In timpul primei luni de desfasurare, tabara internationala de vara Easy Breezy de la Novakid a inregistrat circa 6.000 de tineri cursanti de engleza care s-au alaturat programului online captivant.

Cea de-a doua editie a taberei internationale de vara Easy Breezy organizate de Novakid a reunit deja peste 6.000 de copii cu varsta cuprinsa intre 4-15 ani, din toata lumea. Tinerii studenti participa la programul online in decursul a 3 luni, timp care include peste 70 de activitati educationale, menite sa introduca imbogatirea cunostintelor in divertismentul din timpul vacantelor de vara.

Programul Easy Breezy respecta Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbi (CECRL) si le permite copiilor sa cunoasca programarea, sa invete cum se pregateste un mic-dejun delicios, chiar sa descopere canioanele sau alte locuri uimitoare din lume, iar aceste activitati se intampla in timp ce se invata si se exerseaza limba engleza cu colegii, prin conversatii. Acest cadru prietenos pentru copii va ajuta la dezvoltarea comunicarii interculturale si va putea forma noi prietenii.

Plimbari si activitati interactive

In fiecare luna, Novakid lanseaza noi activitati in cadrul Taberei de vara Easy Breezy.

In iulie, studentii se vor bucura de o noua excursie captivanta transmisa in direct de la Marea Moarta, care este cel mai jos punct inregistrat de pe Pamant. Elevii vor afla de unde-i provine numele, de ce unii il numesc „locul perfect pentru cei care nu stiu sa inoate” si de ce navele nu pot naviga acolo. In drum spre Marea Moarta, studentii vor vizita, de asemenea, canioanele si unul dintre cele mai mici deserturi din lume, unde vor putea face cunostinta cu “locuitorii” – frumoasele camile.

Dayna: profesorul care preda engleza cantand

Tinerii cursanti se vor alatura saptamanal la sesiunile live gazduite de streamerii JP si Roxy, unde fiecare dintre studenti si gazde se vor provoca reciproc in jocuri distractive, vor invata cuvinte si expresii noi in engleza si, bineinteles, se vor distra de minune!

Dayna, unul dintre profesorii prezenti, va gazdui activitati de canto pentru copii, in luna iulie. Cantatul s-a dovedit a fi unul dintre cele mai eficiente moduri de a alatura cuvinte noi vocabularului intr-o limba straina. Datorita mediului relaxant care imbunatateste rezultatele studiului si performanta generala a limbii, in timpul orelor de canto, copiii vor invata melodii noi si isi vor extinde vocabularul in limba engleza!

Toate atelierele si sesiunile din cadrul Taberei de vara Easy Breezy sunt formate cu activitati in ritm propriu pentru consolidarea cunostintelor si dezvoltarea autonoma de invatare a copiilor.

Tabara de vara  pentru copii Easy Breezy Summer Camp, de la Novakid, va avea loc pana pe 29 august 2022. Mai multe informatii despre aceasta se regasesc pe https://www.novakid.ro/camp

Poate te intereseaza si