Black Friday e în sfârșit aici! MSI, producător de top la nivel mondial anunță în cele ce urmează ofertele speciale pe care le-a pregătit pentru acest eveniment deosebit. Anul acesta ne este propusă o selecție variată de laptopuri pentru productivitate, gaming sau creativitate.

Promoția MSI Black Friday 2022 este valabilă în perioada 10-28 noiembrie 2022, în limita stocului disponibil. Produsele incluse în promoție au un discount de până la 30%.

MSI include în echipamentele sale cele mai recente tehnologii de la Intel, AMD și Nvidia, rafinate de propria expertiză unică în domeniul laptopurilor. Laptopurile MSI au în comun soluții de răcire de ultimă generație prin tehnologia exclusivă Cooler Boost 5 cu până la 6 conducte de căldură, stocare ultra-rapidă cu SSD-uri NVMe PCIe gen 4, conectivitate wireless de ultimă oră și sunet extraordinar de realist pentru imersie completă.

Cu aceste informații, să analizăm în detaliu caracteristicile ofertei de laptopuri MSI pentru Black Friday-ul din acest an.

Creativitate

MSI CREATOR M16

Vom începe cu spațiul destinat artiștilor. La fel cum adesea cele mai mari opere de artă au la bază elemente precise de calcul și geometrie, seria de laptopuri MSI Creator este o îmbinare armonioasă între știință și design, construită pe principii de știință și estetică umanistă.

Modelul Creator M16 din oferta de Black Friday urmează aceste principii și include un ecran cu proporții egale cu secțiunea de aur, numărul perfect asociat dintotdeauna cu armonia. Raportul de aspect de 16:10 oferă un plus de suprafață utilă de 11% față de ecranele cu raport de 16:9, spațiu ideal pentru zona de lucru din aplicațiile Adobe.

Fiind destinat artiștilor, ecranul True Pixel al lui MSI Creator M16 are specificații extraordinare, cu imagini vibrante în rezoluție QHD+, gamut de culoare de 100%, DCI-P3 și calibrare din fabrică Delta E < 2. De asemeni, pentru productivitate maximă și colaborare fără întreruperi, ecranul se poate plia la 180 de grade simultan cu rotirea imaginii pentru partajarea ultimelor creații.

Inima lui Creator M16 este formată dintr-un tandem puternic între un procesor Intel Core i7 și o placă grafică NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Ti, motorul necesar pentru a rezolva fără efort orice solicitare și a lăsa mai mult timp liber pentru inspirație.

Modelul inclus în oferta MSI Black Friday 2022 este MSI Creator M16 A11UD-1055XRO.

Bussiness și productivitate

MSI Modern 14

Noua serie MSI Modern 14 este dedicată productivității mobile, dar și experiențelor unice. Parteneriatul între MSI și artista franceză Lorraine Sorlet a produs o experiență vizuală vie și delicată care inspiră dragostea, munca și călătoriile, într-un laptop ultraportabil cu o prezență aparte.

Aspectul exterior al laptopului, subțire și cu suprafețe fine, oglindește frumusețea viitorului și își declară unicitatea încă înainte de a ridica ecranul.

Seria MSI Modern 14 este echipată cu cele mai recente procesoare Intel Core de generația a 12-a sau AMD Ryzen. Tastatura iluminată și cu taste confortabile va produce eficiența zilnică de care aveți nevoie, iar ecranul rabatabil la 180 de grade cu funcția Flip-n-Share face partajarea proiectelor extrem de simplă și comodă.

MSI Prestige 14

Pentru cei pentru care stilul este o cerință esențială în bussiness și productivitate, MSI oferă linia Prestige de laptopuri ultra-subțiri, elegante și ultra-ușoare.

Certificate în platforma Intel Evo pentru performanțe excepționale, viteză de răspuns și autonomie excelentă, laptopurile MSI Prestige 14 Evo sunt proiectate pentru mobilitate și productivitate la superlativ și pentru cei care au nevoie să poată munci la potențial maxim în orice moment. În acest scop laptopul este echipat cu o baterie cu autonomie mare și capabilitatea de încărcare rapidă.

Accesarea laptopului este mai ușoară ca oricând, cu suport pentru Windows Hello prin care vă puteți autentifica prin recunoaștere facială sau amprentă, într-un mod mai sigur și mai rapid decât prin clasica parolă. MSI Prestige 14 Evo integrează și funcția Tobii Aware care va transmite semnale subtile de avertizare atunci când va detecta pe cineva privind ecranul laptopului prin spatele utilizatorului.


Productivitatea este menținută în centrul atenției, cu un touchpad de mari dimensiuni și o varietate de porturi care include un card MicroSD de mare viteză, și două porturi Thunderbolt™ 4 cu suport pentru încărcare și display-uri multiple.

Laptopurile MSI Prestige au fost create pentru pentru a fi unice și elegante, cu o estetică rafinată, portabilitate superbă și putere de calcul în orice moment, însă nu a fost neglijată robustețea. Astfel, laptopurile MSI Prestige îndeplinesc standardul militar de durabilitate și fiabilitate MIL-STD-810G.

Modelele de laptopuri pentru productivitate disponibile în oferta MSI Black Friday 2022 sunt Modern 14 B5M-231XRO, Prestige 14 Evo A12M-234RO, și Modern 14 C12M-027XRO.

Gaming

MSI KATANA

Seria Katana de laptopuri puternice și rezistente ca o sabie de samurai este destinată gaming-ului fără compromisuri și este optimizată pentru descătușarea performanței maxime în timpul jocului.

Laptopurile MSI Katana strălucesc pe câmpul de luptă printr-o tastatură iluminată într-un roșu unic și sunt echipate cu cele mai recente procesoare Intel de generația a 12-a. La acestea se adaugă un display în culori vii cu rată de refresh de 144 Hz pentru acțiune fluidă și detalii maxime, și grafică rapidă din seria RTX 3050. Unitățile GPU Nvidia dedicate aduc cu ele cele mai recente inovații în domeniul tehnologiilor grafice, inclusiv ray tracing, Max-Q și super eșantionare DLSS bazată pe inteligență artificială și productivitate accelerată în fluxurile de lucru creative.

Răcirea revoluționară Cooler Boost 5 inclusă pe laptopurile Katana urcă la patru numărul de conducte de căldură cu diametrul mărit, pentru asigurarea unei evoluții neîntrerupte la nivel maxim de performanță în mediul de gaming extrem.

Modelele Katana incluse în oferta MSI pentru Black Friday 2022 au procesoare Intel® Core™ i7-12700H sau Intel® Core™ i5-12500H, grafică NVIDIA®GeForce RTX™ 3050 Ti și ecrane de 15.6″ sau 17.3″, 144 Hz.

MSI DELTA 15

MSI Delta 15 este gama de laptopuri de gaming de înaltă performanță pentru o experiență cu stil. Surprinzător pentru un laptop cu specificații de top, unitățile Delta 15 sunt ultra-subțiri și spectaculos de ușoare. Echipat cu ultimele procesoare AMD Ryzen și AMD Radeon RX, Delta 5 își va dezlănțui puterea pentru a oferi jucătorului toate avantajele într-un design premium.

Sistemul de răcire ce folosește soluția proprietară MSI Cooler Boost 5 utilizează conducte mărite și o rețetă exclusivă de pastă termală MSI, pentru ca sistemul să funcționeze fără probleme indiferent cât de intense vor fi sesiunile de joc, iar AMD SmartShift permite mutarea dinamică a puterii în laptop și un salt de performanță oricând este nevoie.

MSI Delta 15 oferă revenirea instantanee din starea de veghe pentru întoarcerea mai rapidă la jocul preferat. Ecranul de 240 Hz fără compromisuri și capabilitatea Matrix Display care poate extinde imaginea peste 3 monitoare vor asigura o viziune fără precedent în timpul jocurilor sau productivitate multi-tasking de excepție.

Sunetul premium de înaltă rezoluție și spațialitate tridimensională în jocuri poate fi partajat și prin Bluetooth, iar conectivitatea Wi-Fi 6E de ultimă oră va asigura o experiență fantastic de rapidă și fără întreruperi. Chiar și atunci când rețeaua este partajată cu numeroși alți utilizatori, lățimea de bandă spectaculoasă și latența minimă oferite de Delta 5 vor oferi un avantaj decisiv într-un mediu competitiv. Iar tastatura iluminată RGB Mystic Light configurabilă prin MSI Center completează imaginea laptopului și personalitatea jucătorului și asigură o prezență distinctă în orice ambient.

Laptopul Delta 15 combină performanța de vârf cu un aspect unic, într-o carcasă de aluminiu cu o finisare gri-carbon, pentru a conduce schimbarea și a schimba regulile în lumea jocurilor.

Modelele de laptopuri pentru gaming din oferta MSI Black Friday 2022 sunt:

Katana GF66 12UD-285XRO

Katana GF76 12UD-056XRO

Delta 15 A5EFK-003XRO


Poate te intereseaza si