. Dotat cu funcții de înaltă performanță pentru a le permite profesioniștilor să atingă noi niveluri de productivitate, Philips 27B1U7903 este, de asemenea, primul monitor Philips care dispune de tehnologia Thunderbolt 4 pentru conectivitate de ultimă generație.

Caracteristici cheie

  • Thunderbolt 4 in/out pentru semnal video, audio, transfer de date, Ethernet, livrare de energie, conectare în lanț și multe altele

  • Afișaj MiniLED, cel mai mare număr de zone pentru reglare a intensității luminoase dintr-un monitor de 27 inch (2.304 zone, față de 576 de zone normale)

  • VESA DisplayHDR 1400 pentru nuanțe de un negru profund și alb mai luminos, cu efecte ultra-realiste în jocuri și filme

  • Rezoluție UltraClear 4K UHD pentru precizie și detalii extreme

  • Design cu ramă îngustă pe patru laturi și gestionare integrată a cablurilor pentru un aspect elegant, fără aglomerări

“Dotat pe deplin cu funcții de ultimă generație care sporesc performanța, Philips 27B1U7903 este alegerea ideală pentru toate profesiile creative. Nu numai că oferă imagini uluitoare, cu o acuratețe extremă a culorilor și atenție la detalii, dar include și viteza, puterea și simplitatea tehnologiei Thunderbolt 4,” menționează Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead și Senior Brand Manager EU pentru MMD Monitors & Display.

Putere, performanță și precizie

Profesioniștii, cum ar fi cineaștii, coloriștii, fotografii și designerii grafici, care depind de acuratețea maximă a culorilor și a detaliilor, vor fi bine deserviți de Philips 27B1U7903. Rezoluția UltraClear 4K UHD (3840×2160) oferă acuratețea și detaliile de care au nevoie aplicațiile CAD și de grafică 3D. Tehnologia IPS oferă unghiuri de vizualizare foarte largi de 178/178 grade, iar iluminarea de fundal Mini LED îmbunătățește controlul iluminării și al raportului de contrast.

Acest monitor este, de asemenea, certificat VESA DisplayHDR 1400, ceea ce înseamnă că oferă o luminozitate de vârf de până la 1400 de niți, o creștere cu 350% a gamei de contrast și o gamă de culori mai largă (1,07 miliarde de culori) pentru a scoate în evidență detalii și nuanțe nevăzute anterior, pentru efecte ultra-realiste. O gamă largă de alte caracteristici pentru îmbunătățirea vizuală extinde și mai mult performanța grafică a modelului Philips 27B1U7903. Tehnologia Quantum Dot, o tehnologie inovatoare a nanocristalelor semiconductoare, emite cu precizie lumina pentru a produce culori vibrante, dinamice și impresionante.

Tehnologia Zero Bright Dot elimină defectele punctelor luminoase de pe LCD, în timp ce SmartUniformity asigură o luminozitate constantă pe tot ecranul. Valoarea Delta E mai mică de 1 asigură o acuratețe maximă a culorilor, pe lângă faptul că asigură lipsa oricărei diferențe de culoare între mai multe ecrane.

O altă caracteristică importantă a modelului Philips 27B1U7903 este conectivitatea Thunderbolt 4, care oferă simplitate, viteză și fiabilitate în moduri în care predecesorii săi nu au reușit. Fie că utilizatorii au nevoie de transfer de date foarte rapid cu un singur cablu, de divertisment 4K fiabil pe mai multe ecrane, de o putere impresionantă de 90 W pentru încărcarea laptopurilor, de o conectare simplă și puternică în lanț pentru configurații cu mai multe monitoare sau de siguranța oferită de securitatea sporită împotriva atacurilor Thunderspy, Thunderbolt 4 oferă o adevărată multitudine de beneficii. Thunderbolt 4 este compatibil cu USB4, ceea ce înseamnă că utilizatorii se vor bucura de cea mai bună și mai rapidă viteză USB disponibilă, garantând viteze de transfer a datelor de până la 32 Gbps.

Nu în ultimul rând, Philips 27B1U7903 este echipat cu o varietate de caracteristici ergonomice și de sustenabilitate, cum ar fi un senzor de alimentare care permite economii de energie de până la 80% și o bază SmartErgoBase care permite utilizatorilor să rotească, să încline și să ajusteze înălțimea monitorului în poziția cea mai confortabilă pentru orele lungi de muncă sau de joacă.

Preț și disponibilitate

Philips 27B1U7903 va fi disponibil din luna decembrie la prețul de 6417 Lei.

Mai multe informații despre monitor aici: https://www.philips.ro/c-p/27B1U7903_00/professional-monitor-monitor-4k-uhd-mini-led-thunderbolttm-4


Poate te intereseaza si