Cu o tastatură RGB pentru gaming, un ecran de înaltă rezoluție de 120 Hz și acces la peste 1000 de jocuri de pe cele trei platforme de jocuri în cloud, noul Acer Chromebook 516 GE oferă jocuri și divertisment excelent.

Rezumat:

  • Noul Acer Chromebook 516 GE este echipat cu procesoare Intel® Core™ din a 12-a generație și suportă cel mai ridicat nivel de performanță al serviciului de game-streaming GeForce NOW de la NVIDIA.
  • Jucătorii în cloud sunt învăluiți de imagini vibrante și captivante pe ecranul IPS WQXGA (2560×1600) de înaltă rezoluție cu o rată de refresh rapidă de 120 Hz, tastatură RGB cu tehnologie anti-ghosting și sistem audio DTS avansat.
  • Acces la cele mai recente jocuri complete pentru PC și console, cum ar fi Witcher 3: Wild Hunt și Cyberpunk 2077 pe NVIDIA GeForce NOW și Devil May Cry 5 pe Amazon Luna.

Acer lansează astăzi primul său Chromebook optimizat pentru jocuri în cloud – Acer Chromebook 516 GE. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii se pot bucura de o experiență de gaming de top, cu acces instantaneu la jocuri complete pentru PC și console alimentate de Cloud. Noul Acer Chromebook 516 GE este dotat cu cele mai recente tehnologii și caracteristici care contează cel mai mult pentru gameri – procesoare Intel® Core™ din generația a 12-a, un ecran rapid de 120 Hz, tastatură RGB cu tehnologie anti-ghosting, sistem audio DTS avansat și, cel mai important, suport pentru platformele de jocuri în cloud, inclusiv cel mai ridicat nivel de performanță al NVIDIA GeForce NOW, Xbox și Amazon Luna.

“Acer Chromebook 516 GE pregătește terenul pentru o nouă eră a Chromebook-urilor cu accent pe jocuri; combină colecția ideală de hardware de gaming, suportul de game-streaming pentru nivelul de top NVIDIA GeForce NOW și accesul ușor la titluri populare de jocuri de pe cele mai importante platforme de gaming în cloud”, a declarat James Lin, General Manager, Notebook, IT Products Business, Acer Inc. “Chromebook-urile și-au asigurat poziția de instrument indispensabil pentru educație, muncă, divertisment și productivitate personală, așa că acum este timpul să ne distrăm mai mult.”

Performanță și grafică puternice, cu un ecran vibrant de 120 Hz

Fiecare aspect al Acer Chromebook 516 GE este conceput pentru ca utilizatorii să se aventureze într-o nouă lume a jocurilor. Noul Chromebook suportă cel mai înalt nivel de performanță al NVIDIA GeForce NOW pentru a permite o nouă generație de jocuri în cloud pe modelul Acer Chromebook 516 GE. Difuzat de la SuperPOD, un supercomputer de gaming puternic din cloud, cel mai înalt nivel de performanță al NVIDIA GeForce NOW permite difuzarea jocurilor la 1600p și 120 de cadre pe secundă, cu funcții grafice de ultimă oră, precum ray tracing și multe altele.

Pentru a amplifica această nouă grafică, Chromebook-ul Acer este echipat cu procesoare Intel Core i7 “P-series” de până la a 12-a generație pentru cele mai recente tehnologii de performanță și decodare video, ideale pentru jocurile în cloud. Acer Chromebook 516 GE utilizează, de asemenea, 16 GB de memorie RAM LPDDR4X și până la 256 GB de stocare pe SSD PCIe NVMe pentru a spori și mai mult capacitatea de reacție, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune Chromebook-uri pentru gaming de până acum.

Acer Chromebook 516 GE prezintă imagini de joc uimitoare pe ecranul IPS cu rezoluție înaltă WQXGA (2560×1600) de 120 Hz. Rata rapidă de refresh permite un gameplay cu FPS ridicat, astfel încât jucătorii nu pierd nicio milisecundă de acțiune. Ecranul său de 16 inchi cu rame înguste și raport de aspect 16:10 aduce la viață imagini captivante, în timp ce 100% sRGB asigură o gamă largă de culori precise și vibrante.

Design axat pe jocuri și sunet de neegalat

Jocurile pe Chromebook sunt acum îmbunătățite și mai mult cu capacitățile audio de neegalat ale noului Acer Chromebook 516 GE. Sistemul audio DTS oferă un sunet de înaltă calitate, fără distorsiuni, pe cele două difuzoare orientate în sus și pe cele două difuzoare orientate în jos. Vibrațiile nedorite ale sunetului sunt eliminate de wooferele cu anulare de forță care se proiectează în direcții opuse, la unison perfect.

Tastatura pentru jocuri a Chromebook 516 GE dispune de tehnologie anti-ghosting pentru a înregistra intrări rapide și precise la tastatură și combinații de taste. Tastatura oferă, de asemenea, moduri prestabilite de culoare a luminii de fundal, în culori vibrante, pentru a adăuga emoție și un stil unic experienței de utilizare. Utilizatorii pot selecta una dintre cele șapte culori sau o opțiune de culoare predefinită cu 4 zone.

Conectivitate pentru jocuri și multe altele

Acer Chromebook 516 GE asigură o conexiune stabilă și super-rapidă pentru o experiență neîntreruptă de jocuri în cloud, cu ajutorul portului LAN RJ-45 2.5G Gigabit Ethernet 2.5G. În plus, Wi-Fi 6E rapid și fiabil îl face un dispozitiv puternic chiar și în deplasare pentru a rămâne conectat în timp ce vă bucurați de cele mai recente jocuri în cloud. Chromebook-ul dispune de cele mai recente porturi de conectivitate pentru conectarea la ecrane mai mari și nu numai, inclusiv USB dublu type-C, USB type-A, HDMI și Bluetooth 5.2 care permite conexiuni la accesoriile fără fir.

Bateria generoasă oferă până la 9 ore de funcționarei și asigură o plăcere continuă a jocurilor. Chromebook-ul dispune, de asemenea, de o cameră web Full HD cu reducere a flare-ului și tehnologie de reducere a zgomotului ambiental pentru a crește fidelitatea vizuală. Microfoanele duble completează difuzoarele cvadruple pentru a asigura că intrarea de înaltă calitate se potrivește cu ieșirea audio.

Acces la jocuri complete pentru PC și console

Utilizatorii Acer Chromebook 516 GE se pot bucura de un joc palpitant imediat ce vor porni laptopul, deoarece jocurile nu necesită nicio instalare sau descărcare. Cu acces la jocuri complete pentru PC și console în cloud, prin intermediul Everything Button, clienții Acer pot pur și simplu să caute, să joace și să transmită jocuri pe Chromebook 516 GE. În plus, vor fi adăugate mai multe jocuri și pachete, ceea ce va aduce o valoare și o emoție sporită pentru toți pasionații de jocuri.

În plus, pentru a sprijini jocurile în cloud pe ChromeOS, Google oferă, pentru o perioadă limitată de timp, la achiziționarea unui Acer Chromebook 516 GE, o versiune de test gratuită de 3 luni[ii] a celui mai performant nivel de performanță NVIDIA GeForce NOW și Amazon Lunaiii , oferind tuturor șansa de a încerca gratuit anumite jocuri selectate și de a experimenta cât de ușor poate fi jocul în cloud.

Prețuri și disponibilitate

Laptopul Acer Chromebook 516 GE va fi disponibil în EMEA din luna decembrie, la prețuri începând cu 999 EUR.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea vor varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile și prețurile produselor pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin intermediul www.acer.com.

i Durata de viață a bateriei poate varia în funcție de model și de configurație. Pe baza testului Google power_LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). Durata reală de viață a bateriei variază în funcție de model, configurație (inclusiv capacitatea de stocare, capacitatea RAM, procesorul utilizat, tipul și rezoluția ecranului etc.), aplicații, setări de gestionare a energiei, condiții de funcționare și caracteristici utilizate.

ii Perioadă limitată. Se aplică termeni și condiții.

iii Numai pentru piața din SUA


Poate te intereseaza si