MSI prezintă cea mai nouă gamă de desktop-uri de gaming din generația 13

Împreună cu Intel, MSI, lider mondial în materie de hardware de gaming, lansează noile desktop-uri de gaming echipate cu procesoare Intel® Core™ din a 13-a generație. Procesoarele Intel® Core™ din a 13-a generație au până la 24 de nuclee și 32 de fire de execuție pentru a oferi cea mai bună experiență de gaming cu performanțele lor puternice. MSI dispune de o varietate de desktop-uri de gaming pentru a satisface jucătorii cu preferințe diferite. Seria MEG de la MSI continuă să introducă modele high-end cu caracteristici exclusive MSI, pentru jucătorii cărora le place să încerce funcții noi și unice. Seria MPG Infinite X2 și Codex, cu aspect clasic, și seria MPG Trident 3 și MPG Trident AS cu dimensiuni compacte, au încorporat, de asemenea, performanța procesoarelor Intel® Core™ din generația a 13-a. Pe lângă îmbunătățirea performanțelor aduse de cele mai recente procesoare Intel® Core™ din generația a 13-a, MSI a adăugat și o varietate de funcții unice și designuri inovatoare.

Performanță de top și caracteristici exclusive MSI HMI 2.0

Pe lângă faptul că seria MEG dispune de procesoare Intel® Core™ i9 din a 13-a generație și de plăci grafice NVIDIA® GeForce RTX® 40, funcția HMI (Human Machine Interface) exclusivă a seriei MEG se bucură, de asemenea, de o actualizare majoră. Combinată cu funcția GI a ecranului de gaming MSI, a apărut o funcție HMI 2.0 complet nouă. Echipat pentru prima dată pe MEG Aegis TI5, panoul tactil IPS de 4,5″ se regăsește acum și pe noul model emblematic al MSI MEG Trident X2, pentru control mai intuitiv.

Anticipând creșterea performanțelor componentelor, MEG Trident X2 are un Air Baffle unic, Silent Storm Cooling 3 și un cooler cu lichid de 280 mm pentru a menține temperatura și zgomotul la un nivel scăzut și pentru a oferi jucătorilor cea mai bună experiență de joc.

În plus, cea mai recentă sursă de alimentare conformă cu ATX 3.0 este adoptată pentru a susține plăcile grafice NVIDIA® GeForce RTX® 40, oferind o sursă de alimentare mai stabilă pentru sistem.

Aspecte noi cu accent pe modernizare

Noul MPG Infinite X2 este echipat, de asemenea, cu procesoare Intel® Core™ din a 13-a generație, plăci grafice NVIDIA® GeForce RTX® 40, un cooler cu lichid AIO de 240 mm și cea mai recentă sursă de alimentare conformă cu ATX 3.0. MSI a optimizat sistemul pentru o mai bună stabilitate a performanțelor și a adoptat tehnologia exclusivă de disipare a căldurii Silent Storm Cooling de la MSI pentru a asigura stabilitatea sistemului în condiții de funcționare cu sarcină ridicată.

Pe lângă faptul că oferă performanțe de ultimă generație, MPG Infinite X2 este un sistem mid-tower standard care este compatibil cu diverse componente hardware. Panoul său lateral din sticlă asigură protecție EMI și poate afișa complet și cu stil toate componentele interne.

Geamul securizat poate fi deșurubat rapid și extrem de ușor pentru a fi îndepărtat cu ajutorul a două degete, iar clema EZ clip facilitează actualizarea SSD fără alte unelte. Jucătorii pot face cu ușurință upgrade la cele mai recente echipamente hardware. MSI a inclus, de asemenea, un filtru de praf magnetic ușor de curățat în partea superioară a carcasei, ceea ce facilitează curățarea și menținerea stabilității sistemului de către utilizatori.

Cine a spus că jocurile trebuie să fie jucate la un birou sau într-o cameră?

Seria Trident, care continuă să fie apreciată de mulți jucători, pune un accent deosebit pe dimensiunile compacte. MPG Trident 3 și MPG Trident AS sunt perfecte pentru jucătorii care nu doresc să fie limitați de spațiu. Pe lângă faptul că dispun de procesoare Intel® 13th Gen și de plăci grafice NVIDIA® GeForce RTX® 40, acestea oferă o soluție de răcire excelentă prin intermediul sistemului Silent Storm Cooling. Game Stadium, dezvoltat exclusiv de MSI, este instalat pe desktop-urile de gaming din seria Trident. Interfața de utilizare a acestui software este special concepută pentru controlul prin joystick, astfel încât jucătorii pot folosi doar joystick-ul, fără a mai fi nevoie de tastatură și mouse.

Datorită celui mai recent procesor Intel® 13th Gen, experiența de joc s-a îmbunătățit foarte mult. Cu toate acestea, jucătorii au nevoie în continuare de un monitor de gaming perfect, care să se potrivească cu cea mai recentă gamă de desktopuri MSI, pentru o calitate a imaginii la cel mai înalt nivel și pentru cel mai fluid gameplay.

Primul monitor de gaming QD-OLED – MEG 342C QD-OLED

În ultimii ani, MSI s-a îmbunătățit continuu pe piața monitoarelor de gaming și a primit laude din partea partenerilor media și a clienților renumiți. MSI continuă să se dezvolte și nu se mulțumește doar cu succesul său actual. De data aceasta, MSI anunță cel mai recent produs al binecunoscutei serii de monitoare QD de la MSI. MEG 342C QD-OLED dispune de cel mai recent panel QD-OLED cu răspuns GtG ultra-rapid de 0,1 ms și o rată de refresh de 175Hz. Quantum Dot se întâlnește cu tehnologia OLED și combină perfect avantajele ambelor tehnologii pentru a duce acest monitor de gaming la următorul nivel.

În plus, MEG 342C QD-OLED are o profunzime de culoare reală de 10 biți și o gamă largă de culori care acoperă 99,3% din spațiul DCI-P3. Pentru a asigura acuratețea culorilor out-of-box, MSI a pre-calibrat monitorul pentru a se asigura că respectă standardele dE≤2. Acest monitor suportă funcțiile unice Gaming Intelligence de la MSI și poate fi sincronizat cu gama de desktopuri MSI pentru o experiență de joc cât mai bună și avantaje în timpul jocului.

Componente personalizate dedicate MSI

Produsele customizabile MSI pot fi găsite în trei segmente diferite. MEG se află în vârf, cu multe caracteristici exclusive MSI și componente puternice. MPG pune accentul pe personalizare și design, utilizând pe deplin iluminarea RGB și alte caracteristici de construcție ușoară. În cele din urmă, MAG este întruchiparea fiabilității și încrederii, perfect pentru noii veniți în domeniul construcției de PC-uri.

MSI este marca perfectă pentru entuziaștii DIY, cu multe componente puternice și un ecosistem bine stabilit. Specificațiile sau aspectul pot fi personalizate în funcție de preferințele fiecăruia, pentru a crea o adevărată mașină de vis.

Construiți și personalizați PC-uri de gaming Intel 13th Gen cu cele mai noi plăci de bază și componente din seria MSI Z790

Pentru a satisface pe deplin toate cerințele gamerilor, MSI a lansat noile plăci de bază din seria Z790 și componente PC dedicate pentru entuziaștii DIY. Cea de-a 13-a generație de procesoare Intel și plăcile de bază MSI Z790 utilizează pe deplin memoria DDR5 și semnalul PCIe 5.0, garantând utilizatorilor performanțe și tehnologii de ultimă generație.

Vă prezentăm gama MSI Z790

Cea mai recentă generație de plăci de bază pentru gaming Z790 de la MSI include ca de obicei, seriile MEG, MPG și MAG. În ceea ce privește poziționarea produselor, specificațiile sau aspectul, MSI oferă de toate pentru toată lumea.

Plăcile de bază MEG Z790 – Dominanță deplină

Seria MEG dispune de cele mai bune tehnologii și componente pe care le putem aduna. Pentru a elibera performanța maximă a celui mai recent procesor Intel din a 13-a generație, pentru MEG Z790 GODLIKE sunt adoptate 26+2 faze de alimentare și un design extrem de modul de răcire. Chiar mai mult, conectorii M.2 onboard 7x M.2 cu M.2 Shield Frozr pe două fețe cu design magnetic patentat sunt pregătiți pentru performanțe extreme de stocare. Nu în ultimul rând, porturile duble Thunderbolt 4, 10G Super LAN, Wi-Fi 6E și ecranul tactil exclusiv M-Vision Dashboard fac din GODLIKE un pionier pe piața componentelor de gaming.

Plăcile de bază MPG Z790 – Jocuri în stil unic

Seria MPG este proiectată cu accent pe personalizare, efecte de iluminare RGB și un design unic. Modelul CARBON negru și EDGE alb sunt aici pentru a arăta cine ești cu adevărat. Funcția RGB încorporată și cele mai recente headers ARGB Gen2 permit gamerilor să își personalizeze echipamentul și să se exprime așa cum vor. În plus, butonul Smart Button personalizabil de pe MPG Z790 CARBON WIFI vă permite să controlați o funcție la alegere printr-o singură apăsare de buton. Pentru gameri, conectivitatea Intel 2.5G LAN și Wi-Fi 6E oferă cea mai bună experiență de joc fără compromisuri.

Plăcile de bază MAG Z790 Series – Uniți ca unul singur

Seria MAG este foarte apreciată de jucători datorită durabilității și stabilității sale fără compromis. Procesul simplu de instalare, interfața ușor de utilizat și materialele de înaltă calitate fac din plăcile de bază MSI MAG cea mai bună alegere pentru gamerii entry-level. Modelul MAG Z790 TOMAHAWK WIFI dispune de un design cu radiator extins complet metalic, condensatori japonezi, o dispunere îmbunătățită cu Server Grade și PCB din cupru îngroșat de 2 oz, oferind o disipare îmbunătățită a căldurii și o fiabilitate rafinată a performanței. De asemenea, există și versiuni DDR4 ale plăcilor de bază pentru a satisface nevoile tuturor gamerilor.

Puteți găsi mai multe informații despre placa de bază MSI Z790 Series AICI.

MEG Ai1300P PCIE5 – Suport pentru ATX 3.0 și PCIe Gen 5

În anticiparea plăcilor grafice NVIDIA® GeForce RTX® 40 Series și a altor componente de înaltă performanță, MSI lansează noua sursă de alimentare MEG Ai1300P PCIE5. Aceasta este complet pregătită atât pentru ATX 3.0, cât și pentru PCIe 5.0, fiind în același timp certificată 80 PLUS Platinum și având numeroase caracteristici integrate în software. Dispune de un conector nativ PCIe 5.0 cu 16 pini care poate canaliza până la 600W de putere și care scutește de bătaia de cap a necesității de a folosi cabluri adaptoare. MEG Ai1300P PCIE5 are, de asemenea, o variantă de 1000W cu caracteristici identice.

MSI lansează, de asemenea, noua sursă de alimentare MPG A1000G PCIE5, care este compatibilă cu ATX 3.0 și este pregătită pentru PCIe 5.0. La fel ca și MEG Ai1300P PCIE5, aceasta dispune de un conector nativ PCIe 5.0 cu 16 pini. Este certificată 80 PLUS Gold și are variante de 850W și 750W.

MEG PROSPECT 700R & MEG CORELIQUID S360 – Construcția completă MEG

Linia MEG de la MSI poate fi completată de carcasa pentru PC MEG PROSPECT 700R și de coolerul lichid MEG CORELIQUID S360. Ambele dispun de un ecran IPS care poate fi folosit pentru a afișa informații despre sistemul de bază și alte elemente grafice personalizabile. Volumul mare al modelului MEG PROSPECT 700R poate găzdui toate componentele, în timp ce MEG CORELIQUID S360 poate asigura răcirea necesară acestor componente. MEG PROSPECT 700R poate găzdui un radiator de 360 mm în partea superioară sau frontală, astfel încât MEG CORELIQUID S360 poate fi montat în funcție de preferințele dumneavoastră.

MSI Cloud Center Private Cloud App

MSI Cloud Center este o soluție rapidă și sigură pentru a face o copie de rezervă a imaginilor de pe telefonul mobil, evitând astfel problema stocării în cloud și a telefonului mobil care nu mai are spațiu. Cu MSI Cloud Center nu trebuie să plătiți o taxă suplimentară pentru a vă bucura de designul său convenabil pe PC-ul MSI All-in-One sau pe anumite desktop-uri. MSI Cloud Center permite utilizatorilor să facă copii de rezervă și să descarce fotografii, videoclipuri și orice alte fișiere între dispozitivele Android sau iOS și PC-ul MSI All-in-One sau desktop-ul selectat.

Modern AM242/ 272 PC all-in-one AM242/ 272

Cu trei variante de culoare, inclusiv negru clasic, alb elegant și albastru ultramarin, seria Modern AM242/272 se poate potrivi perfect oriunde. Camera web FHD încorporată a PC-ului All-in-one din seria Modern este compatibilă cu Windows Hello pentru a oferi confort și siguranță la conectare. Software-ul Tobii Aware preinstalat, bazat pe biometrie, este o caracteristică inteligentă care permite utilizatorilor să își îmbunătățească confidențialitatea, securitatea, productivitatea și bunăstarea. În plus, funcția de afișare instantanee vă permite să adăugați un alt monitor pentru a îmbunătăți eficiența și flexibilitatea muncii dumneavoastră.

PRO DP10 Mini Desktop

Birourile de dimensiuni diferite sunt create pentru utilizări diferite. Cu toate acestea, PRO DP10 va schimba complet impresia pe care o aveți despre un mini desktop. Deși dimensiunea lui PRO DP10 este mai mică de 1,1 litri, puterea sa este nelimitată. Având cele mai recente procesoare Intel Core, echipat cu o memorie de până la 64 GB cu un design dual-channel și sistem de răcire Silent Pro Cooling, acesta permite utilizatorilor să lucreze la sarcini complexe, bucurându-se în același timp de o analiză mai fluidă a datelor mari și reducând timpul pierdut în timpul lucrului. De asemenea, cu Thunderbolt 4, o ieșire HDMI, o ieșire DP și un D-Sub(VGA), PRO DP10 suportă multi-tasking sau analiza datelor cu până la patru ecrane, astfel încât utilizatorii pot fi întotdeauna productivi și pot lucra eficient.

Monitorul Modern MD272

Ne pasă de bunăstarea utilizatorilor noștri, așa că produsele dispun de tehnologia MSI EyesErgo, care constă în Eye-Care, precum și în hardware și software proiectate ergonomic. Tehnologia MSI EyesErgo include un design hardware, cum ar fi panoul curbat, tehnologie anti-flicker, tehnologie PRO cu mai puțină lumină albastră și suport reglabil. De asemenea, dispune de software-ul ergonomic Productivity Intelligence (P.I.), care oferă instrumente inteligente, funcția KVM și modul de culoare și afișare.

Monitorul Modern din seria MD272 integrează echipamente și accesorii variate pentru a rezolva problemele utilizatorilor, oferindu-le acestora mai mult confort și capacitatea de a face mai multe lucruri în același timp. Acesta a câștigat premiul Red Dot Design Award 2021 și premiul Best Choice Award 2022 cu designul său elegant. Funcția de switch KVM vă permite să utilizați mai multe computere cu un singur set de tastatură, mouse și monitor pentru a vă păstra biroul ordonat. Ecranul certificat TÜV cu soluția hardware Less Blue Light PRO de reducere a luminii albastre protejează ochii utilizatorilor și menține cele mai bune culori. În plus, utilizatorii nu vor trebui să se îngrijoreze că vor rămâne fără baterie atunci când conectează laptopul la monitorul Modern MD272, datorită conexiunii USB Type-C cu livrare de energie de 65W.

Mai multe informații despre evenimentul virtual de lansare a produselor:

https://www.msi.com/Landing/2022-the-next-playground-reframed


Poate te intereseaza si