Multipremiatul Titan GT se întoarce în mod glorios, propulsat de procesorul Intel® Core™ seria HX din a 12-a generație și GeForce RTX 3080 Ti la evenimentul virtual “MSIology: Ahead of the Curve”

Astăzi, MSI – producător inovator de dispozitive în domeniul laptopurilor de gaming și de creație – prezintă cu mândrie o nouă gamă de laptopuri echipate cu cele mai recente procesoare Intel® din generația a 12-a seria HX. Noua gamă de laptopuri premium oferă nu doar performanțe extreme, ci și un set inovator de caracteristici, printre care se numără tastatura mecanică cu switch-uri Cherry MX, raport exclusiv de calibrare a culorilor și primul ecran OLED QHD 240Hz din lume. Noua gamă promite un gameplay premium și o creare de conținut super-eficientă pentru entuziaștii dependenți de performanță și creatorii de top.

Noua gamă de laptopuri de gaming prezintă o îmbunătățire semnificativă a performanțelor față de modelele anterioare, inclusiv o creștere de până la 100% a performanțelor procesorului. Iar datorită sistemului de răcire robust, noile laptopuri de gaming pot duce la limită cele mai recente procesoare Intel® HX cu o putere turbo maximă de 150W. Tehnologia exclusivă MSI OverBoost împinge, de asemenea, limitele cu o putere combinată de 250W pentru CPU plus GPU, promițând cel mai captivant și premium gameplay.

MSI include pe noul său laptop de gaming primul ecran OLED Samsung Display QHD 240Hz din lume. Acesta echilibrează rezoluția ridicată și rata de refresh și oferă toate avantajele OLED, inclusiv un timp de răspuns foarte redus, o gamă de culori foarte largă și un raport de contrast foarte ridicat.

“Primul OLED QHD 240Hz produs în masă la nivel mondial de Samsung Display va oferi cea mai bună experiență de joc, cu expresii de culoare bogate, negru adevărat și o viteză excepțională de mișcare fără întreruperi. În plus, OLED promite protecția ochilor cu o lumină fără flicker și mai puțină lumină albastră. Valorificând performanțele extraordinare, inclusiv caracteristicile prietenoase cu ochii, Samsung OLED este așteptat să fie noul standard al unui afișaj pentru laptopuri de gaming.” – Bobby Su, GM & Vice President la Samsung Taiwan.

Afișajul premium și precis este important atât pentru profesioniști, cât și pentru creatori. Tehnologia exclusivă True Pixel asigură faptul că fiecare afișaj de laptop va fi calibrat în fabrică, promițând cea mai precisă reproducere a culorilor. MSI include acum un raport exclusiv de calibrare a culorilor cu fiecare laptop, detaliind toți parametrii afișajului, inclusiv valoarea Delta-E sau Gamma.

Un control precis este esențial pentru orice laptop de gaming, așa că noul laptop de gaming MSI îmbunătățește tastatura mecanică cu comutatoare Cherry MX, lider în clasa sa, oferind o experiență de top la apăsarea tastelor. Combinat cu iluminarea RGB per tastă și software-ul de control exclusiv SteelSeries GG, noul laptop de gaming a ridicat ștacheta pentru tastaturile laptopurilor moderne.

Noile laptopuri de gaming MSI vin, de asemenea, cu certificare Meta-Ready, promițând explorarea sau construirea fără probleme a Metaverse. Software-ul Animaze, livrat în exclusivitate, oferă o experiență Metaverse cu avataruri animate disponibile pentru aplicațiile de top precum Zoom sau Teams.

MSI organizează evenimentul virtual de lansare “MSIology: Ahead of the Curve” pe 7 iunie 2022, ora 08:00 PM, unde vor fi prezentate informații mai detaliate despre produs.

Vă rugăm să vizitați canalul oficial de YouTube al MSI Gaming (https://www.youtube.com/user/MSIGamingGlobal) pentru a urmări evenimentul virtual de lansare.

1disponibil doar pe modelel de 17” cu i9-12900HX / i7-12800HX și NVIDIA RTX 3080 Ti

 

Un impresionant înlocuitor de desktop – Titan GT77

Seria Titan GT a fost întotdeauna apreciată pentru performanțele sale de nivel desktop și pentru sistemul de răcire puternic. De asemenea, a fost premiată ca fiind alegerea de aur a premiului Best of COMPUTEX. Noul Titan GT77 revine triumfător nu doar cu acest nou nivel de performanță și răcire, ci și cu o serie de caracteristici premium, inclusiv o bandă RGB și o tastatură mecanică cu switch-uri Cherry MX Ultra Low. Tehnologia Cooler Boost Titian este formată din 4 ventilatoare, 7 conducte de căldură și un pad termic cu schimbare de fază, care dezlănțuie adevăratul potențial al celui mai recent procesor cu 16 nuclee din seria Intel® HX. Datorită răcirii, Titan GT77 afișează o putere de procesare de până la 150W MTP (Maximum Turbo Power), ceea ce asigură o performanță dublă față de procesorul din ultima generație. Titan GT77 nu se oprește aici și împinge performanța și mai departe cu tehnologia exclusivă OverBoost, ajungând la o putere combinată de 250W1 pentru CPU și GPU, promițând performanțe de calibru desktop. Noul Titan GT77 vine, de asemenea, cu posibilitatea de extindere la nivel de desktop cu 4 sloturi de memorie și 4 sloturi M.2, suportând până la 128G de memorie și 32TB de stocare2 pentru nenumărate jocuri AAA și o experiență de utilizare mult mai rapidă.

Noul Titan GT77 nu are doar o performanță și o capacitate de extindere dominante, ci și ridică ștacheta pentru tastaturile de laptop prin tastatura mecanică cu switch-uri Cherry MX Ultra Low, lider în clasa sa, care oferă o senzație tactilă de neegalat la apăsarea tastelor. Aceasta are și iluminare RGB pe fiecare tastă și poate fi gestionată prin binecunoscutul software SteelSeries GG, promițând o retroiluminare fantezistă cu stil personal. Există și mai mult RGB cu ajutorul benzii luminoase situată în partea din spate a laptopului, care poate fi, de asemenea, gestionată prin software-ul GG.

Noul Titan GT77 oferă performanțe și posibilități de extindere de calibru desktop și remodelează modul de înlocuire a desktop-urilor cu șasiul său subțire de 23 mm. Este cel mai bun “înlocuitor de desktop” prezentat pentru cei care își doresc un laptop de gaming fără compromis.

1Doar pe modelul cu i9-12900HX / i7-12800HX și NVIDIA RTX 3080 Ti

2 Capacitatea maximă poate varia în funcție de modulele de memorie și de stocare

 

Convinge-te singur – Raider GE77 HX/67 HX

Seria Raider GE a fost întotdeauna liderul în materie de performanță brută a laptopurilor de gaming moderne, iar acum jucătorii pot experimenta noul procesor Intel® HX cu 16 nuclee, care promite o putere de procesare de până la 150W MTP (Maximum Turbo Power). Gamerii sunt favorizați de puterea combinată de 250W1 a CPU și GPU datorită tehnologiei exclusive OverBoost. Aceste îmbunătățiri puternice de performanță sunt perfect prezentate cu primul ecran OLED QHD 240Hz din lume de pe cel mai recent Raider GE67 care echilibrează rezoluția și rata de refresh și oferă un festin vizual cu un timp de răspuns foarte redus de 0,2ms, o gamă de culori DCI-P3 100% foarte largă și un raport de contrast foarte ridicat de 1.000.000:1. Aceste specificații impresionante se traduc în cel mai captivant gameplay oferit vreodată.

1doar pe modelele de 17” cu i9-12900HX / i7-12800HX și NVIDIA RTX 3080 Ti

 

Născut pentru performanță – Vector GP76 HX/66 HX

Seria Vector GP s-a născut cu un concept nou; numele “Vector” reprezintă așteptările MSI ca seria GP să aibă toată puterea necesară pentru a avansa cu o experiență satisfăcătoare în jocuri, inginerie sau calcul științific. Cu ajutorul tehnologiei Cooler Boost 5, performanța oferită de Vector poate ajunge până la 250W1 prin MSI OverBoost. Aceste caracteristici asigură un gameplay fluid și uimitor pentru gameri.

1doar pe modelele de 17” cu i9-12900HX / i7-12800HX și NVIDIA RTX 3080 Ti

 

Creat pentru profesioniști – CreatorPro X17

Noul CreatorPro X17 este creat pentru profesioniști. Acesta include toate elementele esențiale de care profesioniștii vor avea nevoie, inclusiv performanțe puternice, afișare precisă, certificări ISV și securitate fiabilă. Performanța puternică provine de la cel mai recent procesor Intel® HX cu 16 nuclee și de la grafica NVIDIA® RTX™ A5500 pentru laptop. Datorită calibrării exclusive a culorilor și a primului raport de calibrare a culorilor încorporat din lume care conține toți parametrii critici ai afișajului, cum ar fi valoarea Delta-E sau Gamma, crearea de conținut nu a fost niciodată mai eficientă și mai precisă cu CreatorPro X17.

Atât eficiența, cât și stabilitatea sunt esențiale pentru profesioniști. Noul CreatorPro X17 a fost certificat de vendori de software independenți de top precum Adobe, Autodesk și Ansys, promițând o stabilitate a sistemului liniștitoare. De asemenea, modulul TPM încorporat securizează datele confidențiale. CreatorPro este cea mai bună stație de lucru mobilă construită pentru profesioniști.


Poate te intereseaza si