Brandul exclusivist de design Porsche Design și AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare de gaming și accesorii IT din lume, prezintă Porsche Design AOC AGON PRO PD27S, un monitor de gaming premium de 68,6 cm/27 inch cu un design inspirat de elementele unei mașini sport Porsche. Cu o rată de reîmprospătare de 165 Hz ridicată la 170 Hz, un timp de răspuns Grey-to-Grey (GtG) de 1 ms, precum și certificare DisplayHDR 400 și o gamă largă de culori, PD27S este pur și simplu echivalentul monitorului de gaming al unei mașini sport. PD27S combină un design remarcabil, curat și funcțional cu tehnologii de nivel înalt, oferind satisfacție utilizatorului în orice ocazie, de la sarcinile zilnice și la birou, divertisment și jocuri de înaltă performanță.

Extindem portofoliul pe care l-am creat împreună cu Porsche Design cu un nou model. Împărtășind aceeași platformă de design funcțional și artistic ca și PD32M lansat la începutul acestui an, PD27S oferă caracteristici de gaming generale într-un pachet elegant”, precizează Stefan Sommer, Global Head of Marketing la TPV.

“Pornind de la parteneriatul de succes cu brandul premium AGON by AOC, Porsche Design aduce din nou designul inspirat de mașinile sport în industria gamingului. Porsche Design AOC Agon Pro PD27S a primit cele mai înalte aprecieri din partea criticilor – “iF Design Award 2022” și “Red Dot Award: Product Design 2022″, în timp ce performanța și nivelul de inovație tehnologică nu sunt cu nimic inferioare designului”, precizează Roland Heiler, Chief Design Officer la Porsche Design.

Design premiat

Monitorul PD27S împărtășește designul funcțional impecabil al modelului PD32M de 32 de inci lansat în aprilie. PD27S a primit premiul “iF Design Award 2022” și premiul “Red Dot Award: Product Design 2022”. Pentru o performanță mare în sesiuni de joc intense și de lungă durată, jucătorii trebuie să se poată baza pe echipamentul lor de gaming solid și robust. Principala atracție a PD27S este suportul din aluminiu turnat și sablat, cu o construcție robustă și funcțională și o formă unică, care amintește de volanul și spițele roților unui automobil sport. Designul curat și elegant al lui PD27S prezintă suprafețe conice pe carcasa sa în partea din spate și în părțile laterale, urmărind dispunerea funcțională a componentelor interne. Inserțiile din plasă metalică, asemănătoare cu prizele de aer ale unei mașini, acoperă difuzoarele din partea stângă și dreaptă a monitorului. Aceste secțiuni sunt retroiluminate indirect cu lumină RGB personalizabilă (Light FX) pentru a spori dinamismul și imersiunea. Datorită suportului ergonomic, PD27S oferă reglaj pe o înălțime de 150 mm și posibilitatea de pivotare și înclinare.

Tehnologie de ultimă oră

Designul exclusivist al modelului PD27S se îmbină cu expertiza în materie de ecrane a lui AGON by AOC pentru a oferi caracteristici premium pentru jucătorii ambițioși. Porsche Design AOC AGON PRO PD27S dispune de un panou plat IPS pe 10 biți (AAS) pentru o precizie ridicată a culorilor și o gamă largă de culori. Acesta acoperă 95% din gama DCI-P3 și 99% sRGB. Datorită rezoluției sale QHD (2560×1440) pe o diagonală de 27″, PD27S are o densitate ridicată a pixelilor de 109 ppi, perfect potrivită pentru utilizarea zilnică la birou. O rezoluție QHD este, de asemenea, alegerea principală a gamerilor ambițioși pentru a obține cu ușurință framerate-uri și claritate ridicate. Rata de reîmprospătare de 165 Hz / 170 Hz și timpul de răspuns GtG de 1 ms asigură o mișcare fluidă în jocurile cu ritm rapid, efectul de ghosting fiind practic zero. Datorită tehnologiei Adaptive-Sync, PD27S suportă o rată de reîmprospătare variabilă, eliminând artefacte precum tearing-ul și stuttering-ul.

Un monitor avansat pentru sarcini de zi cu zi

PD27S nu este doar un monitor pentru gaming, ci și un monitor multifuncțional de top. Echipat cu un hub USB 3.2 cu 4 porturi, dispozitivele externe, cum ar fi tastatura, mouse-ul sau unitățile portabile de stocare pot fi conectate rapid și ușor, reducând astfel aglomerația de cabluri și oferind fiecărui birou un aspect curat și funcțional. Pentru a completa experiența audio-vizuală, PD27S dispune de două difuzoare de 5W îmbunătățite cu DTS pentru a oferi un sunet clar și bogat.

Pentru a le reaminti utilizatorilor de statutul său, monitorul îi va întâmpina pe utilizatori cu un logo animat. Pentru a ajusta diverse setări, inclusiv modurile de culoare sau modurile de joc, meniul de pe ecran este prevăzut și el cu un design unic. Monitorul este livrat împreună cu un stick USB care include manualele de utilizare și software-ul aferent.

Porsche Design AOC AGON PRO PD27S este acum disponibil în magazinele Porsche Design, în magazinele specializate și online la www.porsche-design.com, precum și în anumite magazine online, la un preț recomandat de 2469 lei.


Poate te intereseaza si