Ai peste 4000 de produse cu prețuri începând de la 0.99 lei! Ai cele mai noi accesorii și huse de toate tipurile pentru toate telefoanele. Ai căști cu fir sau fără, ai boxe portabile, baterii externe, smartwatch-uri și chiar tablete.

Însă pentru a evita toată aglomerația sau chiar riscul de a rămâne fără produsul mult așteptat dacă acesta este disponibil într-un stoc foarte redus, îți dăm un mic pont: instalează acum aplicația GSMnet.ro de pe Appstore sau Google Play și vei avea acces la toate ofertele de Black Friday cu 30 de minute înainte. Poți să-ți pregătești contul încă de acum, completând datele personale și adresa de livrare, iar în acest mod vei petrece mai puțin timp la finalizarea comenzii, având garanția că nu veți rata marile oferte.

Iar dacă veți face comandă de peste 150 lei, participați automat la o tragere la sorți ce constă în trei tablete Huawei Matepad Pro 2021.

Hai să-ți povestim despre câteva produse ce vor fi la preț redus și pe care sigur ți le dorești, dar găsești orice accesoriu pentru iPhone SE (2022):

Ai fost vreodată în situația în care ai fost cu prietenii într-o drumeție, în vârful muntelui, sau la un grătar, într-o zonă retrasă, iar la un moment dat ai rămas fără baterie pentru dispozitivele importante. Cum vei mai face poze, cum vei mai filma story-uri? Pe ce mai asculți muzică? Din acest motiv trebuie să ai întotdeauna o baterie externă Huawei SuperCharge ce oferă o putere maximă de 22.5W și beneficiază de o capacitate de 10.000mAh, capabilă să încarce mai multe tipuri de dispozitive, de la telefoane, căști, ceasuri inteligente, până la laptopuri. Aceasta are doi conectori prin care puteți să încărcați rapid simultan două dispozitive, unul din ele având și rol de a încărca bateria externă. Are un aspect foarte compact și elegant, fiind totodată protejată pentru temperaturi ridicate sau scăzute, descărcare rapidă, supraîncărcare, supratensiune, scurt cicuit și multe altele. Bateria externă este un dispozitiv ce te poate scoate din încurcătură doar prin faptul că l-ai pus în rucsac și l-ai uitat acolo, fiind mică și ușoară. Prețul este și el unul foarte mic, acum beneficiind de o reducere de 29%, putând fi achiziționată la doar 99,99 lei, prețul vechi fiind 139,99 lei, fiind disponibilă pe două culori, alb sau negru.

Nu uita că poți achiziționa huse iPhone 14 Pro MAX.

Și pentru că spuneam de ascultat muzică, poți să alegi varianta de a avea o mini boxă Xiaomi Mi Portable BHR4802GL ce va întreține atmosfera timp de 10 ore fără să fie nevoie de alimentare suplimentară la o sursă de curent. Difuzorul are o putere de 4W și redă sunetele foarte clar. Conexiunea se face prin bluetooth 5.0, având disponibilă și funcția TWS ce permite conectarea a două difuzoare pentru redare stereo. Iar dacă începe ploaia, nu-ți faceți griji, petrecerea nu se oprește, are certificarea IP67 ce o face rezistentă la apă. Nu ți-am spus, încă, partea cea mai bună. Beneficiază de o reducere de 21%, prețul fiind scăzut de la 94,99 lei, la 74,99 lei.

Sau poate preferi o pereche de căști bluetooth OnePlus Buds Pro pe care le poți purta în buzunar, având o calitate ridicată a sunetului redat și o autonomie de 7 ore, iar dacă le vei lăsa în cutia ce are rol și de încărcător vei obține încă 38 de ore autonomie. Apelurile se vor auzi perfect, funcția de anulare a zgomotului de fond se descurcă foarte bine, iar distanța maximă de funcționare față de telefon este de 10 metri. Acestea vor fi la o reducere de 21%, noul preț fiind 449,99 lei, în timp ce vechiul preț era 569,99 lei.

Te-ai hotărât? Ce-ți cumperi?


Poate te intereseaza si