Samsung stabilește un nou punct de referință pentru monitoarele din gama High Resolution cu primul „Display Mat” fără reflexii, verificat UL, din lume

București, România – 20 iunie 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi lansarea globală a ViewFinity S8 (Denumire model: S80PB), un monitor din gama High Resolution creat special pentru profesioniștii din domeniile creative, precum creatori de conținut, designeri grafici și multe alte domenii conexe. ViewFinity este noua denumire a gamei de monitoare Samsung High Resolution, formată prin alăturarea a două cuvinte cheie – „View” și „Infinity”, simbolizând „Valoarea experienței de vizualizare pe un ecran Infinity” și prezintă ambiția Samsung de a stabili un nou punct de referință pentru monitoarele High Resolution.

ViewFinity înglobează obiectivul Samsung de a oferi cele mai precise și funcționale monitoare companiilor ce au nevoie de precizie și consecvență pe întreg parcursul activității lor. Astfel, ne mândrim că putem oferi acest monitor designerilor, artiștilor și profesioniștilor care vor folosi tehnologia noastră pentru a aduce la viață idei și experiențe noi prin intermediul cărora să-și poată atinge întregul lor potențial”, a declarat Hyesung Ha, Vicepreședinte Executiv al Visual Display Business, Samsung Electronics.

Samsung ViewFinity S8 este disponibil în modele de 32” și 27”, oferind performanțe ridicate în cele mai populare dimensiuni de ecran. Rezoluția UHD de calitate profesională se îmbină cu o gamă largă de culori de până la 98% din DCI-P3 și DisplayHDR™ 6001 de la Video Electronics Standards Association (VESA) pentru o gamă mai variată, precizie și nuanță. Calibrarea profesională din fabrică asigură faptul că până la un miliard de culori sunt proiectate cu o claritate cristalină pe panoul IPS, creând o reproducere vibrantă a culorilor și un contrast spectaculos în timpul pregătirii celor mai complexe proiecte vizuale și de design.

În plus, Samsung ViewFinity S8 a primit recunoașterea „PANTONE Validated”2 pe display din partea PANTONE3 – ceea ce înseamnă că modelele reproduc în mod autentic peste 2.000 de culori, precum și noile 110 nuanțe nude care pot fi găsite în Ghidul PANTONE SkinTone.

Fiind primul monitor fără reflexii din lume, verificat UL4, ecranul mat este aplicat în partea de sus a panoului, reducând reflexia luminii chiar și atunci când nu se utilizează un monitor hood, pentru a oferi un mediu de lucru fără distrageri. Acest aspect a fost îmbunătățit și de unghiul larg de vizualizare care le permite utilizatorilor să vadă imaginile clar din orice unghi. În plus, ViewFinity S8 a câștigat premiul CES 2022 pentru inovație la categoria Periferice și Accesorii pentru Computer, drept recunoaștere a eforturilor continue ale Samsung de a oferi beneficii considerabile clienților săi.

Samsung a dezvoltat și aplicat pe ViewFinity S8 un nou material, fabricat din plastic reutilizat din ocean, pentru a reduce deșeurile marine și a minimiza amprenta asupra mediului, folosind mai mult plastic reciclat în producerea produselor de display decât a făcut-o în 2021. Tehnologia Eco Savings Plus de la Samsung reduce, de asemenea, luminozitatea pixelilor în secțiunile unei imagini cu pixeli negri, pentru o reducere până la 10% consumul de energie. De fapt, ViewFinity S8 este certificat TCO5 pentru design-ul său bazat pe cerințe specifice de responsabilitate socială și de mediu, ciclul de viață al produsului contribuind și la economia circulară.

ViewFinity S8 oferă o funcționalitate sporită pentru a crea fluxuri de lucru eficiente. Poate fi folosit ca andocare all-in-one, pentru desktop-uri sau laptop-uri, pentru stațiile de lucru simplificate de acasă sau la birou. De asemenea, utilizatorii pot conecta monitorul cu un singur cablu USB Type-C care permite semnale de display, transferuri de date de 10Gbps, viteze mari de internet printr-o conexiune Ethernet6 și încărcare rapidă cu o putere de până la 90W. Design-ul compatibil VESA maximizează eficiența spațiului, permițând utilizatorilor să ajusteze, să încline, să rotească și să pivoteze monitorul în poziția ergonomică perfectă. În plus, ViewFinity S8 oferă certificare de la TÜV Rheinland pentru îngrijirea inteligentă a ochilor, Adaptive Picture pentru o calitate optimizată în orice mediu de vizionare, modul Eye Saver și tehnologia Flicker Free.

Monitoarele ViewFinity includ modelele nou lansate, precum și alte nouă produse cu rezoluție QHD sau mai mare – modelele 2022 (S80PB, S61B) și modelele 2021 (S95UA, S80UA, S80A, S70A, S65UA, S60UA, S60A).

Noul monitor Samsung High Resolution, ViewFinity S8, va fi disponibil la nivel global începând cu sfârșitul lunii iunie, programul de lansare variind în funcție de regiune.

Pentru mai multe informații, inclusiv perioada disponibilității pe piața locală, vă rugăm să vizitați: https://displaysolutions.samsung.com/monitor/why-go-high-resolution.

1 Display VESA HDR 600 disponibil în versiunea de 32 inci. Modelul de 27 inci acceptă VESA Display HDR 400.

2 PANTONE™ Validated și PANTONE SkinTone Validated.

3 PANTONE este autoritatea globală în domeniul culorilor și creatorul sistemului de potrivire PANTONE (PMS) și al culorilor PANTONE SkinTone.

4 UL, LLC este o companie globală de certificare a siguranței care operează standardele de siguranță, securitate și sustenabilitate.

5 TCO Certified, generația 9. TCO Certified este o certificare globală de durabilitate pentru produse IT, disponibilă pentru computere, dispozitive mobile, produse de display și produse pentru centre de date. Criteriile acoperă atât sustenabilitatea socială, cât și cea de mediu și permit soluții circulare. Respectarea criteriilor este verificată independent. TCO Certified este o certificare terță parte în conformitate cu ISO 14024.

6 Necesită ca ViewFinity să fie conectat la modemul de internet printr-un cablu LAN. Vitezele de internet variază în funcție de furnizor și regiune.


Poate te intereseaza si