ADATA Technology, un producător de top de module de memorie, unități flash USB, carduri de memorie, SSD-uri, HDD-uri și periferice pentru jocuri, prezintă astăzi cea mai recentă serie de module de memorie pentru creatori, ADATA ACE. Creatorii pot alege dintre două modele, în funcție de bugetul și cerințele de performanță, și anume ADATA ACE 6400 DDR5 și ACE 3600 DDR4. Seria include, de asemenea, un modul ACE 6500 DDR5 în ediție limitată, care prezintă un design cu model unicat creat împreună cu un designer din Germania. Toate cele trei module suportă Intel® XMP pentru overclocking facil, sunt construite cu cipuri de înaltă calitate, cu latență redusă și sunt compatibile cu cele mai recente platforme Intel și AMD.

Performanțe îmbunătățite, multitasking fără întârzieri

În calitate de creator, este adesea necesar să poți comuta între diferite aplicații pentru a efectua mai multe sarcini, cum ar fi încărcarea fișierelor, editarea, randarea sau transferul acestora. Mai mult, actualizările frecvente de software ocupă resurse valoroase de memorie și, prin urmare, afectează performanța memoriei. ADATA înțelege că creativitatea nu ar trebui să fie niciodată restricționată și, prin urmare, a dezvoltat modulele din seria ADATA ACE. Cu modulele de memorie din seria ACE, creatorii se vor bucura de performanțe îmbunătățite care le vor permite să fie mai productivi și mai creativi. Cu Intel® XMP, modulele suportă overclocking pentru performanțe fulminante, fie că este vorba de design grafic, editare video sau chiar și de nevoi de calcul 3D mai solicitante. Modulele ADATA ACE DDR4 3600 și DDR5 6400 sunt disponibile într-un kit dual de 16GB.

Fabricate cu chipuri de înaltă calitate, special selectate pentru stabilitate

Circuitele integrate ale modulelor de memorie ACE au fost supuse unei examinări și testări riguroase pentru a se asigura că oferă fiabilitatea, compatibilitatea și stabilitatea de care au nevoie creatorii. În plus, modelul ACE 6400 DDR5 este echipat cu un circuit integrat de gestionare a energiei care asigură o sursă de alimentare stabilă și economisește energie. IC-ul său este, de asemenea, echipat cu On-Die ECC, care corectează automat erorile pentru o consistență și o fiabilitate maximă.

Design discret și elegant

Modulele de memorie din seria ACE au un design curat și sofisticat. Un model de cercuri concentrice le conferă un aspect simplu, dar sofisticat, care le diferențiază de alte module de memorie. Radiatoarele de căldură sunt realizate din aluminiu de înaltă calitate și prelucrate cu ajutorul tehnologiei de nano-imprimare, ceea ce le conferă un aspect multidimensional cu diferite efecte de umbra, în funcție de unghiul de vizualizare.

Pentru utilizatorii care caută ceva mai viu și deosebit, ADATA oferă, de asemenea, ediția limitată ACE 6400 DDR5. Modulul are culori îndrăznețe și un model plin de viață care reprezintă personalitatea unică a mărcii ADATA.

Acesta a fost proiectat de designerul și ilustratorul german Mister Fred. Lucrările sale sunt caracterizate de linii strâmbe, culori îndrăznețe și expresii excentrice. Prin intermediul ilustrațiilor și modelelor, el aspiră să proiecteze lumii cât de frumoase sunt diversitatea și individualitatea. Doar 520 de unități ale modulului vor fi disponibile în întreaga lume.


Poate te intereseaza si